Şimdi Ara

Bilgisayarım kendi kendine açılıyor (Windows 10)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta da belirttiğim gibi bilgisayarı kapattıktan belli dakika sonra Windows 10 kendi kendine açılıyor. Gece yatarken bilgisayarı kapatıyorum ve yatağa yattıktan 5-10dk sonra kendisi yeniden açılmaya başlıyor. Masasüstü pc ve ssd kullanıyorum. Bunu durumu nasıl çözebilirim? Teşekkürler.

• aynı sorun bende de var. windows 10 benimki de.
  • Aynı sorun bendede var windows 10 birtürlü çözemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fişini çekin...
  • Benzer sorun bende de vardı, şöyle bir şey yaptım ve bendeki sorun çözüldü umarım sizde de işe yarar.

Kapandıktan sonra tekrar açıldığında bilgisayarınız şifenizi girme ekranınız geldiğinde ekranın sağ alt kısmındaki sekmeye tıklayın, (Sağ tuş ile mi yoksa normal şekilde mi şimdi hatırlamadım siz bulursunuz) işte o zaman ingilizce olarak "shut down" yazısı çıktı karşıma. Oradan "kapat" dediğimde bilgisayar kendini 3-4 dakika kapatmaya çalıştı.(Normalde 10 sn.de kapanır) "Noluyo aga, bozuldu mu" dediğim sırada kapandı ve o günden sonrada o problem ortadan kalktı...
  • şu windows 10u kim çıkarttıysa yapacağı işin...............
    var mı çözebilen ne yaptıysam olmadı kendi kendine açılıyor bilgisayar .SS
  • Veri sızdırma temelli bir işletim sistemi olduğu için normaldir.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 23 Eylül 2020; 10:23:50 >
  • Yakında bilgiyasarım uyur gezer oldu kalktığımda bıraktığım yerde değildi diyeceksiniz. Bilgilerinizi tam vaktinde çalmak için uzaktan erişim ile açılabiliyor pcniz. Siz kapattım sanıyorsunuz ancak windows 10 zamanlayıcı kurarak hazır bekletme yapıyor. Bios saati o zamana geldiğinde açmayı tetikliyor. En çok UEFI bios lu cihazlarda görülebilecek bir olay. Cihazınızı fişten çekin ayrıca modemi de kapatın. Sağlık ve güvenlik açısından olmazsa olmaz. Aksi taktirde MS bilgisayar içinde kim bilir daha neler yapıyor bilmek imkansız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.