Şimdi Ara

Rinoplasti ameliyatı olan var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Burnumun ön tarafında darbeye dayalı olarak hafif bir çöküntü var. Görünüşü çok kötü değil bana kalsa hiç düşünmüyorum bu ameliyatı ama koku alma, burnumdan rahat nefes alamama ve özellikle uyurken nefes almakta çok zorlandığım için ağzım açık uyuyorum buda horlamaya ve boğazımda kuruluğa sebep oluyor.

Bugün doktora gittim. Yaşadığım yerin en iyi KBB'cısı. Bu ameliyatı önerdi bana kesinlikle. Yapılırsa da estetik olarak da düzeltilmesi gerektiğinden masraflı bir ameliyatmış. Ücreti çok da önemli değil sağlık sonuçta ama internetten okuduğum yorumlardan sonra çok çekiniyorum açıkcası. Beklediğimden büyük ve acılı bir ameliyatmış yani.

Bu ameliyatı yaşamış kişilere danuşmam gerekiyor ancak onlar anlar beni ve aklıma burası geldi. Yararlı bir kaç mesaj alsam bile yeterli.

O kadar acıya ve zahmete değecek değişiklikler olcak mı yaşantımda ?

Önceden çok az nadir ve hafif düzeyde horlardım eski haline geri döncek mi ?

Nefes alışımda ve koku duyuşumda pozitif yönde etkisi ne kadar olcak ?

Bir kaç gün içinde karara vermem lazım haftaya uygun bir gün varmış ameliyat için.

• Konuyu biraz hortlatacağım ama bende yaklaşık 2 hafta önce Burun ameliyatı oldum hem rinoplasti hem de septoplasti(nefes alamama) siz rinoplasti ameliyatını oldunuz mu olduysanız nefes alma probleminiz çözüldü mü çözüldüyse ne zaman çözüldü aradan 2 hafta geçmesine rağmen nefes alamıyorum burnumdan çünkü
  • Evet oldum. 4bucuk ay oldu. Koku ve nefes almam iyileşti ama hala tikaniyor bazen. Burun içinde yaralar tam iyilesmedigi için normaldir diye düşünüyorum.

Sizin daha çok yeni. Merak etmeyin duzelecektir sadece sabir isi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megi21 -- 23 Ağustos 2014; 16:46:03 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Benimde üzerinden 2 hafta geçti biraz acele ettiğimin farkındayım Son olarakda estetikte oldunuz mu estetik olduysanız eğer şişlikleriniz ne kadar sürede gözle görülür bi şekilde yok olmaya başladı(ben 1.haftamdayım alçı çıkarıldıktan sonraki)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakgs94 -- 23 Ağustos 2014; 18:50:23 >
  • burakgs94 kullanıcısına yanıt
    evet oldu. benim çok ödemim oldu. zaten böyle olcağını biliyordum. hala daha şişliklerim var özellikle sabahları kalktığında daha fazla oluyor. ama o çok abartı şişliklerimin inmesi 1 ayı buldu benim. ama dediğim gibi benim iyileşme süreci biraz uzun gerçekleşiyor zor bir ameliyat geçirdiğim için.

zaten burnun tam oturması 6 ayı bulur. şuanki durumun gibi kalmayacak yani merak etme
  • Sislikleri dert etmiyorum aslinda illaki bi sekilde inecektir su saga sola dönup yatamamak cok kotu sirt ustu yatmayi ne zaman biraktiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakgs94 -- 24 Ağustos 2014; 12:17:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.