Şimdi Ara

Kendi kendine .scr uzantısı edinen ve açılmayan klasör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Macbook Pro Retina kullanıyorum. Şu an çok garip bir problemle karşılaşmış durumdayım. WD marka harici harddiskim var. Hem Windows hem de Mac üzerinde kullanabilmek için biçimini ExFat yapmıştım. Sorunsuz kullanıyordum. Geçenlerde Windows bir bilgisayara takıp içine bir klasör koydum. Şimdi harddiskimi mac'ime bağladım ve içindeki hiç bir şeye ulaşamıyorum. Normal dosya klasörlerinin .scr diye bir uzantı eklenmiş sonuna. Açmaya çalışınca "Translation Studies.scr” adlı belgeyi açmaya ayarlanmış bir uygulama yok. diye bir uyarıyla karşılaşıyorum. Ama bu aslında sıradan bir klasör. Terminal'den açınca ise şöyle bir şey çıkıyor:

Last login: Tue Nov 18 20:55:29 on ttys000
    Petrushka:~ gokcan$ /Volumes/Begi/Translation\ Studies\ .scr ; exit;
    -bash: /Volumes/Begi/Translation Studies .scr: cannot execute binary file
    logout

[İşlem tamamlandı]

Harddiskteki bütün klasörler böyle bir şeye dönüşmüş bir şekilde. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• bir tur virus bu klasorleri gizli yapiyor klasor isimler xp klasorleri gorunumlu scr uzantili dosya olarak kaydediyor. bizde bunu normal klasor sanip cift tikliyoruz ve virus bilgisayaya yayiliyor. mac de gizli klasorleri goster secenegi varmi bilmiyorum gizli dosyalari gorunur yapabilirseniz dosyalariniza ulasabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belli ki virüs bulaşmış. O tip virüsler de illet birşey oluyor.
    Temiz bir bilgisayarda Windows ortamında 2. disk olarak açıp virüsü temizlemeni tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillForYou! -- 19 Kasım 2014; 0:18:59 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gizli Klasörü Görünür Yapma
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.