Şimdi Ara

Hemanjiom (damar beni) tedavisi hakkında bilgisi olan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    forumda yeniyim o yüzden sürç-ü lisan edersem affola :)
    benim 6,5 aylık bir kızım var, yaklaşık 3 ay önce yanağında (gözünün hemen alt kısmında) küçük bir morluk çıktı ve zamanla büyüdü. gittiğimiz çocuk doktoru bunun bir damar düğümlenmesi-yumağı olduğu ve 1 yaşına kadar kah büyüyüp kah küçülerek kendiliğinden kaybolacağını söylemişti. fakat 2 gün önce aniden kızımın yüzündeki bu damar yumağı şişti ve doktorumuz pıhtılaşma olduğunu, kitleleşmeye başladığını ve estetik bir operasyonla alınması gerektiğini söyledi. şimdi sorun şu, bulunduğumuz şehirde plastik cerrahi uzmanı yok, kızım çok küçük olduğu için çocuk plastik cerrahi uzmanı gibi bir uzmanlık alanı var mıdır, yoksa herhangi bir plastik cerrah bunu yapabilir mi? daha önce tecrübe eden arkadaşlar var mıdır, nedir nasıl olur, hangi doktor iyidir, hangi şehirde bununla ilgili iyi bir doktor-hastane buluruz? bazı üniv. hastanelerinde özellikle bu tür nadir vakalarda kobay niyetine hasta kullanıldığını duyuyorum, o yüzden üniv hastanelerine karşı önyargılıyım.
    Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: zinan.nalbant

Merhaba arkadaşlar,
    forumda yeniyim o yüzden sürç-ü lisan edersem affola :)
    benim 6,5 aylık bir kızım var, yaklaşık 3 ay önce yanağında (gözünün hemen alt kısmında) küçük bir morluk çıktı ve zamanla büyüdü. gittiğimiz çocuk doktoru bunun bir damar düğümlenmesi-yumağı olduğu ve 1 yaşına kadar kah büyüyüp kah küçülerek kendiliğinden kaybolacağını söylemişti. fakat 2 gün önce aniden kızımın yüzündeki bu damar yumağı şişti ve doktorumuz pıhtılaşma olduğunu, kitleleşmeye başladığını ve estetik bir operasyonla alınması gerektiğini söyledi. şimdi sorun şu, bulunduğumuz şehirde plastik cerrahi uzmanı yok, kızım çok küçük olduğu için çocuk plastik cerrahi uzmanı gibi bir uzmanlık alanı var mıdır, yoksa herhangi bir plastik cerrah bunu yapabilir mi? daha önce tecrübe eden arkadaşlar var mıdır, nedir nasıl olur, hangi doktor iyidir, hangi şehirde bununla ilgili iyi bir doktor-hastane buluruz? bazı üniv. hastanelerinde özellikle bu tür nadir vakalarda kobay niyetine hasta kullanıldığını duyuyorum, o yüzden üniv hastanelerine karşı önyargılıyım.
    Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler...

Çocuğunuz maalesef büyüme eğiliminde olan Hemanjiom yani halk arasında damar beni olarak bilinen hastalıkla doğmuş gibi görünüyor. Şimdi hiç bir şekilde panik yapmadan ve geç kalmadan tedavi sürecini başlatmanız gerekmektedir. İstanbulda yaşıyorsanız size tavsiyem Medical Art kalp damar cerrahi merkezi olacaktır.

Hemanjiom hakkında detaylı bilgilere aşağıdaki siteden ulaşabilirsin.
    www.hemanjiom.net
    Hemanjiom: Yeni Doğan Bebeklerde Görülen Damar Hastalığıdır
    http://www.hemanjiom.net

• Merhaba, benimde gözümün altında ufak kırmızı bir leke var hemanjiom olduğu söyleniyor. Bu konu hakkında bilgi alabilirmiyim.
  • merhaba dilimde hemanjiyom mevcut ve yaşım 20 doğuştan beri var bu durumda olan ve tedavisini yaptıranlar Bilgi verirmisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sayko9865 -- 4 Aralık 2018; 1:58:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.