Şimdi Ara

Vatan Haini Gözetmen Beni Direksiyon Sınavından Bıraktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İki kez sinyal vermedim gözetmen tolerans tanıdı tamam devam edebilirsin dedi. Sınav rotasının sonlarına doğru keskin bir viraj vardı biraz hızlı girdim ve bariyerlerle çarptım. Hâliyle kaportada çıtırdan bir hasar oluştu. Göz ardı edilebilecek kadar da duman çıktı motordan. Sesi soluğu kesildi gözetmenin burnu falan kanıyordu. Başka bir sınav aracı gelip bizi başlangıç noktasına bıraktı.
    Eve geldiğimde kurs merkezini arayıp sınavdan geçip geçmediğimi öğrenmek için aradım. Adam küfredip dalga mı geçiyorsun diye suratıma kapattı telefonu.

Madem ilk sefer sinyalden tolerans tanıdın niye ikinci hatamda o toleransı devam ettirmedin veya neden direkt sinyalden bırakmadın ilk başta? Ben şimdi bunu dava etsem haksız değil miyim?

Karı oranları 0 oldukları için sinirlerini benden çıkarıyorlar başka açıklaması yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• başlığı görünce maraz döndü sandım

• gercek yasanmıs olay mı

• siz haklısınız. adam tutarsız davranmış. benim arkadaşımın başına da gelmişti, arkadaşım falsolu bir iki laf söylemiş gözetmene sonra geçirecek gibi olmuş ama sanırım korkudan öyle yapmış çünkü sonra eve dönünce bıraktığını öğrenmiş. bu tarz durumlarda daha falsolu ve sert olmak gerekiyo diye düşünüyorum. vatan hainlerine göz korkutmaktan başka bişey sökmüyo. liyakat kalmadı ülkede.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt
    Abi basit bir sınavdan bile geçtin demeye çekiniyorlar. Gözetmen evliydi yani karı oranı 1 falan. 1 ne abi ya? Herkes çekinio işte...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Piston aşşa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.