Şimdi Ara

26 YAŞINDA MEZUN OLACAM ÇOKMU GEÇ KALDIM SİZCE?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 21yaşındayım ing ekonometri kazandım meslek lisesi mezunuyum 3.girişte kazandım 1yılda kalınca 0temelle anca bu kadar oldu bişeyler başarmak önemli ama geç kaldım gibi geliyor ailem destekliyor ama ilerde askerliğide var sizce sorun olurmu?

• eğer sonu mutluluksa tabikide hayır gidip kısa dönem askerlik yapsan 27/28 yaşında evlenirsin ki geç bi yaş deil 6 yılda dişini sıkarsın ev araba alırsın tamamdır iş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulfly86

eğer sonu mutluluksa tabikide hayır gidip kısa dönem askerlik yapsan 27/28 yaşında evlenirsin ki geç bi yaş deil 6 yılda dişini sıkarsın ev araba alırsın tamamdır iş

hocam iş konusundan yaşım geç olacağından korkum var açıkcası askere gidip geldim yaş 27 olacak hep 30yaş sınırı olduğu için her kurumda mesela thyde ondan dolayı korkum var
  • lDirtyHandsl kullanıcısına yanıt
    hocam peki okumaktan başka bir seçeneğiniz var mı ? Yani lise mezunu birinin iş bulması çok zor

• quote:

Orijinalden alıntı: soulfly86

hocam peki okumaktan başka bir seçeneğiniz var mı ? Yani lise mezunu birinin iş bulması çok zor

yok hocam başka seçeneğim yok zenginde değiliz ama genede insanın içi rahat olmuyor
  • lDirtyHandsl kullanıcısına yanıt
    hocam bence gdp okumalısınz 26 geç deildir

• quote:

Orijinalden alıntı: lDirtyHandsl

21yaşındayım ing ekonometri kazandım meslek lisesi mezunuyum 3.girişte kazandım 1yılda kalınca 0temelle anca bu kadar oldu bişeyler başarmak önemli ama geç kaldım gibi geliyor ailem destekliyor ama ilerde askerliğide var sizce sorun olurmu?

bende aynı yaşta kazandım hiç sorun olmaz yaşın büyük diye üniversitenin tadını da daha iyi çıkarırsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 30'umda ikinci üniversiteye başlamayı düşünüyorum.Tabi 8 yıldır mebde öğretmenim.öğrenmenin yaşı yoktur.üniversiteler iş meslek kazandırmanın yanında merak araştırmalara da yöneliktir hocam.
    bir de evlen çoluk çocuğa karış diyenlere aldırmayın çünkü evlenip mutsuz olan birsürü arkadaşım vardır.tabi evlenmeyin demiyorum ancak öğrenme hevesiniz merakınız hep olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenci466

30'umda ikinci üniversiteye başlamayı düşünüyorum.Tabi 8 yıldır mebde öğretmenim.öğrenmenin yaşı yoktur.üniversiteler iş meslek kazandırmanın yanında merak araştırmalara da yöneliktir hocam.
    bir de evlen çoluk çocuğa karış diyenlere aldırmayın çünkü evlenip mutsuz olan birsürü arkadaşım vardır.tabi evlenmeyin demiyorum ancak öğrenme hevesiniz merakınız hep olsun.

hocam siz mesleğinizi elinize almışsınız yaş sorun değildir sizn için,sanırım 30dan önce zor evlenirim 27de askerde dönmüş olurum,umarım uzatmadan okulu bitirip iyi bir iş sahibi olurum,olumlu yorumunuz için saolun hocam
  • Bizim okulda 48 yaşında adam vardı kafanı taktığın şeye bak böyle konular açmayın artık. Geç olsun ne olmuş amacın erken evlenmekse şimdi git evlen babanın evine getirirsin kızı ileride işe başlayınca kendi evine çıkarsın.
  • Okursan daimi işin olur okumazsan sağda solda hammallik yapar 1000 lira alirsin şekil a örnek ben ..

• quote:

21yaşındayım ing ekonometri kazandım meslek lisesi mezunuyum 3.girişte kazandım 1yılda kalınca 0temelle anca bu kadar oldu bişeyler başarmak önemli ama geç kaldım gibi geliyor ailem destekliyor ama ilerde askerliğide var sizce sorun olurmu?

