Şimdi Ara

İNDİRDİĞİM TÜM WİNRAR VE TORRENT DOSYALARI BOZUK CIKIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar indirdiğim bütün dosyalar winrar,zip,torrent hepsi eksik iniyor.winrar inerken başında bekliyorum kesilme yada kopma gibi birşey olmuyor. Bağlantıda indirme devam ediyor kaç kez format attım ama bir türlü sorunun nereden kaynakladıgını anlamadım.Oyun yüklemek istiyorum dosyaları tastamam indiriyorum winrardan cıkartırken hata alıyorum.Telefondan indirip sonra bilgisayara atmış oldugum winrarı dosyalara cıkart diyorum ondada hatalar alıyorum.Forumda daha önce konu acmadım anlatımda kusur varsa affola(ayrıca indirdiğim winrar dosyalarını edindiğim sitedeki arkadaşlar sıkıntısız bi şekilde indirmiş ve kurulumlarını yapmışlar sorun benim pcde)

• Hocam peki farklı dosya yöneticileri ile denediniz mi ? Yani winrar benzeri başka programlar ile. Eğer denemediyseniz 7zip isimli programı bilgisayarınıza kurun. Onunla dosyaları açmayı deneyin. Sonucu yazın ona göre sorun winrar da mı yoksa bilgisayarda mı ona bakalım.

Birde linkteki adresten sisteminize uygun olan winrarı indirip deneyin. Belki winrarı indirdiğiniz sitedeki dosya da sıkıntı vardır.
    https://www.rarlab.com/download.htm

İndirmelerde ise farklı programlar deneyin. İdm vb gibi. Program kullanıyorsanız tarayıcı üzerinden deneyin. Ancak bunların hepsinden önce modemi resetlemenizde fayda var. İndirme sırasında modemde anlık bağlantı kesintileri veya güç kesintisi olursa ( farkedemezsiniz bunları ) eksik dosya hatası almanız muhtemel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MexeSs -- 25 Ekim 2017; 2:35:58 >

• Anti virüs programı varsa sorunu antii-virüs programı yapıyor olabilir. Devre dışı bırakıp daha önce indirmediğin rar lar indirip dene.
  • Antivirüs programı yok format attım hicbir program yüklemeden sadece WinRAR ve Chrome indirip oyunu indirdim (driverleri bile yuklemedim)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MexeSs kullanıcısına yanıt
    Dediklerinizi uyguluyum dönüş yapiyim

• Winrar'dan genelde dosyanın şifresini copy paste yapınca hata verir.

Elle yazarsanız hata vermez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şifresiz indiriyorum winrarlari mesela driver indirdim 294 mb orijinal sitesinden onda bile bozuk cikti

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Birde oyun kurarken isdone.dll hatası aliyorum

• Arkadaşlar şöyle bişey yaptım şimdiki surumum win7 internet kaynaklı orijinal değil,bende elimde orijinal olan Windows Xp 32 bit yükledim. Aynı siteden indirdiğim dosyayı indirdim ve tekrar winrar hatası aldım sonrasında ramlerde bi sıkıntı filan olabilir diye elimde bulunan 1 GB (Samsung 800mhz olması lazım) Rami sistemimde bulunan ram ile değiştirdim (sistemimdeki 4 gb Kingston ddr3) ve indirmiş olduğum WinRAR dosyasını tekrar dosyaya çıkart dedim ve hatasız bir şekilde çıktı oyunu kurulum yapıyorum bakalım sonuç ne olacak (kusura bakmayın karıştı biraz :))

• CRC hatası yani Ram bellekte sıkıntı olabilir bir araştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zencefi1 -- 25 Ekim 2017; 21:17:54 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Usta benim önceki işlemcim Intel dualcore e5500 dı sonra xeon e5450 775 modlu aldım ve pcye taktım acaba 4 GB ram ile kullandım mavi ekran veriyordu arada acaba uyumlu mu değil yoksa Rami mi bozuldu şimdi ram alsam zarar etmismi olurum (crc hatalarını bu ramde alıyorum 1 GB ramde sıkıntı yok mavi ekran almıyorum ama reset atiyor arada)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.