Şimdi Ara

120.000 TL İle Bayan Suv Tavsiye (Hyundai Tucson vs Nissan Qashqai ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
10.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aracın yanından bile geçmeden buradan sallayanlara bakmayın. Tucson'un İstanbul harici şehir içi tüketimi 10 L civarı. LPG uygulaması masraflı ve Hyundai tarafından tavsiye edilmiyor. Yakıt önemliyse başka araç bakın derim. Ama ben olsam o parayı Qashqai'ye vermeyi aklımdan bile geçirmem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayatlarında qasqhaiye binmemiş insanlar qasqhai kötüler oldu eşden dostan duyduğunuzla insanları yanıltmayın annemin qashqai aracı var gayet memnunuz bu arada bu fiyata bu araç alınır mı o arabaya 50den fazla vermem diyen zihniyetlere tek sözüm biz aracı 110 bin civarını aldık şu an aynı araç 125 bin yani bu araç tutuluyor alınıyor fiyatı da yükseliyor ama siz beni dinlemeyin 50den fazla vermeyin o araca saygılar.
  • Tiguan 1.4 tsi comfortline dsg

Kayseri aykan fiyati 121.000

Cam tavan
    Niazza alasim jant 17inc
    Ates turuncu renk

120.000 TL İle Bayan Suv Tavsiye (Hyundai Tucson vs Nissan Qashqai ) 120.000 TL İle Bayan Suv Tavsiye (Hyundai Tucson vs Nissan Qashqai )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kickergls -- 7 Ağustos 2016; 12:24:47 >

• Şunlara Suv demeyin gözünüzü seveyim

Mahmut falan deyin Qashqai ve Suv

Ha demeyin demiyorum hobi olarak yine diyebilirsiniz ama Suvcuk falan da olabilir
  • Hocam bende aynı ikilemde kaldım ve tiguan aldım, yeni 6 ileri yağlı şanzuman var, sorun çıkmaz kolay kolay.

• Bu araçların gercekten uzun süreli kullanan insanlardan bilgi alsanız daha iyi olur burada ben size sadece Tuscon ve Kuga hakkında bilgi verebilirim. Öncelikle bayana arac bakıyorsunuz demişsiniz ben olsam güçlü arac bakardım ve seçeneklerde kuga ve tuscon ama yeni kasasıyla tuscon bayana daha uygun olur. Qashqai uzun süreli kullanmışlığım yok ama Tuscon kadar keyif vereceğini düşünmüyorum. Bunlara ek olarak yeni tiguan da güzel olabilir. Önceliklerinizi belirleyin. Test sürüsü yaptıktan sonra alın.

• Araçlar yüksek diye dünyanın parasını istiyorlar.
    Üstelik 4 çeker bile değil.
    D segmenti araba alırım araba aldım derim hiç değilse...

• Konuyu açan forumdaş nerede? Hiç mesajı yok başlık altında.
  • konu sahibi konuyu açıp gitmiş. Arkadaşlarda bende dahil yok şu yok bu diye yorum yazmışız

• Konu sahibi ne yaptı bilemiyorum ama kadjar ı tavsiye edebilirim. Tucson suvlar içinde açık ara en yakışıklı araç. Hatta bazı premium modellerden de daha elit , kaliteli duruyor. Fakat araçları otoparkta yatsın diye almıyoruz. Ekonomi önemli ise kadjar alın.

Hızlanma performansı olarak değil ama tüketim performansı komik derecede düşük. Psikolojik olarak tüketim maliyetini kafadan atmak en büyük konfor.

• Ben mazda cx3 ü önereyim de paran da cebine kalsın. Büyük ihtimal almazsın ama

2015 Mazda Cx3 1.5 Sky-DİZEL Power Sense 4x4, 9.600km+NAVİGASYON

İlan No: 382966143

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mazda-2015-mazda-cx3-1.5-sky-dizel-power-sense-4x4-9.600km-plusnavigasyon-382966143/detay

• tuscon kaliteli gelmiyor bana kore arabalarına güvenemiyorum. ambalajı güzel içi boş gibi. bir yerlerinden malzeme çaldıkları hissi uyanıyor. sanki daha ne kadar uzuca yaparız da daha nasıl güzel yaparıza kasmışlar gibi.

nissanın daha sağlam bi algısı var.
  • chrissrathfield C kullanıcısına yanıt
    IIHS testlerine bakmanızı öneririm, Tucson çok sağlam bir araç.

• lojistisyen kullanıcısına yanıt
    baktım biliyorum da malzeme kalitesini hiç beğenmedim.

nissan kadar uzun ömürlü olmaz gibi.

gerçi alacak adam en fazla 3 yıl sonra satar.

amaan bana ne ya. ne istiyorsa onu alsın :D
  • Hocam Hyundai 13.000 de yapsaniz benzin konusunda uzer sizi. Ortalama 9-10 litre yakar. Ama s.disi daha çok işe 7-8 yakar. Bu sorun olmayacaksa alın derim araç süper

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.