Arkadaşlar USB'me 1,5 gb'lık bir dosya atıyordum.Atarken durdu 15 dakika bende çıktım.Çıkarken kilitlendi windows explorer çalışmayı durdurdu yazdı.Herşeyden çıktı bilgisayar başlat ikonu alttaki çubuk ... hiçbirşey gözükmüyor.Birtek çıkmak istediğim kaldı.Denedim görev yöneticisinden yine kapanmadı.En sonunda bilgisayarı kapattım açtım taktım USB 'mi atmak istediğim dosya!0 mb gözüküyor.Sildim neyse sonra tekrar atmayı denedim aynı dosyayı.Burada zaten 0 mb'lik bu dosyadan var dedi.Halbuki silmiştim.İleri geri yaptım aman Allah'ım tekrar çıktı aynı 0 mb'lık dosya! Sildim yine ileri geri yaptım yine aynı dosya.50 kere daha sildim tekrar çıkıyor aynısı.Ayrıca artık takınca düzgün değil onarayım mı ister misin diye soruyor.Evet diyince bekletiyor iki saat.Yok mu bu lanet dosyayı gidermenin yolu
HP USB Disk Storage Format Tool - v2.1.8 bu programı indir kur ve usb belleğine format at
programı bulamazsanız; bilgisayarım>usb bellek sağ tık biçimlendir yada bilgisayarım sağ tık>yönet>disk yöneticisi oradan usb belleğinize gelip biçimlendirebilirsiniz. "Hızlı Biçimlendir"i seçmeyin.