Şimdi Ara

hoca sınav kağıdımı kaybetmiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
8.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün sınavları açıkladı beni okumayınca sordum hocaya okudum mokumudum dedi yok okumadınız dedim gittim kağıdımı aradım yoktu hocaya dedim böyle böyle allah allah dedi evdedir o zaman evde değilse tekrar sınav olucaksın dedi. Ben o sınavda kopya çekmiştim ve en aşşa 60 70 bekliyodum şimdi tekrar sınav yaparsa kesinlikle 1 alıcam. Ayrıca o kağıttan sorumlu olan kişi o ben neden tekrar sınava gireyim ki? Sizce tekrar sınav yapmaya kalkışırsa itiraz edeyim mi?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Hoca Sınav Kağıdını Kaybederse Ne Olur?

Öğrencilerin sınav kağıtlarını kaybetmeleri kadar, öğretmenlerin de bu kağıtları kaybetmeleri ciddi bir sorundur. Sınav kağıtları kaybolduğunda, öğrenciler ve öğretmenler için çeşitli sonuçlar doğabilir.

Öğrenciler İçin Sonuçlar:

• Öğrenciler, kaybolan sınav kağıtları için ceza alabilirler, örneğin düşük not veya sınavın tekrarlanması.
    • Öğrenciler, sınav kağıdının kaybolması nedeniyle hak ettikleri notu alamayabilirler.
    • Öğrenciler, kaybolan sınav kağıdını telafi etmek için ek çalışmalar yapmak zorunda kalabilirler.

Öğretmenler İçin Sonuçlar:

• Öğretmenler, sınav kağıtlarını kaybettikleri için disiplin cezası alabilirler.
    • Öğretmenler, kaybolan sınav kağıtlarını telafi etmek için ek çalışmalar yapmak zorunda kalabilirler.
    • Öğretmenler, kaybolan sınav kağıtları nedeniyle öğrencilerin güvenini kaybedebilirler.

Kayıp Sınav Kağıtları İle İlgili Eylemler:

Öğretmenler bir sınav kağıdını kaybettiklerini fark ettiklerinde şu adımları atmalıdırlar:

• Kayıp sınav kağıdını derhal yöneticilerine bildirmek.
    • Kayıp sınav kağıdının bir kopyasını bulmaya çalışmak.
    • Öğrencilere durumu açıklamak ve kayıp sınav kağıdını telafi etme planını belirtmek.

Öğrenciler sınav kağıtlarının kaybolduğunu fark ettiklerinde şu adımları atmalıdırlar:

• Öğretmenlerine durumu derhal bildirmek.
    • Kayıp sınav kağıdının bir kopyasını bulmaya çalışmak.
    • Öğretmenleri ile kayıp sınav kağıdını telafi etme planını görüşmek.

Sınav kağıtlarının kaybolması ciddi bir sorundur, ancak uygun önlemler alındığında öğrenciler ve öğretmenler için olumsuz sonuçların en aza indirilmesi mümkündür.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • İtiraz etsen de birşey değişmez olacaksın mecbur. Aşırı tepki gösterirsen zaten anlar kopya çektiğini ve bu sınavda birşey yapamayacağın için sınav olmak istemediğini.
  • Bildiğim kadarıyla böyle durumlarda öğrenci ne derse hoca onu vermek zorundaydı.
  • Öncelikle hocandan 5lik kağıt beklediğini, 85 vermesini iste. Hayır derse durumu anlat, kağıdı siz kaybetmişsiniz yaptığımdan daha düşük alma stresine girmek istemiyorum de. Öncelikle hocanla anlaşmaya çalış, olmadıysa okul idaresine sınav kağıdımı kaybedip beni mağdur duruma soktuğunuz için şikayet dilekçesi yazacağını söyle. Sınav kağıdı kaybetmek büyük bir olaydır, hoca sana istediğin notu vermek zorunda kalacak. Ve yazılı dilekçeleri okul idaresi resmi olarak işleme almak zorunda.

