Şimdi Ara

kulunç ağrısı olan var mı beyler ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
6.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • omuzlarım çok fena ağrıyor ne yapcaz nasıl geçecek

• süt iç
  • 3 yıldır hiç geçmeyen sağ kürek kemiğimin altında bir kas acısı var.. geçecek gibi de durmuyor oraya yerleşti sanırım
  • aynen sol omzum iki aydır agrıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şöyle bi anım var:

2011-2012 üni zamanı eve çıkmıştık, cuma günleri okulumuz yok. okulda alt sınıflara ders veriyoruz vize final +20-25 puan garanti yani kalma gibi bi dert yok, yani rahatız

okul ortalama 9-12 arası, geri kalan sürede kasım ayından şubat ayına kadar okul harici kalan bütün vaktimi pc başında hareketsiz durarak geçirdim cuma oturup ctesi hatta pazar kalktığım oluyordu, evin yanında cami vardı hocanın 5 vaktini duyurodum. yani işin özeti normal hareketli yaşantıyı bırakıp tam bir yumurtaya oturmuş tavuk misali geçiyordu hayat.

bu arada 1.80 boy 65 kilo fit bir vücudum var, genelde amale tarzı işler yaparım, yem cuvalı taşıma gibi, şubat ayı geldiğinde bir gün sola döndim oturduğum yerden ve sırtımda zaten hafif batan bir kas vardı artık tam kasılmıştı böyle, tahminn ediyordum sebebini, doktora gittim hareketsizlikten dedi, biliyordum kol pazımın ölçüsü yarı yarıya düşmüştü o derece.

sonra vakit geçti evde su şişeleriyle çalışmaya hareket etme koşuya vs başladım hazıran ortası gibi o kas çözüldü. şimdilerde gene aynı işler başladı

size tevsiyem yürüyün koşun haftada 1-2 kez bile yeterli evde odanızda varsa dumble yoksa herhangi bir ağırlık ile ufaktan çalışın esneyin hareketsiz kalmayın gerçekten çok kötü bir durum

• quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

şöyle bi anım var:

2011-2012 üni zamanı eve çıkmıştık, cuma günleri okulumuz yok. okulda alt sınıflara ders veriyoruz vize final +20-25 puan garanti yani kalma gibi bi dert yok, yani rahatız

okul ortalama 9-12 arası, geri kalan sürede kasım ayından şubat ayına kadar okul harici kalan bütün vaktimi pc başında hareketsiz durarak geçirdim cuma oturup ctesi hatta pazar kalktığım oluyordu, evin yanında cami vardı hocanın 5 vaktini duyurodum. yani işin özeti normal hareketli yaşantıyı bırakıp tam bir yumurtaya oturmuş tavuk misali geçiyordu hayat.

bu arada 1.80 boy 65 kilo fit bir vücudum var, genelde amale tarzı işler yaparım, yem cuvalı taşıma gibi, şubat ayı geldiğinde bir gün sola döndim oturduğum yerden ve sırtımda zaten hafif batan bir kas vardı artık tam kasılmıştı böyle, tahminn ediyordum sebebini, doktora gittim hareketsizlikten dedi, biliyordum kol pazımın ölçüsü yarı yarıya düşmüştü o derece.

sonra vakit geçti evde su şişeleriyle çalışmaya hareket etme koşuya vs başladım hazıran ortası gibi o kas çözüldü. şimdilerde gene aynı işler başladı

size tevsiyem yürüyün koşun haftada 1-2 kez bile yeterli evde odanızda varsa dumble yoksa herhangi bir ağırlık ile ufaktan çalışın esneyin hareketsiz kalmayın gerçekten çok kötü bir durum

ben boksörüm hocam 4 yıldır spor yapıyorum ama anlamadığım bi şekilde ağrıyor alışkanlık oldu gibi artık

