Bildirim
Harici Hdd'den silinmeyen dosya yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
merhaba
1 hdd biçimlendiriniz kesin çözüm
2http://www.oo-software.com/en/products/oosafeerase/ birde bunu deneyin
3 denemişsiniz ama ben yinede değindim
aşağıdaki programı indirerek pc ye kurunuz
antivirsusnuz uyarı verebilir dikkate almayınız aşağıdaki adımları takip ederek sonuca varabilirsiniz..
http://www.tamindir.com/unlocker/
Unlocker ile artık silemediğiniz, hata veren dosyalarıtek bir tıklama ile silebileceksiniz.
Size zorluk çıkaran, hata mesajı veren, kaldırıldığı halde ardında dosya uzantılarını bırakan programları Unlocker ile rahatlıkla bilgisayarınızdan temizleyebileceksiniz.
Silmek istediğiniz dosyanın veya uygulamanın üzerine gelip, sağ tıklayıp "Unlocker" simgesine tıkladığınızda karşınıza yapacağınız işlemin parametreleri çıkmaktadır.
Böylelikle istediğiniz işlemi seçerek temizleme ve kaldırma işlemlerini rahatlıkla yapabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adamın1i -- 11 Ekim 2012; 14:19:02 >
-
4 -
Çözüm: command prompt u açıyosun.
Çalıştır cmd daha sonra c:\ yaz entere bas ve aşağıdaki konuma gel
c:\>
şimdi silinmeyen klasörü temp adında masaüstünde başka bir klasöre taşı.
Bunu yapabiliyorsun. Şimdi biz rmdir/s komutunu kullanıcaz.
Silinmeyen klasörü temp klasörü oluşturup içine attık.
Şimdi temo klasörünü alt klasörler ve bütün dosyaları ile silicez.
c:\>rmdir C:\Documents and Settings\Private\Desktop\temp/s yaz entere bas
bu komut yemedi çünkü sorunlu klasörün adında özel karakterler var dır. Bu durumda aşağıdaki şekilde yazmak gerekti.
c:\>rmdir "C:\Documents and Settings\Private\Desktop\temp"/s
bu komut çöp tenekesine göndermeden sildi :)
birde bu yöntemi kendi klasorune uygulayım dene kardeşim
yardımcı olması dileğiyle
-
@adamın1i cok tsk ederim ama bunlarda olmadi malesef. galiba dosyalari unutup hdd yi biçimlendiricem artk baska care yok gbi goukuyor -
quote:
Orijinalden alıntı: imamoglu
@adamın1i cok tsk ederim ama bunlarda olmadi malesef. galiba dosyalari unutup hdd yi biçimlendiricem artk baska care yok gbi goukuyor
hocam rica ederim keşke çözülseydi en garanti yöntem biçimlendirmek yedeklerini al bas formatı başın rahatlasın -
quote:
Orijinalden alıntı: adamın1i
quote:
Orijinalden alıntı: imamoglu
@adamın1i cok tsk ederim ama bunlarda olmadi malesef. galiba dosyalari unutup hdd yi biçimlendiricem artk baska care yok gbi goukuyor
hocam rica ederim keşke çözülseydi en garanti yöntem biçimlendirmek yedeklerini al bas formatı başın rahatlasın
tümünü yedekleyemedim ama napalim artık attım formatı en sonnda:D -
en güzeli hocam hayırlı olsun ;))
klasik yontemler iyidir her zamn sonuç veriyor ;))
güle güle kullan kardeşim -
harici hdd içindeki bu klasörler ne işe yarıyor acaba, silmeye gerek var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konuya dahil olmayan adam -- 16 Ekim 2012; 13:34:04 > -
rmdir komutu benim işime yaradı teşekkürler dostum :) -
Biçimlendir ^^ Her zaman iş görür. -
Konu biraz hortlamış olsun. Çözüm isteyen arkadaşlar için. Bende sabahtan beri içinde 3 klasör olan bir klasörü silemedim. Içindekileri açınca hata Mesajı alıyordum. Unlocker denedim dosya ismi değiştim olmadı. Ama çok basit bir yolla hallettim. Harddiski Takınca onarma Yaptım. Hem klasörler çalıştı hem silindi. Denemekte fayda var. Diğer silinmeyen Şeyler için Unlocker en iyisi 👍
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X