Şimdi Ara

bilgisayarımdaki programlar kendi kendine kapanıyor:S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
22.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımda anlayamadığım bir sorun var bugünden beri. Msn ve internet explorer açıldıktan 5-10 dak sonra kendiliğinden kapanıyor. Virüstendir diye AVG antivirüs sistemi yükledim birsürü hata buldu, msn imi sildi pc yi mahvetti ben de avg yi sildim tekrar msn yükledim. Şimdi de başka bir virüs programı yükledim sorun bulamadı. Bir de durmadan başlat menüsü kendi kendine yenileniyor 5 dakikada bir ekran yenileniyormuş gibi gidip geliyor. Çok moralim bozuldu sorun ne olabilir? Acer 5520-g pc kullanıyorum Vista yüklü. PC işlerinden çok anlamam.

Bu arada sadece IE ve MSN kullandığımdan bu programlar kapanıyor olabilir. Başka uygulamaları denemedim henüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candogan62 -- 12 Eylül 2008; 0:01:03 >

• Yardım yok mu:(
  • bu sorun kuzenimde oldu bi ara
    hicbirsey duzeltmedi ama virus bu biliyorduk.
    anti virus de kullanamadik kapaniyordu cunku.

tek caresi format.

istersen bekle baska bi arkadas belki bulabilir

ama soyledim tek caresi format
  • Arkadaşım görev yöneticisinde çalışan programları hijact ile bir tarattır. Muhtemelen virüsten dolayı. Format gerekir.
  • Çok teşekkür ederim bilgiler için. Acaba hangi antivirüs programını önerirsiniz? Programlar açılır açılmaz kapanmıyor, 10 dakika kadar sürüyor belki antivirüs işime yarayabilir. Birkaç program denedim ama başarılı olmadı. Acaba ücretsiz indirebileceğim ve işime kesin yarayacak antivirüs programı indirebileceğim link atar mısınız? Zahmet olacak ama yardımcı olursanız çok makbule geçer. Okulumun açılacağı dönemde böyle sorun olmasına çok üzüldüm:( (Laptop elim ayağım oluyor çünkü) Format büyük zaman kaybı olacak çünkü autocad, photoshop vs hep baştan yüklemem gerekecek ve bende setupları yok:( Bir de daha önce hiç format atmadım o da ayrı mesele. Antivirüs programı konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim, şimdiden teşekkürler.

• Güzel kardeşim tam bu konuyu araştırıyodum bende de aynı sorun vardı halen varmı bilmiyorum daha yeni format çektim

bundan 3 gün önce gece aynı sorunla karşılaştım dakka başı sayfa kapanır program kapanır explorer.exe gider

sonra [].dll bulunamadığından başlatılamadı der tuaf tuaf hatalar.

önce format cektim dedim düzelir heralde. Driver ları kurdum fln herşey bitti Kaspersky 2009 indirdim onuda internet secrutysini indirmişim başladı silmeye

notepad.exe silindi!
    explorer.exe silindi!
    svchost.exe silindi!
    wordpad.exe silindi!
    mspaint.exe silindi!

Makinede ne kadar exe varsa sildi.

Sonra bir daha format attım yine [].dll bulunamadığından explorer başlatılamıyor gibi hata çıktı.

yaklaşık 5 kere peş peşe format çektim nafile.

Şimdi format çekmeden önce kaspersky 6.0 ı indirdim sistemi güzelce tarattım D:/ dizininde bir ton virus buldu parite.b bide hadrag mı ne.
    Hepsini temizledim yani çoğunu temizledim.

Bastım formatı. Sonra kaspersky 7 i indirdim 30 günlük keyi aldım kurdum update lerin hepsini yaptırdım tabi bu sırada D:/ dizinini hiç açmadım virus bulaşmasın diye.

Sonra Başlattım taratmaya

Sorunu yapam virus un adı : Win32.Expiro.i
    bide parite.b var oda aynı sorunu yaratıyor.

yine tam emin değilim. Sorun şuanlık düzeldi sanırım.

D:/ de F3 yaptım *.exe lerin hepsini tarattım tek tek mouse ile seçtim viruslu olanlar hemen ötmeye başladı temizle dedim şuan hepsini temizledi virus kalmadı çok şükür

Şimdi sağlam bi firewall arıyorum.

Dediklerimi yaparsan bir sonuca varabilirsin sanırım.

Kolay gelsin dostum..

• quote:

Orjinalden alıntı: candogan62

Çok teşekkür ederim bilgiler için. Acaba hangi antivirüs programını önerirsiniz? Programlar açılır açılmaz kapanmıyor, 10 dakika kadar sürüyor belki antivirüs işime yarayabilir. Birkaç program denedim ama başarılı olmadı. Acaba ücretsiz indirebileceğim ve işime kesin yarayacak antivirüs programı indirebileceğim link atar mısınız? Zahmet olacak ama yardımcı olursanız çok makbule geçer. Okulumun açılacağı dönemde böyle sorun olmasına çok üzüldüm:( (Laptop elim ayağım oluyor çünkü) Format büyük zaman kaybı olacak çünkü autocad, photoshop vs hep baştan yüklemem gerekecek ve bende setupları yok:( Bir de daha önce hiç format atmadım o da ayrı mesele. Antivirüs programı konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim, şimdiden teşekkürler.

benim sana önericeğim anti virüs prog. karpesky yada not 32 ikisinden birini kullan derim...sorunuda anca
    pc'YE format atarak çözebiilrsin.,

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPad Kendi Kendine Kapanıyor
    6 yıl önce açıldı
    Wifi Kendi Kendine Kapanıyor.
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • wayy anasını millet format atmayla silemıyo virusleri :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: nedenSe54

wayy anasını millet format atmayla silemıyo virusleri :D

evet işte onun için avast antivirüs kullanılmalı script blocker eklentisini aktif etmeli birde virüslü sitelerden (genellikle adult, mp3, warez) uzak durulmalı..

bende de şöyle bişey olmuştu. iki dk da bir bi site açılıyodu kendi kendine.. durdurmak mümkün olmuyodu çünkü görünürde de bişey yoktu. biçok antivirüs bişey bulamadı.. avast ile hallettik. nette gezilen her sayfayı tarıyor olumsuz bişey oldu mu soruyor hemen kes bağlantıyı diyorum virüs gelmeden kapatıyor sayfayı...
  • bendede olmaya başladı genelde opera kapanıyor bakalım dur hele
  • Bendede yenileniyor masüstü falan açık olan birşey varsa kapıyo ama interneti değil sen çözümünü buldunmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: miracköse

Bendede yenileniyor masüstü falan açık olan birşey varsa kapıyo ama interneti değil sen çözümünü buldunmu

7 sene geçmiş be birader yuh yani
  • Kardeşim şimdi dedklerim 100% gerçek banada aynısı oldu gooogle ye yazdım beni rahat tbıak diye biilgisayarda bir cahat bölümü açıldı 25 yaşındaki bi adam bana yazdı bilgisayarımı hacklamış kod mu ne basmış herneyse bu şekil şeyleden kurtulmanın tek yolu bilmediğüüiniz sitelere girmemekmiş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.