Şimdi Ara

septum deviasyonu ameliyatı olan var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • burundan zor nefes alıyorum , doktor eğrilik var dedi deviasyon varmış , bu ameliyatı olan var mı ? birde hazır olmuşken estetikte yaptırayım diyorum tavsiye edeceğiniz doktor var mı ? birde ücretleri ne kadardır

• Hakkında çok olumsuz yorumlar okudum, riske değmeyeceğini düşünüp vazgeçtim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0E184FE49

Hakkında çok olumsuz yorumlar okudum, riske değmeyeceğini düşünüp vazgeçtim.
    doktor kolay bir ameliyat olduğunu söylemişti hocam ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: alexdesouza.10

doktor kolay bir ameliyat olduğunu söylemişti hocam ya

Alıntıları Göster
    İyice araştırın derim.
  • Olayım diyorum ama internette okuduklarım vazgeçiriyor her seferinde.
    Benim dışardan hiç belli olmuyor ama bayağı eğrilik var, doktora gittim direk ameliyat dedi. Geceleri uyurken çok sıkıntı çıkarmıyor ama bazen gün içinde uzun bişeyler anlatırken falan ağzımdan nefes almazsam cidden tıkanıyorum. Doktora gitmeden önce astım var falan sanıyordum bazen gerçekten zorluyor.
  • Ben oldum hocam 1 yıl önce. Bir sıkıntım yok memnunum.
    Süreci de epeyce anlatmıştım, zorluk kolaylık açısından fikir verebilir. Tabi hastaya ve cerraha göre değişiklik olacaktır.
    https://forum.donanimhaber.com/burun-ameliyati-oldum-03-11-18-septorinoplasti-rinoplasti-septoplasti-1-yil-oldu-guncel--135666473

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: primum non nocere

Ben oldum hocam 1 yıl önce. Bir sıkıntım yok memnunum.
    Süreci de epeyce anlatmıştım, zorluk kolaylık açısından fikir verebilir. Tabi hastaya ve cerraha göre değişiklik olacaktır.
    https://forum.donanimhaber.com/burun-ameliyati-oldum-03-11-18-septorinoplasti-rinoplasti-septoplasti-1-yil-oldu-guncel--135666473
    hocam sizin burun evrim geçirmiş cidden

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Burun eti ameliyatı olan var mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sağolun hocam. Doktorum estetik açıdan çok da kötü bir burnun yok demişti :D Daha neler var hocam biraz araştırın instagramdan falan çok fena

• primum non nocere P kullanıcısına yanıt
    örnek

• var kardeşim yeni oldum 1 ay oldu daha. sorun varsa sorularını alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: raphuss

var kardeşim yeni oldum 1 ay oldu daha. sorun varsa sorularını alabilirim.
    nerde kime oldunuz hocam memnun musunuz , rahat nefes alabiliyor musunuz ?
  • hocam sakarya da oldum gürhan diye bir doktora(soyadını hatırlayamadım) konak hastanesinde. operasyondan memnunum ama tamponlar çıktıktan sonra rahat nefes aldığım delikte sanki biraz tıkanma var gibi hissettim. doktorumla konuştum iyi bir inceledi pamuk testi yaptı(bir tutam pamuğu deliğin ucuna tutup nefes al ver diyor) hiç bir sorun gözükmüyor dedi. bakalım o hariç herşeyden memnunum ve evet rahat nefes alıp verebiliyorsun. bir kere sabahları daha dinç kalkıyorsun, uyandığında ağzın kapalı oluyor boğazların kurumamış oluyor :) bence değer ama basit bir ameliyat olmayabiliyor. ben estetiksiz oldum mesela ama açık teknikle yaptılar eğrilik deliğe yakın yerde olduğu için. eğer açık teknikle yapılacaksa bir gün yatıyorsun zaten hastanede. çok bi iz de kalmıyor. eğer doktorun açık ta yapabiliriz derse hiç diretme hemen kabul et. çünkü cidden zor bir operasyon ve herhangi bir yanlışlık yaparsa eski halini mumla arayabilirsin. rahat çalışması ve doğru sonuç çıkarması her zaman daha önemli bence. aklında bulunsun bu konu.

• quote:

Orijinalden alıntı: raphuss

hocam sakarya da oldum gürhan diye bir doktora(soyadını hatırlayamadım) konak hastanesinde. operasyondan memnunum ama tamponlar çıktıktan sonra rahat nefes aldığım delikte sanki biraz tıkanma var gibi hissettim. doktorumla konuştum iyi bir inceledi pamuk testi yaptı(bir tutam pamuğu deliğin ucuna tutup nefes al ver diyor) hiç bir sorun gözükmüyor dedi. bakalım o hariç herşeyden memnunum ve evet rahat nefes alıp verebiliyorsun. bir kere sabahları daha dinç kalkıyorsun, uyandığında ağzın kapalı oluyor boğazların kurumamış oluyor :) bence değer ama basit bir ameliyat olmayabiliyor. ben estetiksiz oldum mesela ama açık teknikle yaptılar eğrilik deliğe yakın yerde olduğu için. eğer açık teknikle yapılacaksa bir gün yatıyorsun zaten hastanede. çok bi iz de kalmıyor. eğer doktorun açık ta yapabiliriz derse hiç diretme hemen kabul et. çünkü cidden zor bir operasyon ve herhangi bir yanlışlık yaparsa eski halini mumla arayabilirsin. rahat çalışması ve doğru sonuç çıkarması her zaman daha önemli bence. aklında bulunsun bu konu.
    anladım hocam , yeni nesil plastik tampon takılıyormuş herhalde artık sizinkide öyle miydi

• raphuss kullanıcısına yanıt
    Hocam açık teknikte 1 gün yatma olayı kesin değil. Yani doktora göre değişiyor. Ben açık teknikle septoplasti ve rinoplasti beraber oldum. Ameliyattan yaklaşık 4 saat sonra taburcu oldum. Açık ve kapalı teknik konusuna bence de fazla takılmamak lazım. Önemli olan cerrahın tecrübesi, hasta memnuniyeti, duyulan güven, içe sinmesi vs. Açık veya kapalı teknik durumunu cerraha borakmak lazım diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi primum non nocere -- 9 Kasım 2019; 15:19:44 >
  • Evet evet benimki de öyleydi boru gibi bir şeydi. Metre metre bez çekme durumu yoktu yani delikten. Ama sağlam delikte böyle bir sıkıntı var gibi inşallah duzelir ya bakalım. Bir de su çekemiyorum burnuma hala iyi bir temizlesem daha net anlayabilirim diyorum bekliyorum bakalım bi 10 gün sonra şu çekmeye başlıcam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • primum non nocere P kullanıcısına yanıt
    Haa onu bilmiyordum olabilir. Evet hocam cerrah ne derse o şekilde yapmalı. Sonuçta nasıl rahat edecekse o şekilde yönlendirme yapıyor ve onun rahat etmesi sizin iyi sonuç almanız demek gibi olduğu için onyargili olmamak lazım metodlarına.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • raphuss kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam, iyi bir cerrah bulduktan sonra gerisini ona bırakmak lazım diye düşünüyorum. Tabi şekil olarak konuşmak lazım önce. Beraber iyi bir değerlendirme de önemli.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.