Şimdi Ara

FORMAT (ssd yeni alındı,hdd windows yüklü eski)YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi akşamlar öncelikle, ben ssd yi taktım hdd de takılı fakat benim hdd de windows yüklü format atarken hdd çıkar ssd yi ahci modunda format at felan diyorlar sonra hdd baglayabilirsin demişlerde ben hdd yi 0 layıp sadece depo olarak ssd yede windowsu programları ve 1 2 oyun atmak istiyorum,acil yardım edebilir misininiz format işlemleri bitince hangi ayarları yapmam gerekli öncesinde neler yapmam gerekli bilgisayar bilgim 0 sadece bios a girmeyi biliyorum ;( ekran görüntüleri atabilirim biostan adım adım yeterki bu akşam halledelim birisi yardım etsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Biosum budur suan hem ssd 0 daha az once geldi hemde onceki hdd var icndeki windowsu s;lmemiz lazim ssd ye kurmak istiyorum hdd sadece depolama oyun muzik film vs.foto atarim aninda lutfen cevap verinn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski diskindeki sistemini ssd ye kopyalamak mı istiyorsun yoksa eskisini silip sıfırdan windows kurmak mı
  • mBenJi kullanıcısına yanıt
    Hayir ssd zaten yeni,eski hdd yi de 0 lamak istiyorum ve baştan windowsu ssd ye kurmak hdd deponolarak kullanmak istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hdd'yi çıkarmana gerek yok gerekli ayarları yapıp ssd'ye sistemi yükle ben direk o şekilde yapmıştım bir süre sonra hdd'yi biçimlendirip yazdığın gibi depo amaçlı kullanmaya başladım birde bazı oyun ve programları'da ona yükledim kısacası ssd'ye sistem kurmak için hdd'yi sıfırlamana gerek yok.
  • yardım et lütfen ssd ye windowsu kurdum ama pc biosta hdd görmesine ragmen bilgisayarımdan görmüyor ondada windows yüklüydü sildim biçimlendirdim sonra ssd format çektim hata mı yaptım sence yada napmam lazım çok acemiyim uzun anlatırsan iyi olur
  • ARKADAŞLAR FORMATI ATTIM SSD YE ÖNCEDEN AYARLAR MI YAPMAM GEREKİYORDU VEYA SONRADAN ANLAMADIM AMA PC ŞUAN 15 20 BAZEN 1 SAAT AÇIK DURUYOR SONRA DONUYOR HİÇBİRŞEY YAPAMIYORUM VE KAPANIYOR BİRDEN,BU SORUNUMA YARDIM LAZIM LÜTFEN,AYRICA SAMSUNG 850 EVO FİRMWARE UPDATE YAPAMIYORUM HATA VERİYOR
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bilgisayarıma girip yönet kısmından disk yönetimi bölümünün ekran görüntüsünü eklermisin?
  • kardeşim hdd işini hallettim şuan tek sorunum pc rasgele olarak bazen çok uzun süre olmuyor bazende 15 20 dk da bir önce fare imleci hareket etmiyor sonra kapanıyor (fare imleci dondugu an kapatma tuşuna basıyorum kasadan düzgün şekilde kapanıyor ama kendi kapanırsa windowsu başlatma seçenekleri çıkıyor açılırken) YARDIM EDERMİSİN LÜTFEN TEK ONLİNE SENSİN 2 GÜNDÜR KİMSE YAZMIYOR
  • [simage]
    [/simage]
  • gundogan94 G kullanıcısına yanıt
    Başlangıç onarmayı deneyebilirsin aynı sorunlar devam ederse ssd'de bir sorun olabilir hdtune ile test etmeni öneririm birde.
  • başlangıç onarma nasıl yapıcam sadece windowsu normal olarak başlat komut istemiyle güvenli mod ağ ile güvenli mod bide güvenli mod yazıyor. ben önce hd tune ile test edeyim samsung 850 evo yu sonucu atarım sana ben anlamıyorum
  • gundogan94 G kullanıcısına yanıt
    Diskte bad sector olup olmadığını kontrol etmek için test etmen iyi olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.