Ancak bunu emrivaki duruma getirmemeye çalış sözlü notların açısından.
  • makul bi fiyata anlaşın bi daha olmasın
  • Ahh nerede doğru insan, hepsi eğri insan. Hatalarını yalanlarla örtmeye çalışan dürüstlük kabızı insanlar.
  • inşallah 0 alırsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O sınava girdiğine dair belge varsa (Yoklama fişi vb.) Dilekçe yazarsan hocanın başı büyük derde girer. Yenide sınav yapmasına izin verme derim.
  • Tekrar sınava gir , diyelim ki itiraz ettin girmeden aldın puanı oturdun sırana . O kadın seni sözlü notunda mahveder .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FB253030B -- 28 Aralık 2011; 16:06:45 >
  • karşılıklı çıkar ilişkisi , şikayet edersen istediği takdirde alayınızın burnundan kan getirir , şikayet etmezsen belki kolay sorabilir , fazla not verebilir ama -ebilir sadece
  • Abi saçmalama sakın girme yeniden sınava, oh anasını satayım o kaybettikçe biz sınav olalım. Gerekirse dava aç ama girme o sınava zaten senin ciddiyetini görürse kafadan 70 falan verecektir sana.
    Edit: ulan beni niye bulmuyor böyle olaylar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b437 -- 28 Aralık 2011; 16:10:00 >
  • Hocaları düşürmek istediğiniz duruma bak.. Hocadan zaman iste otur çalışıver.. Sen hiç bişey kaybetmiyor musun? Yüzlerce kağıt depoluyor o adam bildiğim kadarıyla eski yazılı kağıtlarındanda sorumlu kolay mı ... Hayretsiniz..
  • iyi güzel 70 verdi diyelim kaybettiğ kağıttan,sonra onun yanına 2 tane sıfır çakar hiçbir hak da idda edemezsin. Sözlü notuyla yerin dibinn sokar seni.
  • İyiniyet hukukta bile vardır... Ama iyiniyeti bir kenara bıraktığımızda...

Kopya çekmek de doğal bir hak sonuçta... Yakalanmadığın sürece bu hakkı kimse elinden alamaz... Zamanında yakalasaymış...

Kopya çeken suçlu değildir... Onu yakalayamayan suçludur....

Şuraya varmak istiyorum... O sınavda tek kopya çeken sen değildin kuvvetli muhtemel...

Bu durumda şimdi sen tek başına sınav olursan diğerleriyle(kopya çekenlerle) eşit imkanlarda olmayacaksın....

O halde öğretmen suçludur... kaybetmeseymiş kardeşim...

Şu veya bu şekilde ben o kağıdı doğru cevaplarla doldurup vermiştim... diyerek rest çekebilirsin fakat o hocayla ilişkinizin uzun vadeli olacağını düşününce mutlaka kucağa gelen sen olacağın için hiç bulaşmamak daha tercih edilesi bi yöntem gibi...

Ama ben yerinde olsam şunu yapardım: O kağıttan 100 beklediğimi aksini gösteren hiç bir notu kabul etmeyeceğimi söylerdim hatta olay bile çıkarırdım... Çıngar çıkarırdım kendimi yerlere atardım

Sonrasında ise bütün enerjimi bu derse harcar ve o hocaya bana zayıf not verebilmesini sağlayacak hiç bir malzeme varmezdim... Ki buna benzer bir şeyi lisedeyken yapmıştım bütün okul,yöneticiler ve öğretmenler beni konuşmuştu... Hatta hoca babamı okula çağırıp hayatımda böyle bir öğrenci görmemiştim çok zeki falan demiş teşekkür etmişti... Şimdi anlatmıyım uzun sürer...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KötüKediŞero -- 28 Aralık 2011; 16:16:10 >

• Anayasa mahkemesine götür bence olayı iş ciddi.
  • Hocayı zor durumda bırakmak istemiyorum sevdiğim bi hocadır ama tekrar sınavada girmek istiyorum ders dil anlatım dersi önemli bi ders olmasa girerim tekrarda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.