Şimdi Ara

120 000 TL 1.6 dizel otomatik araç (ÖTV indirimi ile alınacak) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
2.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aradığınız araç İ30 1.6 dizel Elite DCT aklında bulunsun.

-Aracı eşim de kullanacağı için kesinlikle park kamerası, hatta Otomatik park asistanı olmalı.İ30da ikiside var

-Bebek arabası taşınabilmesi için bagajı küçük olmamalı. 380 LT ve gayet yeterli

-Uzun yol için kesinlikle cruise control hatta mümkünse adaptive cruise control olmalı. Adaptif değil ama var

-led far olmalı. Led gündüz Farları var Led ampul yok ama alırsanız Xenon Kit takmanızı öneririm çünkü mercekli far.

-şehir içi güvenlik sistemleri olabilirse iyi olur, olmazsa yapacak bişey yok. Malesef yok

-yakıtı ekonomik olmalı. Çift kavrama olduğu için yakıtı ekonomik.

Fiyat bandınızı biliyorum bu dediğim araç 83 bin liste fiyatı var 80 e alınır bunun üzerinden ötv indiriminide hesaplayın çok çok hesaplı olacaktır.
    5 yıl garanti var uzatma parası gibi bişey söz konusu değil.
    İç hacim gayet yeterli şuanki 2013 Sportage ile diz mesafesi farklı değil. Sürücü koltuğu görüş açılarını kullandığımda çok beğenmiştim...

• Biraz artırabilirseniz volvo v60 var
  • Opel insignia otomatik seçilebilir
  • Sizin ilacınız Nissan Qashqai.
  • @YozgatLee0666

Hocam i30 klasik hatchback C segmenti. O sınıf düşünseydim auris, astra focus gibi seçenekler varken i30'a sıra gelmezdi sanırım. Yine de teşekkürler.

@_Emir

Hocam hem limiti arttırmam imkansız hem de v60 station wagon olduğu için pek düşünmüyorum.

@Judge34

O araç da listemde. Teşekkürler.

@bahaman

Bir emin olabilsem motordan yana sıkıntı yaşamayacağıma alacam da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsemre -- 19 Eylül 2015; 13:19:15 >
  • Hocam o bütçe ve isteklere bakarsak sizin ilaciniz nissan qq ... Her yönden çok makul 2. El alacak olsaydınız farklı önerilerde bulunurdum.. Qq olmaz derseniz yeni kasa superb'ye bakın .. Çok geniş ve donanımlı bir araç (tabi fullu) ve tipi de çok güzel.. Yalnız epey zam yemis son dönemde ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkifKarabulut

Hocam o bütçe ve isteklere bakarsak sizin ilaciniz nissan qq ... Her yönden çok makul 2. El alacak olsaydınız farklı önerilerde bulunurdum.. Qq olmaz derseniz yeni kasa superb'ye bakın .. Çok geniş ve donanımlı bir araç (tabi fullu) ve tipi de çok güzel.. Yalnız epey zam yemis son dönemde ..

2. ele ötv işlemediği için mecburen sıfır alıyorum hocam. D segmenti (superb) araçlarda benim hanım koltuğa gömülür, rahat kullanamaz. O yüzden bu araçlar devre dışı kalıyor Hala en baskın 3 model ilk mesajımda yazdığım üzere a3 sedan. volvo v40 ve Nissan QQ. Bakalım artık, yakın zamanda test sürüşlerine gidip kararımı veririm sanırım.

• Passat yazacaktım ancak D sınıfı istemiyorsunuz. O zaman Audi A3 diyelim. Onunda 2. el performansı iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coskunserce -- 19 Eylül 2015; 15:14:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsemre

quote:

Orijinalden alıntı: Acil Stop

Bazı firmalarda garanti uzatma seçeneği var ama ona da para ödüyorsunuz. Para ödemeden 5 yıl garanti olduğunu düşünseniz bile kavrama değişiminde para alırlar. Hadi onu da geçtim hiç para almasalar bile uzun bir yolculuğa çıkmaya cesaret edilebilecek kadar dayanıklı şanzımanlar değil bunlar. Bir yere gidip orada aracı bırakma riskiniz var. Şehir içinde bile olsa neden sıfır aldığınız bir aracın peşinen arıza yapabileceğini kabul edin ki?

Millet sorunlu olduğunu bile bile almaya devam ederse firmalar bu rezil şanzımanları bize daha çoook satmaya kalkarlar.

Hocam öldürdünüz siz de. Almayınca değişeceğini bilsek (ki değişse bile bunu biz değil anca çocuğumuz görür) emin olun almayız. Ama bu rezil şanzımanlar tüm dünyada kullanılıyor maalesef. Malum yakıt fiyatları bizi dizel almaya yönlendiriyor. E 2. kullanıcı bayan da olunca otomatik zorunluluğu doğuyor. Ne yapalım, başka araç var da biz mi bakmıyoruz.

Arada yazılanlar silindi sanırım. Hocam firmalar kar elde etmek için herşeyi yapar. Kimse almasın seneye o rezil şanzımanlar hemen değişir.

