Bildirim
Driver Dosyalarını Nereye Atmalıyım(Setup Dosyası Yok)
DeFacto Regular Fit Bisiklet Yaka Kazak : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CGHVQHQK
19 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: GamerFox
Arkadaşlar sony marka laptopuma yeni vista kurdum driverlarınıda sonyden indirdim ama bazı driverlar setup dosyası halinde değil bir klasör içinde küçük dosyalar halinde bu dosyaları nereye atmalıyım
Bilgisayar ın Aygıt Yöneticisinde driveri yüklü olmayan bileşenler Soru işareti olark görülür. Bu bileşenleri yüklerken "Dosyanın arama konumunu ben seçeceğim" -
quote:
Orjinalden alıntı: GamerFox
Arkadaşlar sony marka laptopuma yeni vista kurdum driverlarınıda sonyden indirdim ama bazı driverlar setup dosyası halinde değil bir klasör içinde küçük dosyalar halinde bu dosyaları nereye atmalıyım
Bilgisayar ın Aygıt Yöneticisinde driveri yüklü olmayan bileşenler Soru işareti olark görülür.
Bu bileşenleri yüklerken "Dosyanın arama konumunu ben seçeceğim" işaretlerinr. Daha sonra "Arama Şu konumuda içersin" seçeneği ile o içinde küçük dosyalar olan klasör seçilir. Eğer driverler doğru ise vista zaten gerisini otomatik olarak yapar.
Biraz karışık oldu ama kusura bakma.
-
arkadaşlar cevaplarınız için sağolun ama aygıt yöneticisinde gözükmüyor ben kart okuyucuları ve wireless donanımını yükleyemedim onlarda orda gözükmüyo -
bendede gözükmüyor..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X