Şimdi Ara

Sinirlenince bütün vucudum titriyor engel olamıyorum Doktor varmı aranızda?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
6.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sinirlendiğim zaman elim kolum parmaklarım bacaklarım baldırlarım sırtım boğazım boğazımdaki eklemler vucudumdaki neredeyse her yerim titremeye başlıyor ufak titreme değil büyük sallantı oluyor artıyor bir süre sonra geçiyor ve mide bulantısı başlıyor....

Normalde çok sakin, sabırlı ve zararsız bir insanımdır. Ama bazı insanlar beni çileden çıkartıyor. Apartımda yan daire de kalan insan evladı sabah akşam yüksek ses disco müziği dinliyor kafam şişiyor akşama kadar ne derse odaklanabiliyorum ne bişey. Yönetime şikayet ettim hergün uyarıyorlar çocuk devam ediyor. Bi kere tartıştık ben delirdim kaçtı gitti. Kapısına gitmek istemiyorum çünkü konuşmayı beceremiyorum hazır cevap bir insan değilim birden deliriyorum kavga edeceğime eminim bu yüzden gitmek istemiyorum. Gitmeyincede sinirim içimde patlıyo engel olamıyorum bütün vucudum titriyor.

Benim için çok ciddi bir konu. Lütfen saçma sapan yorumlar yapmayın. Bu durumu yaşayanlar, psikoloklar, doktorlar dışında bilgisi olmayan bir şey yazmasın lütfen. ( ama tavsiyelere açığım )

• Hocam bir doktora görün sinir hastalığı olabilir.bizim sınıfta da öyle bir çocuk var sinirlenince titreyen duruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bağır müzik dinleyen çocuğa kapıya gelincede bıçakla aç bakalım yiyomu.
  • Bugün doktora gideceğim. Kavga ede ede çözülcek iş değil bence

• Bir şeye sinirleneyim kızayım ateş basıyor beni de . Kışın Atletle camı açarak oyun oynadığımı bilirim
  • Büyük ihtimalle halk arasındaki adıyla panik ataksınız.bir psikiyatriste görünmenizi öneririm.

• Neye görüneceğimi bilemedim önce nörologa görüneceğim o yönlendirsin beni.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.