Şimdi Ara

12 yıl önceki mobil oyunlar. Nokia NGAGE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
2
Favori
2.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: redbest

Hayata gözlerini ios ve androidle açanlar utanmadan "insanlar 2007'den önce sadece yılan oynayabiliyorken" tarzında başlayan cümleler kuruyor.

Mobil oyunculuğu Symbian başlatmıştır.

mobil oyunculuk nintendo ile baslamistir.

ngage fani olmama ragmen ngage cok basarisiz bir cihazdir. nokia eline yuzune bulastirmistir bence. evet o zaman icin devrimseldi ancak adam gibi kullanamadilar potansiyeli.

ayrica ngage'in en efsane oyunlari pandemonium, pathway to glory, wwp unutulmus.

gameboy ve nintendo ds varken ngage'de oyun oynamak cok da akil kari degil acikcasi. cok kisitli oyun sayisi var cunku.

bir de su an ki akilli telefonlar dokunmatik ekran controlleri sagladigindan bence hic bir zaman bir mobil oyun cihazi olamayacaklar cunku bu kontrol mekanizmasi ne kadar farkli olsa da retro oyuncu kitlesine pek hitap edemiyor. bugun nintendo 3ds ler peynir ekmek gibi satiliyorsa bunun nedenlerin biri de dokunmatik cihazlarin hic bir zaman bu cihazlarin yerini alamayacak olmasi.

apple'in ios 7 ile getirdigi gamepad destegi bunu degistirebilir bence. ancak bence apple biraz strateji hatasi yapti. 3. parti ureticilerin gamepad controller uretmesi yerine bu is icin ciddi bir arge yatirimi yapip adam gibi tak cikar bir gamepad gelistirseler is cok farkli noktalara gelebilir. en azindan nintendo mobil konsollarina adam gibi bir rakip gelebilir. cunku gelistiriciler zaten hazir kita bekliyor. indie destegi hayvan gibi arkasinda. konsol satisina da gerek yok zaten hali hazirda milyonlarca satmis iphonelar insanlarin elinde. tek yapilmasi gereken adam gibi bir tak cikar gamepad bir de uygun fiyat olursa hakkaten sektorde cok farkli noktalara gelebilirler.

bugun nintendo bile neredeyse kendi nintendo oyunlarini iphone gibi mobile telefonlara tamamiyle portlamasa da, demo yani reklam amacli bir kac bolumluk tanitim icerebilecek oyun demo veya trial versiyonlarini android ve ios platformuna tasimayi dusundugu konusunda ciddi dedikodular dolasiyor. bu da aslinda apple'in elinde adam gibi oynanabilirlik sunabilen(gamepad yani fiziksel tus destegi ile) oyunlari zamaninda ngage'in yaptigi gibi telefonlara tasiyarak mobile oyun devrimi yapabilecek bir firsat var. belki ilerde olur kim bilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E41040413 -- 3 Şubat 2014; 1:52:25 >

• 12 yıl önceki çoğu oyunun şu an indirme sayısı milyonlara ulaşan bir çok oyundan kaliteli olduğunu görmek üzücü.
  • N73te az mı oynardim ya vay be eski günler. Symbian bambaskaydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz geniş kapsamlı ifade ederek hata etmişim.

Telefonda mobil oyunculuk olarak düzelteyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: YARDIMTEKSTİL

bu nokia bu kotu halini cokntan haketmsı dunya lıderıyken dustu 5. ci sıralara 2002 de cıkardıgın oyunlara bak 10 sene once sureklı gelsısseydı bugun ne samsung ne de apple piyasaya gıremezdi

doğru
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulasates

N73te az mı oynardim ya vay be eski günler. Symbian bambaskaydi

kesinlikle eskiler gibisi yok 2 sene N73 ME kullandım hala özlerim
  • Nokia kalitesi işte budur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Space impact olsada oynasak

• quote:

Orijinalden alıntı: clopin

Space impact olsada oynasak

• Sirf oyunlati icin 6600 almistim zamaninda rayman favorimdi her zaman ama n-gage rayman joystickle oynaniyordu bi bolum vardi egilip yurumen gerekiyor ama joystickle capraz basamadigimdan mumkun degildi bende o hafta 6630 ile takas ettim telefonu onla devam ettim

Asphalt 2 vardi eyfel kulesinin altindan gecerdik

Vay be hakkaten simdiki asphalt 8 i indirmedim bile

Carmageddon vardi ama o n-gage degildi symbian oyundu androide geldi ne sevindim hemen indirdim ama ayni oyun degilmis hic oynamadan sildim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • star wars the force unlashed, asphalt, brother on arms (bu sanırım n gage degildi). n73(ilk telefonumdu) onda oynardım babam yuklemisti ben bilmezdin 5800'da calismiyordu ne uzulmustum

• Oyunlardan resmen kalite akıyordu , şimdi ise millet kıçı kırık flapy oyunlarını oynuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: webdh

Eskiden bluetooth ile kız tavlıyorduk. Aynı mekan içinde bluetooth araması yapıp hatunlara beleş mesaj atıyordum : )) Biz foursquareyi taa 10 yıl önce kullanmaya başladık

Herkes bluetothunu özellikle açık bırakıyordu belki birisi mesaj atar diye : )) Beni bluetooth cihaz adım cep tel numaramdı : ))

• Birçok N-Gage oyununu modladım ve ün yağtım. Beni bilenler Fifa 2007 Türkcell Superlig Türkçe Spiker ve Türkçe çeviri oyunumdan Mazide olarak bilirler. Yakında kendi blogumda N-Gage ile ilfili bilgileri yeniden paylaşacağım.

• Tomb Raider az mı oynadım =)

• Android oyunlarini symbian yada java versiyonunu bulup Nokia ma yuklerdim hepside super olrdu. Telefonumda 30 dan fazla kaliteli oyun vardi. Subway surf bile yuklemistim grafikleride guzeldi. Gta turu birsy de yuklemistim. Androide merak saldim guzelim telefonu biraktim samsung aldim. Buyuk hata valla

• yıgenımde vardı ngage oynamıslıgım var ama hıc bır zaman tatmın etmemıstı
  • Biraz daha geri gidersek bounce oyununun ilk versiyonu vardı.Oyun 2d sadece bir top var ama inanılmaz sarıyordu oynamak.Çünkü zorluk ve oynanabilirliği dengede tutmuşlardı

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.