< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Lazerle basur ameliyatı olan var mı?

-
-
makat daralması kötü bir şey değil ki, daracık olur
doktoruna sor
-
Aklıma bir konudaki yazı geldi onu buraya aktarayım :
Alıntı
metni:ama eskiden mangala osurturlarmış. eğer toz kalkıyorsa arkadan giren bir şey olmadığını anlıyorlarmış. mangalda kül bırakmam" sözü buradan gelir. Ne güzel işte makatın daracık olur ve hiç bir mangalda kül bırakmazsın.
-
quote:
Orijinalden alıntı: InspiredTigerAklıma bir konudaki yazı geldi onu buraya aktarayım :
Alıntı
metni:ama eskiden mangala osurturlarmış. eğer toz kalkıyorsa arkadan giren bir şey olmadığını anlıyorlarmış. mangalda kül bırakmam" sözü buradan gelir. Ne güzel işte makatın daracık olur ve hiç bir mangalda kül bırakmazsın.
Vaybbe
Yazılarımla tarihin akışına yön veriyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: TulparHANmakat daralması kötü bir şey değil ki, daracık olur
doktoruna sor
Hocam anal stenozdan bahsediyorum işte. Nasıl kötü birşey değil bayağı bir probleme sebep oluyor diye biliyorum ben
Doktorunuz ile görüşmeniz gerekiyor burada kimse gerçek bilgi verecek kadar yetkili değil.
-
quote:
Orijinalden alıntı: TulparHANDoktorunuz ile görüşmeniz gerekiyor burada kimse gerçek bilgi verecek kadar yetkili değil.
Hocam kafam inanılmaz karışık doktorları da anlamıyorum ki. Doktora gidiyorum çoğunluk lazer diyor sonra araştırıyorum bir kısım da lazer çok zararlı mutlaka makat darlığı gelişiyor olmayın diyor ama lazerle ameliyat olup iyileşen akrabalarım var. Öte yandan lazer önermeyen doktorlar cerrahi işlem diyor ona da kimisi 15 günde iyileşirsin diyor kimisi de aylarca ağrı çekiyor ayrıca cerrahiden sonra gaz kaçırma problemi yaşayan insanlar da var diyorlar. Ameliyat olmasam da problem oluyor hatta rektum kanserine yol açar diyen bile var. Kafam allak bullak ne yapacağımı bilmiyorum. Ayrıca fiyatlar da uçuk ufacık botoks enjeksiyona bile 2000 civarında ücret istiyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Cerrahi işlem Makat ve Penis de iyileşme yavaş olur.
Su içeceksin mesela 2-3 saat sonra mecbur işeyeceksin kaka yapacaksın falan o bölge sürekli aktif olacak o yüzden lazere göre daha geç iyileşir.
TV doktorlarına bakmayın onlar çalıştıkları hastane de hangi sistem kullanılıyorsa onu tavsiye ediyorlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: TulparHANCerrahi işlem Makat ve Penis de iyileşme yavaş olur.
Su içeceksin mesela 2-3 saat sonra mecbur işeyeceksin kaka yapacaksın falan o bölge sürekli aktif olacak o yüzden lazere göre daha geç iyileşir.
TV doktorlarına bakmayın onlar çalıştıkları hastane de hangi sistem kullanılıyorsa onu tavsiye ediyorlar.
Aynen büyük ihtimal öyle yapıyorlar. Çünkü klinikler fena para vuruyor ben de medikalciyim oradan biliyorum. En iyisi ben lazer olup memnun kalan akrabamın gittiği doktora gideyim bir baksın. Sağ olun hocam.
Zor durum Allah yardımcın olsun hocam.
lazer sonrası iyileşme süresi kaç gün. acı vs, oturamama sorunu gibi şeyler varf mı?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Rajeeshlazer sonrası iyileşme süresi kaç gün. acı vs, oturamama sorunu gibi şeyler varf mı?
Doktorlar genelde ameliyat sonrasında kendin gidebilecek halde olabileceğini söylüyor. Çabuk iyileşiyormuş
eskiden geri kafalı doktorlar makat çevresinin baskısını azaltma mıydı neydi öyle bir işlem yapıyorlardı ama ileride sorunlara yol açan bir şeydi lazer acısız ise onu yaptır çok zor durum orası öyle acır ki intihara bile teşvik eder git lazer ol kurtul
quote:
Orijinalden alıntı: thermodynamics23
eskiden geri kafalı doktorlar makat çevresinin baskısını azaltma mıydı neydi öyle bir işlem yapıyorlardı ama ileride sorunlara yol açan bir şeydi lazer acısız ise onu yaptır çok zor durum orası öyle acır ki intihara bile teşvik eder git lazer ol kurtulÖyle yapıcam herhalde hocam cerrahi ameliyat çok acıtıyormuş ve haftalarca ağrı kesici kullanan insanlar var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X