Şimdi Ara

Rahatsızlığım var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar 16.01.1988 dogumluyum ,1 ay önce muayene oldum , fakat muayeneden önce belimde şiddetli ağrılarım vardı , muayenede söyledim kaile almadılar , ve şuan en az 2 haftada bir belimde kitlenme oluyo ne eğilebiliyorum ne yürüyebiliyorum dizlerim tutmuyor yüzükoyun uzanarak 2 günde atlatıyorum allah kimseye vermesin! Doktor bel fıtığından şüpheleniyor haftaya 'MR' çektiricem. Şuan ne yapmam gerekiyor muayenemi oldum diye bu rahatsızlıkla nasıl askere alınıcam. Ayrıca daha önce sağ karın boşlugumdan fıtık ameliyatı geçirdim aradan 4 sene geçmesine rağmen bana çok rahatsızlık veriyor ,bana akıl verirseniz çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrah-58 -- 3 Ekim 2007; 4:43:45 >

• Durumun ciddiyetini anlatıp sanırım onlar tarafından bir hastaneye sevk edilmen gerek ancak öle bir sonraki celbe atarlar sanırım gitmeni.

Ayrıca merak ettim 19 yaşındasın tecil hakkın fln yok mu kullansaydın keşke nezaman tamamen düzelirsin öle giderdin.bel kötü çünkü ne ayakta ne oturarak iş yapabilirsin her türlü bel ağrısı vurabilir.geçmiş olsun.
  • bilmiyorum muayene esnasında raporlarınızı yanınızda götürdünüzmü. Çünkü muayene esnasında şu şu sorunlarım var dediğinizde ilgilenilmiyor. O yüzden muayeneye giderken mutlaka yanınızda raporlarınızı getirin diye yazıyordu asal'ın sitesinde. Eğer rapor götürseydiniz eminim ilgilenirlerdi. Muhtemelen sizi GATA'ya sevk edeceklerdi. Sonra Gata'ya gidip muayene olacaktınız. Ordaki doktorların vereceği rapor doğrultusunda da ya askere gidecektiniz yada muaf olacaktınız. Veya geçici hastalık ise sizin askerliği bir süre tecil edeceklerdi.
  • Muayeneye gitmeden önce hastaneye gitmemiştim o yüzden yanımda herhangi bir belge yoktu askeriyede göstericek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.