Bildirim
İMG UZANTILI DOSYA NASIL ACILIR YARDIM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Arkadaşım bayaa bi araştırdım internette ama bir sonuca ulaşamadım.Umarım Diğer arkadaşlar yardımcı olurlar. -
image dosyalarini acabilmen icin isobuster programını oneririm. -
arkadaşlar bende araştırdım ama bulamadım neyse birde isobusterle deneyim ilginize teşekkürler saygılarımla -
Alternatif olarak Clonecd de işini görür -
Herhangi bir cdr emulatörü açar. -
virtual cd 7.0
virtual clone drive
clone cd
bu programlarin hepsi img calistirmak ve img alabilmek icin yapilmistir. -
WinISO her derde deva..... -
Kardeş ben de img uzantılı bi oyun dosyası indirdim daemon'u öneriyolardı sözde ama işe yaramadı sonra burdan İsoBuster'ı duydum indirdim hemen tabi.İşe yaradı test edildi. :D -
Daemon tools pro -
Onlar olmazsa bide PowerISO adlı programı dene..Hemen hemen her tür İmage dosyasını açıyo.. -
Nero'da da Image Driver diye bi uygulama var.Onuda kullanabilirsin. -
Daemon tools işe yaramıyor bende poweriso ile açabildim. -
quote:
Orijinalden alıntı: aLcat[R]aZ
Onlar olmazsa bide PowerISO adlı programı dene..Hemen hemen her tür İmage dosyasını açıyo..
win7 64 bit kullanıyosan deneme power iso yu çünkü kopyalamak istediğin ver miktrarı kadar ram yiyo ben bi 4 GB img kopyalamaya çalıştım 3 yıldır ilk defa bi programın 4000 MB ram yediğini gördüm ultra iso en iyisi oluyo 64 bit için
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X