Kütüphanelerde yapılıyor belki görmüşsünüzdür. Kitapların dışı sert Naylonla kaplı ama ısıl işlem uygulanmış gibi de yapışık. Nasıl yapılır nerede yapılır evde yapılır mı? İlgimi çekti açıkçası. Kitapları kaplasam mi diyorum malum Türkiyede karton kapak. Kenarları bantlıyorum ama o da zahmetli Bu işlem nedir nasıl yapılır evde yapılır mı basit mi yapışkanlı bir şey mi yoksa pvc kaplama gibi makinası mi var? Teşekkürler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kütüphanelerdeki gibi romanları kaplamak
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Şöyle bir video izlemiştim zamanında, belki işini görebilir.
Klasik Okuryoutube
Ciltli Kitap Yapımı | Kitap Nasıl Ciltlenir?https://www.youtube.com/watch?v=-9ycP76pcj4&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heyea -- 5 Haziran 2021; 22:10:51 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam eskiden ders kitapları kaplanıyordu. Sizde o şekil kitapları kaplayın. Kalın olan malzemeyi tercih ederseniz çok güzel olur.
-
ben denedim ama pek beğenmedim, ince naylon kullanmıştım ama yapışık değildi. Kitabı elime aldığımda poşet gibi kırış kırış ses çıkarıyordu.
-
Kütüpjanede değişik aslında , ısıl işlem gibi, kitap komple plastik kaplı oluuor, biraz sert dayanıklı - epey iyi aslında ama göremedim bir yerde
-
o çok uğraştırır üstelik yakışmaz sanki ilkokul sosyal bilgiler kitabı gibi :)
benim dediğim komple kapayacaktı kapağı
-
Onu bilmiyorum hocam. Bazı kitaplar ciltli satılıyor. Alırken ciltli alacaksınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aslında dış yüzeyini korumak için yapılması gereken bir şey. Ancak ben bazen aynı kaynakları tekrar tekrar kullanırım, bu yüzden kitabın ismini görmem gerekiyor dik bir şekilde rafa dizilmiş haldeyken. Bu yüzden yapmama kararı aldım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X