Şimdi Ara

Anlayamadığım psikolojik rahatsızlığım (gülemiyorum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncedende olan fakat bu iki üç ay içerisinde daha da ağırlaşan nedenini ve çözümünü hiçbir şekilde bilmediğim (büyük ihtimalle psikolojik) bir rahatsızlığım var. Gülemiyorum sorun bu öncedende(2sene) toplum içinde falan doğru düzgün gülemiyordum (utangaçlıkla alakası yok) ama şimdi çok ağırlaştı öyle ki kaç yıllık, birlikte akşama kadar kahkaha attığım arkadaşlarımla bile şimdi düzgün gülemiyorum o yüzden beni artık fazla aramıyorlar. Hayatımı etkiliyor bu şey. Büyük ihtimal güldüğüm zamanki yüz ifademi bi yerlerde başkasından görmüşsünizdür böyle yapmacık gibi ve korkmuş gibi bir yüz ifadesi tam tanımlayamadım ama. Sosyal fobi midir obsesif komplusif bozuklukmudur bilemedim. Yardımcı olana hayatım boyunca minnettar olurum. Bir ilaç veya başka birşey sadece bunu atlatmak istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hüseyinaydn -- 11 Mayıs 2017; 18:32:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• belkide bu sebep degil sonuçtuntur yani yaşadıgın baska şeyler sende bu soruna sebebiyet veriyodur

• mutsuz musun
  • Hiç sanmıyorum çünkü en kötü şeyleri 2-3 yıl önce yaşadım fakat o zamanlar bu gülm bozukluğumudur nedir nerdeyse hiç yoktu rahat rahat içimden gele gele gülüyordum

• belki de komik değildir gerçekten.
  • There goes your life kullanıcısına yanıt
    Hayır aksine mutluyum huzursuz geçen günüm yok denecek kadar az arabalar beni çok mutlu ediyor arkadaşlarımın beni sevdiğine eminim herfün nerden baksan 10-15 arayanım var ama gülemiyorum biri yanımda espri yapsın gülmek için zorluyorum kendimi gülüncede değişik bir yüz ifadem oluyor ve karşımdakide gülmesini kesiyor otomatikmen. Komik birşey oldumu 1-3 saniye arası düzgün gülüyorum sonrada o dediğim yüz ifadesi oluyor. İlgiler benim üzerimdeyken( örneğin bir öğrencinin tahtaya çıkması) çok sıkılıyorum hemen bi an önce ilgi odağı olmaktan kurtulmak istiyorum neden böyledir ya

• TheAlphaOmega kullanıcısına yanıt
    Hayır çok komik olsa bile. Bu sorunu tam olarak anlatamıyorum anlatsam bile anlayanım yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Naptin dostum gecti mi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.