Neyse benim önerim gidin cvt şanzımanlı corolla alın. Araba nerede yolda kalacak korkusu yaşamadan aile boyu rahatça gezin. Yakıt çok gelirse tüp taktırın dizel araçlardan daha ucuza gezersiniz.

• QQ almayın Bence.Tanıdıklar çok var alanların alayı sıkıntı yaşıyor Dusterdan hallice bi araç.Renonun düşük maliyet stratejisi ile yapmış olduğu bir otomobil.Ki Sürüş mekaniği olarakta çok iyi bir araç değil bence.Onun yerine reno kadjar 1.5 dci edc bile bence daha iyi o fiyat seviyesinde
    Kronik sorunları gerçekten çok fazla ki 1.6 dci cvt versiyonu öyle şehir içi 5.5 6 ıt yakmıyor forumlarında yaşanan sorunlar,yakıt tüketimi bilgisi var bi bakın derim.
    Onun dışında S60 1.6 dizel otm olabilir,yeni kasa superb,1.6 cdti insignia var .Var oğlu var.

Bence kendiniz hepsini test edin aklınıza yatanı alın biz burda tavsiye veririz ancak.Siz gidin beğendiğiniz ve kapısını kitlediğinde bile mutlu olabileceğiniz yarın veya diğer günlerde pişman olmıyacağınız aracı almanızı öneririm.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gsemre

quote:

Bazı firmalarda garanti uzatma seçeneği var ama ona da para ödüyorsunuz. Para ödemeden 5 yıl garanti olduğunu düşünseniz bile kavrama değişiminde para alırlar. Hadi onu da geçtim hiç para almasalar bile uzun bir yolculuğa çıkmaya cesaret edilebilecek kadar dayanıklı şanzımanlar değil bunlar. Bir yere gidip orada aracı bırakma riskiniz var. Şehir içinde bile olsa neden sıfır aldığınız bir aracın peşinen arıza yapabileceğini kabul edin ki?

Millet sorunlu olduğunu bile bile almaya devam ederse firmalar bu rezil şanzımanları bize daha çoook satmaya kalkarlar.

Hocam öldürdünüz siz de. Almayınca değişeceğini bilsek (ki değişse bile bunu biz değil anca çocuğumuz görür) emin olun almayız. Ama bu rezil şanzımanlar tüm dünyada kullanılıyor maalesef. Malum yakıt fiyatları bizi dizel almaya yönlendiriyor. E 2. kullanıcı bayan da olunca otomatik zorunluluğu doğuyor. Ne yapalım, başka araç var da biz mi bakmıyoruz.

Arada yazılanlar silindi sanırım. Hocam firmalar kar elde etmek için herşeyi yapar. Kimse almasın seneye o rezil şanzımanlar hemen değişir.

Neyse benim önerim gidin cvt şanzımanlı corolla alın. Araba nerede yolda kalacak korkusu yaşamadan aile boyu rahatça gezin. Yakıt çok gelirse tüp taktırın dizel araçlardan daha ucuza gezersiniz.

Hocam 98 den beri corolla kullanıcısıyız zaten. Bu altımızdaki 5. kasa corolla. Hepsi de benzinli ve tüp ile kullanıldı. Çok memnunuz ancak artık farklı birşey almak istiyorum. Bu arada sizin mesajınız silinmiş evet, nasıl silindi bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: OğuzQ7

QQ almayın Bence.Tanıdıklar çok var alanların alayı sıkıntı yaşıyor Dusterdan hallice bi araç.Renonun düşük maliyet stratejisi ile yapmış olduğu bir otomobil.Ki Sürüş mekaniği olarakta çok iyi bir araç değil bence.Onun yerine reno kadjar 1.5 dci edc bile bence daha iyi o fiyat seviyesinde
    Kronik sorunları gerçekten çok fazla ki 1.6 dci cvt versiyonu öyle şehir içi 5.5 6 ıt yakmıyor forumlarında yaşanan sorunlar,yakıt tüketimi bilgisi var bi bakın derim.
    Onun dışında S60 1.6 dizel otm olabilir,yeni kasa superb,1.6 cdti insignia var .Var oğlu var.

Bence kendiniz hepsini test edin aklınıza yatanı alın biz burda tavsiye veririz ancak.Siz gidin beğendiğiniz ve kapısını kitlediğinde bile mutlu olabileceğiniz yarın veya diğer günlerde pişman olmıyacağınız aracı almanızı öneririm.

Bana da buna benzer şeyler söylendi QQ hakkında. Sanırım v40 cc ilk tercih olacak. Bi bagajını da görüp karar vermem lazım.

