Bildirim
RARARİ RA RARA RARİRİ RARA DIYE BI SARKI VARDI YARDIM!!???
MESSCOLLECTION Hakiki Deri Kartlık, El Yapımı Minimal Kartlık, Erkek & Kadın Minimalist Kartlık, Küçük Kartvizitlik, Şık Para ve Kartlık, Hediyelik Ürün, Tek Çıtçıtlı Kartlık (camel) : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DBZF17TT
23 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü, 2 Mobil
Giriş
-
La Bounce - Be My Lover
paylasim programlarindan bulabilirsin... -
quote:
Orjinalden alıntı: Chaosengine
La Bounce - Be My Lover
paylasim programlarindan bulabilirsin...
nasıl anladın yaw... -
bencede o şarkı.
quote:
Orjinalden alıntı: Chaosengine
La Bounce - Be My Lover
paylasim programlarindan bulabilirsin...
-
belki her zaman dinlediği bi şarkıdır -
1 de lınk versenız acaba?? -
chaos engıne allah razı olsun senden wanna be my lower sarkının ısmı hll olsun kardesım saol -
Tşk... -
helal olsun anlayan arkadaşa. rararaririririiii... -
Pes -
bi de rimi rimi ley diye bir parça var yakında bizi temsil edecek oldukça güzel onu da indir! -
TABİ Kİ ANLAR ÇÜNKÜ O ŞARKIINI İÇİNDE GERÇEKTEN RARARİ RA RARARA DİYOR KADIN
YANİ MELODİSİ DEİL SÖZLERİ ÖÖLE -
quote:
Orjinalden alıntı: nexus1
bi de rimi rimi ley diye bir parça var yakında bizi temsil edecek oldukça güzel onu da indir!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyrano -- 28 Nisan 2005, 2:51:38 > -
dat dara dara dat dat diye bi şarkıda var bilmem hatırlıcanızmı bu ezgiyi ardarda söyleyin hızlıca -
Bu aralar herkeste bi rararara, ööööğğğ, nininaaayy diye şarkı arama seferberliği görüyorum hayırdır inşallah. Ehühühü dalga geçmek için söylemiyom ama şarkının sözlerini anlamayıpta böyle tarzanca tarif edince çok komik oluyo yaaa dün akşam bi tane daha gördüydüm "rayzinagırr dior şarkıda " diye arıyodu koptum yaaa -
quote:
Orjinalden alıntı: Chas
quote:
bi de rimi rimi ley diye bir parça var yakında bizi temsil edecek oldukça güzel onu da indir!
-
quote:
Orjinalden alıntı: bende varım
quote:
Orjinalden alıntı: Chas
quote:
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X