Şimdi Ara

Iphone 4 Tif. uzantılı dosya sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Mail olarak tarafıma gönderilen Tif. uzantılı bir resim iphone 4'ümde gözükmüyor.Mail içeriğinde sanki o resim hiç yokmuş gibi gözüküyor.
    Mail olarak bana gönderilen Tif.uzantılı resimleri nasıl görebilirim,bunun bir çözümü var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: lawyerzzz

Herkese merhaba,
    Mail olarak tarafıma gönderilen Tif. uzantılı bir resim iphone 4'ümde gözükmüyor.Mail içeriğinde sanki o resim hiç yokmuş gibi gözüküyor.
    Mail olarak bana gönderilen Tif.uzantılı resimleri nasıl görebilirim,bunun bir çözümü var mı?
    Photoshopta yapabildiğim tüm olasılıkları denedim, mac-pc sıkıştırmalı-sıkıştırmasız, hatta layerlı..
    hepsini gösterdi, mail programının içinde üstelik. Denediğim en büyük dosya 1 mb idi.

edit: Bunu göstermez herhalde diye denediğim cmyk tifi bile gösterdi. (ios 5.0.1)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncum -- 4 Nisan 2012; 1:54:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turuncum

Photoshopta yapabildiğim tüm olasılıkları denedim, mac-pc sıkıştırmalı-sıkıştırmasız, hatta layerlı..
    hepsini gösterdi, mail programının içinde üstelik. Denediğim en büyük dosya 1 mb idi.

edit: Bunu göstermez herhalde diye denediğim cmyk tifi bile gösterdi. (ios 5.0.1)

Hocam bende 5.01 sürümü ile kullanıyorum ve kendi mail programında açıyorum mailleri.Fakat bende Tif.ler kesinlikle gözükmüyor.İş icabı Tif.leri mutlaka görmem gerekiyor ama:(
    Sizin telefon Tif.leri gösteriyor mu yani?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: turuncum

Hocam bende 5.01 sürümü ile kullanıyorum ve kendi mail programında açıyorum mailleri.Fakat bende Tif.ler kesinlikle gözükmüyor.İş icabı Tif.leri mutlaka görmem gerekiyor ama:(
    Sizin telefon Tif.leri gösteriyor mu yani?

Alıntıları Göster
    Maalesef evet

Ama aslında maalesef falan değil, ben açıyorsam siz de açarsınız demektir. İsterseniz özelden bir mail adresi gönderin atayım oraya bir tif. Çok yüksek boyutlu değilse siz de bana açamadığınız bir tifi gönderebilirsiniz.

Bu arada bende jb var ama direkt mail programında görüyorum. Ayrıca zipleyerek gönderdiğimi, iFile'da zipi çözüp onun aracılığıyla yine görebildim.

Atıyorum özelden mailimi

• Hocam yarın bu konuyla ilgili olarak sizi mutlaka rahatsız edeceğim:)Çok geç oldu,kafam da iyice karıştı:)İyi geceler...
  • Tabi ki. İyi geceler
  • Hocam bugün bir şey farkettim:)Mesleğim gereği müvekkil banka tarafından gönderilen Tif.uzantılı dosyalar mail programında gözükmüyor ama Safari'den hotmail'e girince gözüküyor:S
    Ayrıca sizin bana gönderdiğiniz tif.uzantılı dosya direk mail programından da gözüküyor!
    Acaba mail programı ile ilgili yapmam gereken bir ayar felan mı var?
    Kafam iyice karıştı benim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dosyayı USB'den silemiyorum!
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hocam bugün bir şey farkettim:)Mesleğim gereği müvekkil banka tarafından gönderilen Tif.uzantılı dosyalar mail programında gözükmüyor ama Safari'den hotmail'e girince gözüküyor:S
    Ayrıca sizin bana gönderdiğiniz tif.uzantılı dosya direk mail programından da gözüküyor!
    Acaba mail programı ile ilgili yapmam gereken bir ayar felan mı var?
    Kafam iyice karıştı benim...
    Demek ki banka tarafından gönderilen tiflerde bir sorun var. Bu sorun mail programının onu görmesini engelliyor. Hiç mi görünmüyor yoksa tif yerine "multipart message content type" gibi yazılar mı gözüküyor.
    Bu konuda bir ayar olduğunu sanmıyorum. Çok otomatize bir sistem değilse siz jpeg göndermelerini isteyebilirsiniz, ya da sizdeki durumu anlatırsınız ki, çözsünler. Muhtemelen başkaları da bu sorunla karşılaşıyordur.

• Mail ekinde yeralan .tif uzantılı dosyaları, yardımcı ofis programlarının neredeyse tamamını denemiş olmama rağmen, sadece ilk sayfasını görüntüleyebiliyorum, diğer sayfaları yokmuş gibi görünüyor. Halbuki, bilgisayardan kontrol ettiğimde diğer sayfalarda görünüyor. Ne yapabilirim?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.