Basurum var. Yara var sanırım. Yürürken bile acıyor. Bugün doktora gittim. Doktor kontrol sağlarken çok acıdığı için bir türlü kontrol sağlayamadı. En sonunda elleriyle iki elimi sabitleyip kontrol sağladı. Ancak birkaç seans daha kontrol sağlaması gerekiyormuş. Ameliyatı yok mudur bu işin? Perşembe günü de gideceğim :( |
Basurum Var. Çok Acıyor.

-
-
hayırdır bu aralar çok basur konuları açılmaya başladı forumda?
neden oluyor bu meret
-
Stresten ya da çok ağır kaldırmaktan olur.
Çoğu insan stressiz olduğunu sanıyor.
-
Ss at bakalım
-
Ameliyat ediliyor ama doktor karar verir ona
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Basur konularının son zamanlarda artmasının en büyük sebebi covid nedeniyle azalan haraket . Çoğu kişi evinden günlerce çıkmıyor, evde odalar arasında hem yaşıyor hem çalışıyor . Dikkat edilmesi gereken şey hatta çoğu kişi geç bile kaldı , yaşam tarzı değiştiyse haraket azaldıysa beslenme tarzınında değişmesi gerekiğidir . Kilo almamak açısından kalori alımı azaltılmalı , basur vs gibi hastalıkların önüne geçmek için ise ya evde ya dışarda spor yapmalı ya da bağırsakları yumuşak tutacak şeyler tüketilmeli . Bu basur olayı 2021 in hastalığı olabilir çoğu kişide çıkacak .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mekatroniks -- 24 Mart 2021; 16:13:59 > -
Sicak suya oturman gerekiyor hemen o şişliği vs ağrısı 2 3 oturmada diner.
Hemoroid oturma küveti banyosu ürününden alman lazım hemen
Birde kremi var, procto glyvenol mikrop kapmışsın. Sıcak sundan kalkınca mikrop öldürücü kremi oraya sür 3 güne bişeyin kalmaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 24 Mart 2021; 16:32:54 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sadece hareketsizlikten değil, beslenme ile de alakalı. Lifli gıdalardan uzak beslenme ve kabızlık hikayeleri, bol baharatlı yiyeceklerin tüketilmesi de neden olabiliyor. Bir nevi makattaki damarlardaki varis oluşumuna basur deniyor. İç basur biraz daha sıkıntılı olduğunu biliyorum.
Yıllar önce ben de çok muzdariptim dış basur oluşumundan. Hastanelerdeki klasik ameliyat sonrası çok zor bir dönem geçirildiğinden öyle bir ameliyat olmaya cesaret edemedim ve görevim gereği bulunduğum ilde özel muayenehanesinde lazerli ameliyat yöntemiyle tedavi eden bir doktor olduğunu öğrendim. O zaman bu tür operasyonu yapan bi Ankara'da bi de bulunduğum ildeki doktorun yaptığını da öğrenmiştim.Hemoroidden yürümekte zorlanarak apışa apışa gittiğim doktorun muayenehanesinden yaklaşık 10-12 dk lık operasyon sonrası yürüyerek çıktım. Yaklaşık 3-4 günlük evde dinlenme ve ara ara sıcak su leğenine oturma seansları uygulayarak bir hafta içinde tamamen iyileştim. 2006 yılında bu operasyonu olmuştum. Şu ana kadar tekrarı olmadı.
Beslenme ve hareket tarzı ile geçmiyor ve kronik hale geldiyse en uygun tedavi şeklini şeçin.
Kısa bi dönem karahelile içerikli bitki çayı da kullanımıştım.Kabızlığı önleme ve hemoroid tedavisinde de faydasını görmüştüm.
Verdiği ızdırabı bilirim, geçmiş olsun...
-
Cevap yazan arkadaşların bilmediği bir şeyi, eşcinsel olduğunuzu biliyorum.
belki yanlış yapıyorsundur kanka. internetten bak nasıl yapılmalı yazılarına videolarına belki bir şeyi yanlış yapıyorsundur
En Beğenilen Yanıtlar

Ss at bakalım |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X