Şimdi Ara

Vestel yüzünden kalp krizi riski atlattım hastanelik oldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
92
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaşadığım olayı en başından itibaren anlatıyorum A101 üzerinden 43UA2263DT model televizyon aldım televizyonun ekranında sadece siyah fonda belli olan lekeler ve çizgiler çıktı değişim istedim servisten cihazıma kontrole gelindi hiçbir sorunu olmadığı söylenip benden habersiz servis talebimi iptal etti aynı sorun yüzünden birden fazla servis talebi açtım hepsi teker teker iptal edildi en sonunda yaşadığım bölgedeki serviste belki değişim açtırabilmek için teknisyen sıfatıyla işe başladım akşama kadar buzdolabı taşıttılar bana kolumda kesikler oluştu ağzımdan burnumdan kanlar aktı en sonunda akşam beni televizyon bölümüne alabilir misiniz benim uzmanlığım bu alan üzerine dedim diye soru sordum beni işten çıkarttılar ücret ödemeden hakaret ettiler saldırmak üzerelerken kaçtım servisten ağlaya ağlaya evime döndüm eve geldiğimde kalbim buna daha fazla dayanamadı tekledi kalbim bayılmışım herkes benim için seferber oldu Vestel markası bir özür bile dilemedi servisten sadece sorunlu televizyonumun değiştirilmesini istemiştim teknisyenler ilgilenmediler ne yapabilirim?

• 2/10
  • Markayı karalamaktan,yalan ve iftiradan marka seni mahkemeye verse ne güzel olurdu.

Ana ve babanın elinden tutup ağlaya ağlaya mahkemeye gitmen 😀
  • Ss alıp seni şikayet etmek vardı da bir ton iş var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ağır bir ameliyat oldum..
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.