İyi akşamlar
Babamın vivo telefonunda whatsapp yüklü ve arkadaşları ve dahil olduğu mezunlar grubunda sürekli video paylaşılıyor.bu videolar da tamamen gereksiz gibi.mobil hat üzerinden i̇nternet'te bağlandığından da bu gereksiz videolar data israfı haline geliyor ( ayda 1 gb) whatsapp ayarlardan dolaşımda medya hiçbiri yapmama rağmen ısrarla videoları indiriyor .ne yapmam gerek? Teşekkürler
İyi akşamlar
Babamın vivo telefonunda whatsapp yüklü ve arkadaşları ve dahil olduğu mezunlar grubunda sürekli video paylaşılıyor.bu videolar da tamamen gereksiz gibi.mobil hat üzerinden i̇nternet'te bağlandığından da bu gereksiz videolar data israfı haline geliyor ( ayda 1 gb) whatsapp ayarlardan dolaşımda medya hiçbiri yapmama rağmen ısrarla videoları indiriyor .ne yapmam gerek? Teşekkürler
Telefon modeli yardımı: Y11s mi V2028 mi?
Selamlar
Arkadaşlar abim babama bir telefon almış: Vivo marka ancak mdeli konusunda kafa karışıklığı var. Kutusunun üzerinde Y11s yazarken telefon üzeirnde ve kutu üzeindeki ürün çıkartmasında V2028 yazıyor. Sorma nedenim de: babam teleonu kılıfsız kullanamıyor, kullanmak istemiyor.İll kapaklı kılıf istiyor, kapaklı kılıf bakarken de Y11s aramasında ve V2028 aramasında ayrı ayrı sonuçlar çıkıyor. Bir kılıf alıp sonradan uyumusz olmasını da istemiyorum. Zaten olmuş bir dünya para bir plastik kılıf 100 lira.yuh!
Yardım isteğim hangi modele göre kapaklı kılıf alalım. Model tam olarak ne? Kılıf tavsiyesi linki atabilecek olacak olan varsa da çok teşekkür ederim şimdiden
sağlıcakla
Çok feci gençler
Ara sıra eski siparişlere bakar fiyatlar ne kadar değişmiş göz atarım. 11 Kasım 2021 de 32.50 ye aldığım kitap 68.25 olmuş
Diğer kitaplar da buna benzer .sadece hayrına satış yapan İş Bankası Yayınları gib Yayınevleri %10 zam yapmış gibi ama diğer yayınevleri en az %70-80 zam yapmış .
Çok fena .Artık sıfır almak çok zor .Bulunursa kütüphaneden o da yoksa ikinci el ...İkinci elde de malum site 15 liralık kitaba 16.50 kargo istiyor .Korsan pdf de hırsızlık alenen .Cidden acayip
Bkmkitap 3 haftadır siparişi hazırlayor
Ocak ayının 16sında verdiğim sipariş hala hazırlanıyor. İzmitten Bursaya iki haftada yürüyerek gider kitapları alır geri dönerdim. Millet iyice sıtkı sıyrılmış ki twitter'dan tepki göstermesinler diye yorumları kapatmışlar. Müşteri hizmetleri bir hafta süre var diyor ama iki haftayı geçtik. Temin aşamasında denen kitabın yayınevini aradım tükendi mi kitap mı temin edilemiyor diye görevli bile biliyor demek ki bkm ucuza satar ama böyle uzatır, kitap mevcut diyor. Parayı cart diye çekip kitap yollamamak saçmalık. Hadi benim durumum acele değil ama tatil başında okumak için sınav için sipariş veren herkes mağdur anlaşılan. Daha önce çok sıkıntılı kitap yollamıyorlar denen web siteleri bile sorunsuz kitap yolladı ama bkm iyice işin suyunu çıkardı. Temin edilemeyeni iptal edelim diyorlar da ben kitabı istiyorum. Cimere falan mı yazsam?
Konu başlıktaki gibidir
Tek poster bastırmak istiyorum, bazı yerler buldum ama sanırım minimum baskı sınırı var, bana bir tane lazım, büyük boy 80-120 gibi. Olabilir mi, ozalitçiler yapar mı? Hd foto mu bulmak gerekir onun için. Bilen varsa yardım
Eskilerden bir erkek futbol yorumcusu abinin adı
Selamlae beyler
Kafama takıldı yeminle. Eskilerden 8-10-13 yıl kadar önce stad önlerinden maç öncesi bağlanır bağıra çağıra gaassaray gaassaray diye diye neşeli neşeli bir şeyler anlatırdı. Arada " sıpor" programlarına da katılırdı.
Gökmen özdenenak ziya Şengül tarzı eskilerden kahvehane müdavimi gibi bir abiydi.
Adını bir türlü aklıma getiremedim takıntı oldu.. Bir yardım beyler. Yüzü sesi aklımda ama adı bir türlü gelmedi. Bir yardım
Kettle / Su ısıtıcı yardımı
Selamlar herkese
Geçen ağustos ayında Sinbo kettle aldım ama tabandan elektiriğin hazne kısmına gelen yer eridi, garantiyi de bulamadım yalan oldu
:Şimdi kettle almak için araştırma yapıyorum ama ne alsam hangisi alsam karar veremedim, hepsi birbirinin aynısı ama kimisi 5 yıldız vermiş birisine diğeri 1 yıldız
altı üstü çelik hazne rezistans ama elektirikli olunca insan güvenilir birşey arıyor
Tavsiyelere açığım. Belli marka modeller sanki hepsi aynı fabrikadan çıkmş ama farklı marka basılmış gibi, ayırt edici bir farkı görünmüyor, bosch falan girmiyorum 1000 TL bir kettle.
Bir yardım, teşekkürler
Kütüphanelerdeki gibi romanları kaplamak
Kütüphanelerde yapılıyor belki görmüşsünüzdür. Kitapların dışı sert Naylonla kaplı ama ısıl işlem uygulanmış gibi de yapışık. Nasıl yapılır nerede yapılır evde yapılır mı? İlgimi çekti açıkçası. Kitapları kaplasam mi diyorum malum Türkiyede karton kapak. Kenarları bantlıyorum ama o da zahmetli
Bu işlem nedir nasıl yapılır evde yapılır mı basit mi yapışkanlı bir şey mi yoksa pvc kaplama gibi makinası mi var?
Teşekkürler
Okuyunca dehşete düştüm.
Yüzlerce benzer kopyala yapıştır yorum.
Adamlar kadınlar isim soyisim yazmış sonra kopyala yapıştır : kişisel verilerinin kullanımı karşısında google play ve WhatsApp sorumluymuş ve aksi takdirde yasal işlem başlatılacaktırmış.
Ciddi ciddi bunu yazmış. Girin android telefonlardan google play WhatsApp altına okuyun. Dehşet. Nasıl böyle bir şey olabilir
Adamlar ciddi ciddi dünyanın en büyük teknoloji firmalarını mahkemeye verebileceğini sanıyor.
Son kullanıcı lisans sözleşmesi diye bir şey var. Yükleyince şartları kabul etmiş oluyorsun.
Bu neyin kafası arkadaş?
"Some of the people who are most outraged turn out to be consumers of the very things they claimed to be outraged by." Benjamin Edelman "Religion is regarded by the common people as true, by the wise as false, and by rulers as useful" Seneca the Younger |
yok bişe |
Son Giriş: 12 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.187
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 27.217 (Bu ay: 373)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 627 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İşletim Sistemleri ve Yazılımlar