Merhaba. Youtube oynatma listelerini indirmek için şu adresten faydalanıyordum: Youtube Multi Downloader Youtube Multi Downloader Online Free https://youtubemultidownloader.net/playlists.htmlFakat artık maalesef erişim sağlayamıyorum. Site kapanmış da olabilir, bilmiyorum. Tek tıkla oynatma listelerini indirebiliyordum IDM programı yardımıyla... Buna bir alternatif bulamaz mıyız? Oynatma listelerini tek tıkla indirebileceğim bir alternatif yol gösterebilir misiniz? |
youtubemultidownloader'e erişim sağlayamıyorum
-
-
Merhaba forumdaş,
JDownloader bu konularda çakı gibidir. Hem Video, hem sadece ses, açıklama, altyazı, kapak fotoğrafı ne istersen indirir. Playlist desteği de kusursuz. Ayrıca Youtube için oldukça kapsamlı özel ayarları da var (Örneğin listenin başına sayı eklemek gibi benim çok ihtiyacımı karşılayan bi özellik)
-
Bu gerçekten iyiymiş. Teşekkür ederim E_Y_B_H_P_T
-
teşekkürler hocam. dosya adını numaralandırma işlemini yapamadım. nerden yapabiliyoruz bu uygulamada
-
Şöyle mesela hocam
Ayarlar > Eklentiler > youtube.com'a gir.
Orada görürsünüz aşağıda, özelleştirilmiş paket adları var....
Mesela Video için başına *VIDEONUMBER* yaz.
*VIDEO_NAME* (*AUDIO_BITRATE*kbit_*AUDIO_CODEC*).*EXT*
değerini şöyle değiştir
*VIDEONUMBER* - *VIDEO_NAME* (*AUDIO_BITRATE*kbit_*AUDIO_CODEC*).*EXT*
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X