29 Yaşında Mezun olduk Sevgili kardeşim; asla sıkıntı etme asla çekinme..
  • açıkçası yaşın bi önemi yok önemli olan okuduğun okul ve bölümün sana ilerde getirecekleri. kalitesiz bi bölümse okunmamalı. ama 40 yaşında tıp hukuk kazanılsa bile okunması gerekir. parayla ulaşamayacağın yerlere ulaşırsın=)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bozkurt Bey

quote:

29 Yaşında Mezun olduk Sevgili kardeşim; asla sıkıntı etme asla çekinme..

hocm askerlik var,birde hep 30 yaş sınırı var korkum ondan başladım okula ama benden küçükleri görünce insan üzülüyor tabi büyükte var ama genel 19-20 yaş olunca insan üzülüyor ,meslek lisesi mağduruyuz yapacak bişe yok ama kafaya takıyorum ister istemez

• Şöyle anlatayım size ben şuan 30 yasındayım. 2007 te ilk üniversiteden mezun oldum.Yurt dışında baska egitimler aldım dondum askerliği yapytım ( 24-25 yaşında falandım askerde ).busefer baska üniversiteye basladım 3. sınıftayım. seneye bitecek inşallah sonrada arastırma gorevliliği için bas vuracagım ve kazanırsam birde o olacak bitince akedemik personellik. Ha ilk üniversiteden sonra neden yapmadım cünkü istediğim bir bölüm değildi okumak için okumustum ( ege üniversitesiydi hemde )

şimdi yukarıdaki yazılara gore ben 32 yasında öğretim görevlisi olmuş olacağım. Sana soruyorum sence çokmu geç kaldım ?

Hayır çünkü ben 60 yasında unıversite bitiren insanları biliyorum heleki kemal sunalı hatırlarsan birde onu düşün.

Her sene bir sonrakı sene baslarım diye düşündükçe olduğun yerde kalır ilerlemezsin.

Gelelim Lise mezunu kalırsan hayatın nasıl olur ve iş bulurmusun soruna ;

Şöyle diyim

1- lise mezunu arkadaslarımla ben biryere oturdugumda sırf yanlış anlaşılmamak kırmamak için ( elimde olmadan ) okul üniversite iş muhabeti yapamıyorum ve bir yerden sonra konusacak konu kalmıyor sonucta hersey para kız değil. )

2- Beraber bir işe başvurmayı denedik ama malesef öğretim işin içine girince yapamadık.

3- çok pişman olduklarıda var heleki ben bile ilk üniversite tercihimden pişman olmuşken.

4- herzman mavi yaka kalacaksın ve çok bilgilide olsan üniversite mezunu birinin gölgesinde kalacaksın

ve şöyle düşün hayatının her evresinde sürekli bir eziklik pişmanlık hissedeceksin ve sebebide şuan vereceğin yanlış kararlar olacak.

bir konuda aydınlatiyim okumak çalışmana engel olmaz en son çare açık öğretim okur yine çalışırsın.

Ha bu arad meslek lisesi mezunu olman bir + dır eksi değil.Çünkü fazladan vasıflı olarak 1 adım öne gececeksin üniversite mezunu olduğunda.

(Bu arada akedemik personel 2015 maaşlarına bak birde kpss ile ugrasıp devlet memuru olanların maaşlarına ikisi arasındada kaar ver )

YETERKİ SEN GERÇEKTEN NE İSTEDİĞİNE KARAR VER !...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzMeN OzzY -- 17 Ekim 2015; 12:54:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: OzMeN OzzY

Şöyle anlatayım size ben şuan 30 yasındayım. 2007 te ilk üniversiteden mezun oldum.Yurt dışında baska egitimler aldım dondum askerliği yapytım ( 24-25 yaşında falandım askerde ).busefer baska üniversiteye basladım 3. sınıftayım. seneye bitecek inşallah sonrada arastırma gorevliliği için bas vuracagım ve kazanırsam birde o olacak bitince akedemik personellik. Ha ilk üniversiteden sonra neden yapmadım cünkü istediğim bir bölüm değildi okumak için okumustum ( ege üniversitesiydi hemde )

şimdi yukarıdaki yazılara gore ben 32 yasında öğretim görevlisi olmuş olacağım. Sana soruyorum sence çokmu geç kaldım ?

