Şimdi Ara

12 yıl önceki mobil oyunlar. Nokia NGAGE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
2
Favori
2.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EVet arkadaşlar günümüzden çok geriye gidersek , mobil oyunların en büyük sıçrama noktasını olan ngage oyunları olarak görebiliriz.Ngage 2002 de piyasaya sürüldü. .Nokia nın 12 önce çıkardığı ngage oyunlarından bazı videolar seçtim.

Ekleme: Ngage oyunları bütün symbian s60 yüklü telefonlarda çalışabiliyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webdh -- 11 Ocak 2014; 0:31:40 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bütün s60 larda çalışıyordu demişsiniz fakat öyle hatırlamıyorum,n-gage in ram'i diğer symbian lara nazaran daha yüksekti.Belli başlı oyunlar açılıyordu fakat bazıları ram hatası veriyordu diğer s60larda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardaakman

Bütün s60 larda çalışıyordu demişsiniz fakat öyle hatırlamıyorum,n-gage in ram'i diğer symbian lara nazaran daha yüksekti.Belli başlı oyunlar açılıyordu fakat bazıları ram hatası veriyordu diğer s60larda.

Ngagede 104 mhz işlemci ve 16 mb ram vardı , ben şimdiye kadar kullandığım tüm symbianlı telefonlara bu oyunları yükleyip sorunsuz çalıştırıyordum.

• her model her oyunu calıstırmıyordu ama çoğunu çalıştırıyordu. 3230la bir kac oyun haricinden bütün ngage oyunlarını oynayabiliyordum.pandemoniom en sevdiğimdi. Windows phone gelse keşke.
  • crash çok harika oyundu,play stationda oynardım.şimdide olsa keşke,para verip bile alınır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mandepxl -- 11 Ocak 2014; 2:48:23 >
  • Çoğu modelde çalıştırırdı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanında 6600'de az oynamadık, tomb raider fifa ve tony hawk yüklüydü bende.
  • Carmageddon, real Football falan oynamak ne güzeldi ya

• bu nokia bu kotu halini cokntan haketmsı dunya lıderıyken dustu 5. ci sıralara 2002 de cıkardıgın oyunlara bak 10 sene once sureklı gelsısseydı bugun ne samsung ne de apple piyasaya gıremezdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: YARDIMTEKSTİL

bu nokia bu kotu halini cokntan haketmsı dunya lıderıyken dustu 5. ci sıralara 2002 de cıkardıgın oyunlara bak 10 sene once sureklı gelsısseydı bugun ne samsung ne de apple piyasaya gıremezdi

Doğru söylüyorsun.Nokia daha yeni yeni kendini toparlamaya başladı
  • Yılanda ki bug fixlendi mi?

• Nokia bu konspeti geliştiremedi. Oyun konsolu telefon şu an bile tutar mesela. 500 TL fiyatla alınır yani.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ah o bluetooth ile pes oynadığımız zamanlar
  • Eskiden bluetooth ile kız tavlıyorduk. Aynı mekan içinde bluetooth araması yapıp hatunlara beleş mesaj atıyordum : )) Biz foursquareyi taa 10 yıl önce kullanmaya başladık

Herkes bluetothunu özellikle açık bırakıyordu belki birisi mesaj atar diye : )) Beni bluetooth cihaz adım cep tel numaramdı : ))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webdh -- 11 Ocak 2014; 15:05:09 >
  • Worms vazgeçilmezimdi keza asphalt serisini ngage ile tanıdık pathway glory gibi bir oyunla geçirdiğim vakitten aldıgım hazzın tadı zerre kadar yok şuanda belki hele ki ngage gibi telefon/konsol dizaynı ve ses sistemi kesinlikle marjinallikten de öte birşeydi.
  • İstese devamını getirir, 5" 720p ekran, analong butonları, wp'lu yeni bir n-gage.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YARDIMTEKSTİL

bu nokia bu kotu halini cokntan haketmsı dunya lıderıyken dustu 5. ci sıralara 2002 de cıkardıgın oyunlara bak 10 sene once sureklı gelsısseydı bugun ne samsung ne de apple piyasaya gıremezdi

Akıllı Telefonlar Çıkması ile Nokia Düşüşe Geçti , Android işletim sistemi kullanmadı ve kendi sistemi olan WP8 işletim sistemini tercih etti , ki şuan gayet iyi ve stabil bir sistem , ama bana çok karmaşık ve sıkıcı geliyor wp8 , işte bu yüzden çoğu kişi androide merak salıyor , istediğin gibi kişiselleştir , Rom at felan...
  • Nereden nereye
  • Vay be

• Hayata gözlerini ios ve androidle açanlar utanmadan "insanlar 2007'den önce sadece yılan oynayabiliyorken" tarzında başlayan cümleler kuruyor.

Mobil oyunculuğu Symbian başlatmıştır.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.