Şimdi Ara

Yardım-Google drive yüklenen dosyaları toplu indirme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
18.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar işim gereği bazı dosyaları indirmem gerekiyor sağ olsunlar bazı arkadaşlar bunları tek tek google drive yükleyip paylaşıma açmışlar ancak yüzlerce dosya var hepsi de oldukça küçük boyutlu bunları toplu indirme imkanı var mı acaba yoksa saatlerce uğraşmam mı gerekecek

• Yapay Zekanın Yanıtı

Google Drive'dan Toplu Dosya İndirme

Google Drive, çok sayıda dosya saklamak ve paylaşmak için popüler bir hizmettir. Toplu indirme özelliğini kullanarak, birden fazla dosyayı tek seferde kolayca indirebilirsiniz. İşte bunu nasıl yapacağınıza dair adım adım bir kılavuz:

Bilgisayardan Toplu İndirme:

1. Google Drive hesabınızda oturum açın.
    2. İndirmek istediğiniz dosyaları seçin. Birden fazla dosya seçmek için Ctrl (Windows) veya Command (Mac) tuşunu basılı tutarken tıklayın.
    3. Seçilen dosyaların üzerinde sağ tıklayın ve "İndir" seçeneğini seçin.
    4. Dosyalar, tek bir ZIP dosyasına sıkıştırılmış olarak bilgisayarınıza indirilecektir.

Telefondan Toplu İndirme:

1. Google Drive uygulamasını açın.
    2. İndirmek istediğiniz dosyaları seçin. Birden fazla dosya seçmek için dosyalara uzun basın ve diğerlerini seçmek için dokunun.
    3. Alt araç çubuğundaki üç nokta simgesine dokunun ve "İndir" seçeneğini seçin.
    4. Dosyalar, tek bir ZIP dosyasına sıkıştırılmış olarak telefonunuza indirilecektir.

Tüm Dosyaları İndirme (Bilgisayardan):

1. Google Drive hesabınızda oturum açın.
    2. Sol taraftaki menüden "Hesap Ayarları"nı seçin.
    3. "İndirmeler" sekmesine tıklayın.
    4. "Tümünü İndir" düğmesini tıklayın.
    5. Tüm Google Drive dosyalarınız, tek bir ZIP dosyasına sıkıştırılmış olarak bilgisayarınıza indirilecektir.

İpuçları:

• Toplu indirme, özellikle çok sayıda fotoğraf veya büyük dosya indiriyorsanız, zaman kazandırır.
    • ZIP dosyasını açmak için bir sıkıştırma/açma programı kullanmanız gerekir.
    • Dosyaları doğrudan telefonunuzun Galerisine kaydetmek için Google Drive uygulamasını kullanın.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • kendi drive 'ma ekledim. sağ üstte alt alta 3 nokta var(diğer işlemler). orada indir var. sıkıştırıp hepsini indiriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemcem4534

kendi drive 'ma ekledim. sağ üstte alt alta 3 nokta var(diğer işlemler). orada indir var. sıkıştırıp hepsini indiriyor.

kendi drive'ıma nasıl ekleyebilirim acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.