Hayır çünkü ben 60 yasında unıversite bitiren insanları biliyorum heleki kemal sunalı hatırlarsan birde onu düşün.

Her sene bir sonrakı sene baslarım diye düşündükçe olduğun yerde kalır ilerlemezsin.

Gelelim Lise mezunu kalırsan hayatın nasıl olur ve iş bulurmusun soruna ;

Şöyle diyim

1- lise mezunu arkadaslarımla ben biryere oturdugumda sırf yanlış anlaşılmamak kırmamak için ( elimde olmadan ) okul üniversite iş muhabeti yapamıyorum ve bir yerden sonra konusacak konu kalmıyor sonucta hersey para kız değil. )

2- Beraber bir işe başvurmayı denedik ama malesef öğretim işin içine girince yapamadık.

3- çok pişman olduklarıda var heleki ben bile ilk üniversite tercihimden pişman olmuşken.

4- herzman mavi yaka kalacaksın ve çok bilgilide olsan üniversite mezunu birinin gölgesinde kalacaksın

ve şöyle düşün hayatının her evresinde sürekli bir eziklik pişmanlık hissedeceksin ve sebebide şuan vereceğin yanlış kararlar olacak.

bir konuda aydınlatiyim okumak çalışmana engel olmaz en son çare açık öğretim okur yine çalışırsın.

Ha bu arad meslek lisesi mezunu olman bir + dır eksi değil.Çünkü fazladan vasıflı olarak 1 adım öne gececeksin üniversite mezunu olduğunda.

(Bu arada akedemik personel 2015 maaşlarına bak birde kpss ile ugrasıp devlet memuru olanların maaşlarına ikisi arasındada kaar ver )

YETERKİ SEN GERÇEKTEN NE İSTEDİĞİNE KARAR VER !...

teşekkurler güzel yorumun için abicim lise 4teyken elektrik bölümündeydim lisede stajda neler çektiğimizi unutmadım valla lise mezunu hep ezildik stajda mühendis şef ağzımıza sıçıyordu,bizim üsta 40 yaşındaydı mühendis 30falandı bzii geçtim onun bile ağzına sıçıyordu ,okumak gibisi yok dediğiniz gibi ama geç kalmış gibi düşünüyorum ister istemez ,sence uzatmassam 27yaşında askerden gelmiş olacam okul bitmeden ingilizceyide tam öğrenirsem iş bulmada zorluk çekermiyim 27 yaşında olmuş olacam çünkü deneyimde olmayacak

• quote:

teşekkurler güzel yorumun için abicim lise 4teyken elektrik bölümündeydim lisede stajda neler çektiğimizi unutmadım valla lise mezunu hep ezildik stajda mühendis şef ağzımıza sıçıyordu,bizim üsta 40 yaşındaydı mühendis 30falandı bzii geçtim onun bile ağzına sıçıyordu ,okumak gibisi yok dediğiniz gibi ama geç kalmış gibi düşünüyorum ister istemez ,sence uzatmassam 27yaşında askerden gelmiş olacam okul bitmeden ingilizceyide tam öğrenirsem iş bulmada zorluk çekermiyim 27 yaşında olmuş olacam çünkü deneyimde olmayacak

Bence okumaya devam et ve önce üniversiteyi bitir ondan sonra askerliği ister gider yapar ister bedelli yaparsın sana kalmıs ama ingilizcenide geliştirirsen senin için çok büyük bir avantadj olur.

Bence okumaya devam etmelisin ve hedefinide büyük koyki büyük oynayasın ve büyük işler beceresin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzMeN OzzY -- 17 Ekim 2015; 14:01:18 >

• ben ilk girdiğimde hukuk kazandım, 2 yıl okudum, şimdi okulu bırakıp tekrar hazırlanıyorum. inşaallah kazanırsam 21 yaşında başlamış olacağım üniversiteye. hazırlık atlayamazsam ben de 26da mezun olacağım.

diyeceğim şu ki, ben geç olmadığını düşünüyorum. tabii okurken elin armut toplamasın, dolu dolu geçir kendini geliştir. önemli olan, kendini nerede ve nasıl iyi hissettiğin.

• souffle S kullanıcısına yanıt
    hangi bolum icin hazirlaniyosunuz tekrar?

• hocam ilk hangi bölümü okudunuz ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.