• dostum bence senin olayın daha çok incilme veya başka bir şey, doktora gittin mi hiç bu durum hakkında? eğer gitmediysen bir görün derim. olmadi bir fizik tedaviye görün belki yanlış antremanlar sonucu bu bişe olmuştur

ben en fit olduğum zamanda 7 ton çuval yükünü indirebiliyordum 25 er kilokuk. üni 2 cı sınıfda kömür yardımı almıştık 5 çuvak kömürü 2 kata çıkaramadık yau
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

dostum bence senin olayın daha çok incilme veya başka bir şey, doktora gittin mi hiç bu durum hakkında? eğer gitmediysen bir görün derim. olmadi bir fizik tedaviye görün belki yanlış antremanlar sonucu bu bişe olmuştur

ben en fit olduğum zamanda 7 ton çuval yükünü indirebiliyordum 25 er kilokuk. üni 2 cı sınıfda kömür yardımı almıştık 5 çuvak kömürü 2 kata çıkaramadık yau

bu ara sıkıntı çok bende uzağı göremiyorum hiç mesela onun için bi doktora gidicem sonra bide kulunç için

kötü oluyor ya bu güç kaybetmek

• quote:

Orijinalden alıntı: Dx.Rai

quote:

dostum bence senin olayın daha çok incilme veya başka bir şey, doktora gittin mi hiç bu durum hakkında? eğer gitmediysen bir görün derim. olmadi bir fizik tedaviye görün belki yanlış antremanlar sonucu bu bişe olmuştur

bu ara sıkıntı çok bende uzağı göremiyorum hiç mesela onun için bi doktora gidicem sonra bide kulunç için

kötü oluyor ya bu güç kaybetmek

aynen bi git derim

güç kaybı değil direk vücut ruh ne varsa gidiyor 4dk nefes tutarım kışın antreman yapmayınca 1.5 dakkalara düşüyor nefret ediyorum her yaz başlangıcında ciğer alıştırmaları yapmaya, kışın devam edicem diyorum sonra yalan oluyor.

• kulunç ağrılarının tek tedavisi, günde yapacağınız 10-15 dakikalık aletli ya da aletsiz spordur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: thekeys

kulunç ağrılarının tek tedavisi, günde yapacağınız 10-15 dakikalık aletli ya da aletsiz spordur..

hocam okumadınız galiba benim hayatım spor oldu kendimde şaşırıyorum ama ağrıyor düzelmiyor

@_bluescream_ aynen hocam kışın bende eskisi gibi gidemedim sonuç bu ama sporu tamamen bırakmadım hiç obez felanda değilim top gibi kulunç var vücudumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeylerBeyi35 -- 6 Nisan 2013; 21:43:02 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aklıma sınıf arkadaşım geldi, bir masaj yapıyordu ki of yeminle o kulunc u yok ediyordu, şu bardak çekme olayının iyi geldiği söyleniyor, ne kadar doğrudur bilemiyorum ama
  • quote:

aklıma sınıf arkadaşım geldi, bir masaj yapıyordu ki of yeminle o kulunc u yok ediyordu, şu bardak çekme olayının iyi geldiği söyleniyor, ne kadar doğrudur bilemiyorum ama

banada lazım
  • sıcak su torbasını suyu doldurun problemli bölgede yarım saat kadar bekletin yere bir tenis topu koyun ve sırt üstü üzerine uzanın ve bastırarak hareket edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chirico -- 7 Nisan 2013; 18:52:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chirico

sıcak su torbasını suyu doldurun problemli bölgede yarım saat kadar bekletin yere bir tenis topu koyun ve sırt üstü üzerine uzanın ve bastırarak hareket edin.

sağolun hocam yapacağım inşallah faydası olur
  • benim de sol kuluç agrı var
    böyle bir kitle gibi birşey var sanki

mr cektirdim bişey bulamadılar ama rahatsız ediyor
  • gecmedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxious.31

gecmedi

s.a son durumunuz nedir.

tedavi oldunuz mu ?

kulunç ağrınız geçti mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufziya

quote:

gecmedi

s.a son durumunuz nedir.

tedavi oldunuz mu ?

yok hhocam hala var ya çok lanet bişey
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yusufziya

quote:

gecmedi

s.a son durumunuz nedir.

tedavi oldunuz mu ?

yok hhocam hala var ya çok lanet bişey

sırt masajı - masaj yaptırdınız mı ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.