Şimdi Ara

Mevcut Word dosyasını kaydederken sorun yaşıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
19.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Lisanslı Office 2001 Ev Öğrenci sürümü sahibiyim..son 1 haftadır mevcut word dosyasını açıp bir şeyler yazdıktan sonra "save" dediğimde ""Dosya izin hatası word kaydetme işlevini tamamlayamıyor"" şeklinde bir uyarı alıyorum..çare olarak her seferinde dosyanın adını değiştiriyorum,bu şekilde kaydediyor.Dosyayı açıp değişiklik yapıp aralarda save edersem sorun olmuyor sadece ilk açılışta save dersem hatayı veriyor ve dosya adını değiştirmedikçe save edemiyorum.

Son zamanlarda herhangi bir yazılımsal değişiklik de yapmadım bilgisayarda sadece arada Norton çalıştırıp optimizasyon yapıyorum.

Bu sorun hakkında yardımcı olabilecek dostlara peşinen teşekkürlerimi sunuyorum.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Word Kaydetme Sorunu ve Çözümleri

Word dosyasını kaydederken sorun yaşıyorsanız, bunun nedeni dosya izni hatası olabilir. Dosya izni hatası, işletim sisteminizin bir dosyayı kaydetmenize veya düzenlemenize izin vermediğinde oluşur.

Word kaydetme sorunu, işletim sisteminden bağımsız olabilir. Ancak, "dosya izni hatası nedeniyle Word kaydetme işlemini tamamlayamıyor" hatası genellikle macOS kullanıcılarında görülür.

macOS'ta bu hatayı çözmek için şu adımları izleyebilirsin:

• Dosyayı kaydetmeye çalıştığın klasörün sahibi olduğundan emin ol.
    • Finder'da klasöre sağ tıkla ve "Bilgi Al"ı seç.
    • "Paylaşım ve İzinler" bölümünde, kendine "Okuma ve Yazma" izni verdiğinden emin ol.
    • İzinleri kaydet ve Word dosyasını tekrar kaydetmeyi dene.

Eğer sorunu bu şekilde çözemezsen, aşağıdaki ek çözümleri deneyebilirsin:

• Dosyayı farklı bir klasöre veya konuma kaydetmeyi dene.
    • Dosyaya farklı bir ad vererek kaydetmeyi dene.
    • Word uygulamasını yeniden başlatmayı dene.
    • macOS'un en son sürümüne güncelle.

Yukarıdaki adımları uyguladıktan sonra hala Word dosyasını kaydedemiyorsan, profesyonel bir teknik destek uzmanına başvurman gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Merhaba,

Word dosyası sağ click -> Özellikler -> Güvenlik -> Özel izinler veya gelişmiş ayarlar için "Gelişmiş" butonuna bas ve bütün izinlere "Tam denetim" vererek dene bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProbLem!

Merhaba,

Word dosyası sağ click -> Özellikler -> Güvenlik -> Özel izinler veya gelişmiş ayarlar için "Gelişmiş" butonuna bas ve bütün izinlere "Tam denetim" vererek dene bakalım.

• Teşekkür ederim,sorun çözüldü gibi
  • Rica ederim.
  • Flaş bellekte word belgesine sağ tıkladığımda özellikler sekmesinin açılmasında genel/özel/ayrıntılar butonu çıkıyor güvenlik veya gelişmiş butonu çıkmıyor.
  • salamander19 S kullanıcısına yanıt
    word dosyası Flaş bellekte kayıtlı olup word dosyasına sağ klik yaptığımda özellikleri tıkladığımda genel/özel/ayrıntılar geliyor. güvenlik veya gelişmiş butonu gelmiyor. Tam denetim vereceğim ama bu noktada tıkanıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.