Şimdi Ara

Driver Dosyalarını Nereye Atmalıyım(Setup Dosyası Yok)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
21.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sony marka laptopuma yeni vista kurdum driverlarınıda sonyden indirdim ama bazı driverlar setup dosyası halinde değil bir klasör içinde küçük dosyalar halinde bu dosyaları nereye atmalıyım

• quote:

Orjinalden alıntı: GamerFox

Arkadaşlar sony marka laptopuma yeni vista kurdum driverlarınıda sonyden indirdim ama bazı driverlar setup dosyası halinde değil bir klasör içinde küçük dosyalar halinde bu dosyaları nereye atmalıyım

Bilgisayar ın Aygıt Yöneticisinde driveri yüklü olmayan bileşenler Soru işareti olark görülür. Bu bileşenleri yüklerken "Dosyanın arama konumunu ben seçeceğim"
  • quote:

Orjinalden alıntı: GamerFox

Arkadaşlar sony marka laptopuma yeni vista kurdum driverlarınıda sonyden indirdim ama bazı driverlar setup dosyası halinde değil bir klasör içinde küçük dosyalar halinde bu dosyaları nereye atmalıyım

Bilgisayar ın Aygıt Yöneticisinde driveri yüklü olmayan bileşenler Soru işareti olark görülür.
    Bu bileşenleri yüklerken "Dosyanın arama konumunu ben seçeceğim" işaretlerinr. Daha sonra "Arama Şu konumuda içersin" seçeneği ile o içinde küçük dosyalar olan klasör seçilir. Eğer driverler doğru ise vista zaten gerisini otomatik olarak yapar.

Biraz karışık oldu ama kusura bakma.

• arkadaşlar cevaplarınız için sağolun ama aygıt yöneticisinde gözükmüyor ben kart okuyucuları ve wireless donanımını yükleyemedim onlarda orda gözükmüyo
  • bendede gözükmüyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.