arkadaşlar bütün psikolojimi alt üst ediyor. Fakat ameliyatın sonucundan korkuyorum. Olumsuz sonuçlarda mevcut < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Jinekomasti , aynaya bakınca sinir krizi geçiriyorum
-
-
Klasik yöntemlerle yaptırırsan pişman olabilirsin. Şimdi 3D Jinekomasti Ameliyatı diye bir dalga var. O daha mantıklı ve acısız gibi gözüküyor.
-
Kalıcı mı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
geçici olanı mı var ?
-
Sadece lipo ile tekrar edebiliyor
adını söyledim dostum araştır işte
-
Spora başlamadan evvel ben de aynaya bakınca kötü hissederdim. Kilo verip yağ oranımı azalttıkça jinekomasti görünümü epey azaldı. (Spor öncesi yağ oranım %26'ydı şu an %21) Vücudun sıkılaşması da belli oranda destekleyince gayet düzgün oluyor.
Aşırı bir jinekomastiniz yoksa ve yağ oranınız fazlayla ameliyattan önce ilk başta sporu deneyebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İMPARATOR NERON -- 20 Kasım 2024; 1:9:15 > -
Aktif spor yapıyorum , az düzeldi ama koltuk altından sağ taraf ve uçlar yağlı
Ek olarak düzenli bi hayatım yok , 1 hafta sağlıksız yiyim hemen meme göbek ödem yağ başlıyor , ip atlaesam meme sallanıyor , koşuyorum meme sallanıyor. 2025’te ne kadar olursa olsun direk aldırıcam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X