Şimdi Ara

Flash Disk Tüm Dosyaları Silip Kendi Kendine Klasör Oluşturuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün bi arkadaş flashımı okulda takınca tarama yaptırmış bilgisayara. Tüm dosyalarım falan gitmiş. Eve geldim sürücünün içinde sürücünün kısayolu var ama boş. Siliyorum, dosyaları atıyorum buraya kadar her şey tamam. Çıkarıp tekrar taktıktan sonra dosyalar silinmiş ve o kısayol geri gelmiş oluyor. Kaç kere biçimlendirdim, format attım, tarattım işe yaramadı. Yardımcı olabilecek olan var mı?

Edit: Şu şekilde gözüküyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tobias Sammet -- 5 Mart 2013; 22:41:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tobias Sammet

Arkadaşlar bugün bi arkadaş flashımı okulda takınca tarama yaptırmış bilgisayara. Tüm dosyalarım falan gitmiş. Eve geldim sürücünün içinde sürücünün kısayolu var ama boş. Siliyorum, dosyaları atıyorum buraya kadar her şey tamam. Çıkarıp tekrar taktıktan sonra dosyalar silinmiş ve o kısayol geri gelmiş oluyor. Kaç kere biçimlendirdim, format attım, tarattım işe yaramadı. Yardımcı olabilecek olan var mı?

Edit: Şu şekilde gözüküyor

arkadaşım aynı olayı yaşadım nedeni virüs ,makinende antivirüs yoksa kur hatta (USB Disk Securty ) kur temizler . Dosyaları kurtaracagını sanmıyorum
    formatlaman gerekebilir.

• dosyaları unut zaten usb takılıyken combofixi çalıştır combofix bitince usbyi kalıcı biçimlendir. hızlı seçeneğini deaktif et öyle yap. sonra reset at pc ye tekrar dene.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katılıyorum. Ben de bu sorunu yaşadım. UnLocker programı ile işini halledebilirsin.
  • ComboFix'in ardından araştırırken bulduğum Eraser diye bir program kurdum. ComboFix tek başına düzeltemedi maalesef. Yaklaşık 2,5 saat sürdü fakat sonunda düzeldi. Cevabınız için teşekkürler.
  • My Recovery files ile Dosyaları geri getiremez mi ? Yanlışım varsa düzeltin
  • Aynı sorunu yaşıyorum ama olayı biraz daha acayım. Flas disck hangi antivirüsle taratırsam taratayım sorun yok diyor. Kısayolun içindeki dosyalar bozulmuyor makinenizde antivirüsü kapadığınız an dpsyalara ulaşabiliyorsunuz. Can sıkan tarafı ne kadar silerseniz silin hangi bilgisayara takarsanız takın tekrar oluşuyor. Atılan dosyaları bu klasörün içine atıyor. Şuana kadar ben çözüm bulamadım bulan arkadaşların net bir şekilde cevabını bekliyorum teşekkürler şimdiden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikyop

Aynı sorunu yaşıyorum ama olayı biraz daha acayım. Flas disck hangi antivirüsle taratırsam taratayım sorun yok diyor. Kısayolun içindeki dosyalar bozulmuyor makinenizde antivirüsü kapadığınız an dpsyalara ulaşabiliyorsunuz. Can sıkan tarafı ne kadar silerseniz silin hangi bilgisayara takarsanız takın tekrar oluşuyor. Atılan dosyaları bu klasörün içine atıyor. Şuana kadar ben çözüm bulamadım bulan arkadaşların net bir şekilde cevabını bekliyorum teşekkürler şimdiden.

Winrarla bakabilirmisin,Gizli ne varsa görürsün,Tanımadığın dosya varsa winrardan silebilirsin,Gizli bir virüsü winrarla görüp silmiştim,Dene istersen
  • Biraz hort olsun ama aynı sorun var.
    Güncel çözüm var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.