İyi günler arkadaşlar, ben bilgisayarıma windows 7 ultimate kurmak istiyorum. Kurulum yaparken kurulum başlama ekranında(mavi ekran) tıkanıp kalıyor. Ekranda sadece mause görünüyor. Bunları denedim ancak çözüm olmadı:
- SATA Kablosunu başka yuvaya taktım (OLMADI). - USB'den başka format indirip atmaya çalştım(OLMADI). - Yeni bir win7 format Cd'si kopalattım (OLMADI). - 1 - 2 Saat bekledim belki kurulum başlar diye (OLMADI).
Sorun şu şekilde:
Yaklaşık 1 Haftadır bu sorun başımda. Delirmek üzereyim. Nolar: İşletim sistemim Windows 8, Eskinden Windows 7'idi. İlk defa win7 atmıyorum 1 ay kadar öncesine kadar rahatcana oluyordu ancak artık olmuyor. HDD Sağlam. Yeni almıştım zaten. 400GB Boyutu
Lütfen yardım
++++ Güncel
İlginç bir sorun. başka sabit diskin varsa ona yükle sonra bu diske bed sektör taraması yap. Sağlam zannettiklerimizde bozuk olabiliyor bazen. Diskin yeni olması bozulmayacağı anlamına gelmez.
Başka sabit diskin yoksa bir de linux kurmayı dene
quote:
Orijinalden alıntı: piskopat hamsi
İlginç bir sorun. başka sabit diskin varsa ona yükle sonra bu diske bed sektör taraması yap. Sağlam zannettiklerimizde bozuk olabiliyor bazen. Diskin yeni olması bozulmayacağı anlamına gelmez.
Başka sabit diskin yoksa bir de linux kurmayı dene
kurduğun dvd çok sağlam olmalı ayrıca dvd okuyucun da ole belkı bunlardan bırınde problem olabilir kontrol etmeni tavsıye ederim
quote:
Orijinalden alıntı: mustafa3444775
kurduğun dvd çok sağlam olmalı ayrıca dvd okuyucun da ole belkı bunlardan bırınde problem olabilir kontrol etmeni tavsıye ederim
DVD Okuyucumda problem var arada bir diksi çıkartmıyor. Ama win8 formatını gayet atabiliyorum ve de USB'den de deniyorum yine de olmuyor. 2 Adet USB var ikiside olmuyor. Çok saçma bu işin içinden nasıl çıkıcam belirsiz
gidip bir arkadaşından ödünç al dvd okuyucusunu sonra da gel tak kendi kasana bilmiyorsan sakıın kalkışma :D bundan sonra da tekrar format atmayı orjinal düzgün bir dvd ile dene
sorun ya DVD'nin kendisinde yani o plastik diskte, kaliteli bir DVD'ye iso'yu tekrar düşük hızda bir daha yak Sam...
ya da ISO'yu DVDye yaktığın programda....
ya da DVD sürücüde...
kaliteli DVD'ye iyi bir yakma programıyla düşük hızda farklı bir DVD sürücüde tekrar yak derim...
quote:
Orijinalden alıntı: istemsizhareket
sorun ya DVD'nin kendisinde yani o plastik diskte, kaliteli bir DVD'ye iso'yu tekrar düşük hızda bir daha yak Sam...
ya da ISO'yu DVDye yaktığın programda....
ya da DVD sürücüde...
kaliteli DVD'ye iyi bir yakma programıyla düşük hızda farklı bir DVD sürücüde tekrar yak derim...
Hocam USB'den de attığımda bu şekilde oluyor. USB'ye Windows USB Tool programı ile yakıyorum. 3-4 farklı kaynaktan indirdim olmuyor hep o mavi yerde donuyor. Windows 8 de olmuyor artık. Kurulum başlıyor yazısında kalıyor windows 8 de de.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme