Şimdi Ara

rar'dan dosya çıkaramıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bi siteden godfather ın oynunu indirdim..

rar dosyaları 500mb fakat çıkardıımda 60mb bişey çıkıo içinden ve bide uyarı veriyo aşağıdaki gibi

nasıl çıkartcam tamamını şimdi ?

rar'dan dosya çıkaramıyorum

http://img340.imageshack.us/img340/6742/dogfathertn3.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nerisona -- 13 Mart 2008; 15:22:46 >

• indirdiğin sitede dosyaları upload eden kişi
    rar şifresi ..... diye bir şey vermiştir

senden password istiyor . o olmadan açamazsın
  • ya paswor war zaten içinde iki dosya war her rarın ama sadece birini çıkarabliom dierini açamıorm :S

pasword war zaten :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: nerisona

ya paswor war zaten içinde iki dosya war her rarın ama sadece birini çıkarabliom dierini açamıorm :S

pasword war zaten :S

Arkadaşım üzülerek söylemek isterim ki eğer şifreyi doğru yazdığın halde hata alıyorsan, %99 indirdiğin rar dosyası bozuk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan_hzl -- 13 Mart 2008; 15:35:26 >
  • arkadaşım resimde görünen mesaj da
    yanlış görmüyorsam "wrong password "
    o yüzden o yorumu yaptım

belki de dosya bozuk inmiştir. indirdiğin yerde " link kırık yada dosya bozuk " diye şikayet eden kimseyi gördün mü
    yada en kötü ihtimal winrar ı yeniden yükle baska da bir şey gelmiyor aklıma
  • beyler bu resmde görülen 2 dosyadan crack dosyası çıkıo ama dierini çıkartmıyo :S

rar dosyasımı bozuk oluo bu durumda??

http://img401.imageshack.us/img401/2332/rarrrrrrrrrrrrto6.jpg
  • saçma gelebilir dosyanın ismini değiştirip dene istersen bir de 1.rar diye değiştir mesela

geçenlerde bir dosyayı winrar la açamadı ama alzip programıyla açıyordu
    sonra bir baktım ingilizce windows kullanılan makinede gelen rarlı dosya da türkçe karakterler
    olduğu için dosyayı açmıyordu.
    muhtemelen senin indirdiğin dosya da problem var
    ama gene de bir dene derim
    ayrıca kabul edersen bir tavsiye
    bir dosya indirirken (forum sitelerinden ) altta yorumları okuyun. virüs var mı yokmu
    dosya sağlam mı çalısıyor mu
    sonra indirin.
    bunlara dikkat etmiş olabilirsin tabi . benimki sadece bir tavsiye
    saygılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dosyayı USB'den silemiyorum!
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım bu oyonu bir tek sen indirmedin heralde sana tavsiyem inen dosyayı googlede aratarak çözüm yolunu kendin blulmandır. Başkalarıda bu sorunla karşılaşmıştır heralde...

The_Godfather.part1.rar yaz ve arat......

Belki bu oyun upload eden arkadaş önce oyunu şire koyarak winrar ile sıkıştırmış ve daha sonra crackını eklemiş ve bu sayede crack dosyası şifrelenmemiştir.

Belkide iki dosyaya ayrı ayrı şifre vermiş olabilir. Winrar ile bunu yapmak mümkün. Winrarı açıp ayrı ayrı dosyaları çıkartmayı dene.........
  • googleden arattırma yap olmazsa şifreyi büyük küçük harf deneme yanılma yoluyla bir dene
  • Kardeş şifreyi doğru yazdığından eminsen büyük ihtimalle dosya hatalı inmiştir.Part2.rar adlı dosyayı tekrar indir.Bana da çok oldu bu bazen dosyanın yarısı iniyor bazen tam inse bile bozuk inmiş oluyor tekrar indirdiğimde sorun çözülüyor .
  • sorunu çözemedm :S başka bi linkten yeniden indirdim :S
  • indirince çözüldümü,birda winrarı yeniden yükle son sürümünü..

muhtemelen dosyadan yazılımsal bir hata değil senden kaynaklanmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustang -- 15 Mart 2008; 2:43:47 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.