• Bence sadece latitude ün 2. eli alınır. Zaten Talisman geliyor ucuzlar iyice. Onun dışında sıfırını almak çok mantıklı değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 120.000 lira para verilecek ve tavsiye edilen araçlara bakın !!! inanamıyorum! bu ülkenin araç fiyatlarına hiç inanamıyorum! bu kadar parayı çok afedeesiniz kıç kadar araçlara yatırmak delilk! ben volvoyu çok seviyorum lakin v40 kadar içi dışı insanı boğan bir araç yoktur! içine sığamıyorsun,bagajı küçük değil,bagajı yok! o parayı niye s60 a vermiyorsun kardeşim? evlisin,cocuğun var ne diye ufacık araçlara bakıyorsun ki? eğer ötv ile alacak isen mercedes cla alabilirsin. ya da 120 lik arabayı 80 e almayı düşünüyorum dersen marka algısını bırakıp değecek araçlardan alın lütfen. sırf markası iyi diye bit kadar araçlara binmeyin bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferdurukan

120.000 lira para verilecek ve tavsiye edilen araçlara bakın !!! inanamıyorum! bu ülkenin araç fiyatlarına hiç inanamıyorum! bu kadar parayı çok afedeesiniz kıç kadar araçlara yatırmak delilk! ben volvoyu çok seviyorum lakin v40 kadar içi dışı insanı boğan bir araç yoktur! içine sığamıyorsun,bagajı küçük değil,bagajı yok! o parayı niye s60 a vermiyorsun kardeşim? evlisin,cocuğun var ne diye ufacık araçlara bakıyorsun ki? eğer ötv ile alacak isen mercedes cla alabilirsin. ya da 120 lik arabayı 80 e almayı düşünüyorum dersen marka algısını bırakıp değecek araçlardan alın lütfen. sırf markası iyi diye bit kadar araçlara binmeyin bence

Hocam bahsettiğiniz araçların fiyatlarından haberiniz yok sanırım CLA dizel baz modeli 133 den, s60 baz modeli 125 den başlıyor. park asistanı geri görüş kamerası v.b. aradığım özellikleri ekletince 140 'dan aşağı olmaz fiyatlar. 120'ye bile çıkmam zor.

Bu arada ÖTV'yi düşünce;

120 TL 83'e, 140 tl 97'ye geliyor. Ben ise kredilerle bile 80'i geçemiyorum. (Hesaplamalarıma göre araç fiyatını 0.69 ile çarpınca ötvsiz fiyatı çıkıyor.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsemre -- 20 Eylül 2015; 12:45:52 >

• gsemre kullanıcısına yanıt
    tamam sizi çok iyi anlayabiliyorum ama volvo v40 bakmayın çünkü çok dar içi. bizde enişteme araç almadan evvel çok istiyorduk v40 almayı,gerç, ben s60 alalım diye ısrar etmiştim ama büyük araç sevmediğinden v40 a yöneldik volcar da deneme sürüşü yaptık araç içinde 4 kişi boğulduk ,arka koltuk mesafesi diye bir şey yok,bagaj hiç yok. a3 audi alındı. gayet ferah,bagajı nispeten daha iyi.
    ama ben yinede o paralara kompakt sınıf araç alınması taraftarı değilim. octavia da alabilirsiniz,passat ta alabilirsiniz veya başka d sınıfı. tabi ki sizin zevkiniz herşeyin üstünde
  • gsemre kullanıcısına yanıt
    Hesaplamanız doğru . Birde eğer aracın fiyatına mtv dahil ise önce mtv çıkarılıp hesaplama öyle yapılıyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferdurukan

tamam sizi çok iyi anlayabiliyorum ama volvo v40 bakmayın çünkü çok dar içi. bizde enişteme araç almadan evvel çok istiyorduk v40 almayı,gerç, ben s60 alalım diye ısrar etmiştim ama büyük araç sevmediğinden v40 a yöneldik volcar da deneme sürüşü yaptık araç içinde 4 kişi boğulduk ,arka koltuk mesafesi diye bir şey yok,bagaj hiç yok. a3 audi alındı. gayet ferah,bagajı nispeten daha iyi.
    ama ben yinede o paralara kompakt sınıf araç alınması taraftarı değilim. octavia da alabilirsiniz,passat ta alabilirsiniz veya başka d sınıfı. tabi ki sizin zevkiniz herşeyin üstünde

Haklısınız hocam. Ancak aracı eşim de kullanacağı için D segmenti araçlara pek bakmıyorum. Büyük araçla günlük kullanım sırasında sorun yaşayabilir. O yüzden nispeten compact ama cok küçük olmayan araçlara yöneldim. Bu arada baktığınız araç V40 mı yoksa V40 CC miydi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsemre -- 20 Eylül 2015; 20:48:22 >

• Doğrudur hocam. Mtv ve varsa trafik sigortası çıktıktan sonraki değer üzerinden gidiyorum.

• Otv indirimimiz bizim de var. Ancak 100-115 bin bandinda bizde bakiniyoz. Lakin insan icerleniyor. Bu fiyata adam akilli araba seçeneği yok. Hepsi fiyatlarina 10-15 fazla koymuş.

Şu an indirim hakkimiz gelse bmw 1 serisi veya a serisi dusunurum. Veya infinity q30 fiyatinin açıklanmasını beklerdim.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.