Şimdi Ara

120-130bin tl araç tavsiyesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Biraz öyle oldu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nyanko Sensei kullanıcısına yanıt
    Ben de 2,5 yıldır kullanıyorum hocam. Dediklerinizin hepsine katılıyorum. Çok yokuşlu bir şehirdeysen zor olabilir ama benim yaşadığım yer çok yokuşlu değil onun için sorun olmuyor. Ben hiç sensör sorunu yaşamadım bugüne kadar. Uzun yolda konforlu rahat bir araç. Ben şehiriçi 9 litre şehir dışı 6,5 lt ortalama ile kullanıyorum, lpg taktırmadım hiç. Yani bu fiyat aralığında gerek kilometre olarak, gerek model yılı olarak, gerekse kalite olarak satın alınabilecek en iyi araç bence.

• Bütçenize uygun temiz sedan kasa Astra 1.6 dizel veya Focus 1.5 dizel bulunabilir, benzinli alacaksanız hatchback kasalara da bakabilirsiniz.1.2 turbo benzinli Peugeot 308 mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ejderdogan -- 23 Temmuz 2020; 12:33:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

Otobüsler dolusu insanı balık istifi tıklım tıklım giderken görüp de ekonomi tahlili de yapıyor musun? Bizim sınıfta bir kişinin dahi arabası yoktu mesela. O üniversiteyi ben de merak ettim cidden.

Alıntıları Göster

Kocaeli üniversitesindeki gibi.

Çılışıncı ılıyır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rio dan sonra genç için şunlardan biri olur:

Golf

Astra

Civic

Leon

Bunların dışına çıkma, temizini bulursan modeline çok bakmadan al.

Ama şu anda ikinci el uçtu, temiz araçlar ederinin çok çok fazlasına satılıyor malesef..

• O para bu devirde çok büyük para hocam en iyisi kendine bir 15k şahin al gerisini bankaya koy

• Astradan uzak durun öğrenciyseniz, biraz sık arıza vermeye meyilli bi yapısı var. Civic iyi tercih olacaktır masraf çıkartma bakımından ama 130bin tam sınır iyi bakmanız gerekecek. 2012 2013 otomatik premium tavsiye ederim.

• pelstina kullanıcısına yanıt
    Malesef öyle, olmadı yaz sonu veya birdahaki seneye. Piyasanın durumuna göre.

• Xakler kullanıcısına yanıt

sabancı devlet üniversitesi mi hocam orası

• quote:

Orijinalden alıntı: Xakler

Ekonomi gayet iyi deyince de üstümüze çullanıyorsunuz. Bunun gibi bir sürü öğrenci gerek forumda gerek üniversitede biliyorum. Devlet üniversitesindeyim dönemin yarısının arabası var sabah park edecek yer olmuyor kampüste

Oturduğun evin yanı apart dolu. Arabalar yüzünden engelli araç park yeri yaptırmak zorunda kaldım. Boşver sen millete para yok diyenler hep palavra. Ev fiyatlarına baktınm 125m2 450bin diyorlar. Arabayı satılığa çıkardım,2013 Captur, ertesi gün 120bin verdiler. Para çok, alım gücü yüksek. Sadece mızmızlanıyorlar. Forumda bile mızmızlanan adamlar tatil konusunda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • navigator_ N kullanıcısına yanıt

Simdi alinmaz demek yanlis daha oncede alinmaz dediler almadik ama fiyatlar her gecen gun artiyor ve artmaya devam edecek eldekilerin tursusu cikana kadar kullanack halimiz de yok

• quote:

Orijinalden alıntı: silasgreaves07

Bunun konuyla ne alakası var birader?

Zeka geriliği var hocam o arkadaşın. Asosyal kişilik bozukluğu. Takmayın he he deyin gider.

• quote:

Orijinalden alıntı: gs190505

Simdi alinmaz demek yanlis daha oncede alinmaz dediler almadik ama fiyatlar her gecen gun artiyor ve artmaya devam edecek eldekilerin tursusu cikana kadar kullanack halimiz de yok

düzelteyim bana göre şimdi alınmaz. ok?

• navigator_ N kullanıcısına yanıt

ok ilerde 2 katına alınır ok

• Hocam yanlış anlamayın ama bu piyasada arabanız varken bu riske girmeyin bence Kia Rio gayet hoş bir araba.2010-2012 arabayla uğraşmaktansa biraz daha yavaş gidersin ama kafan rahat olur okula kafa yorarsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: gs190505

ok ilerde 2 katına alınır ok

tamam alın hocam, etiket yapmayın zırt pırt buraya dönüyorum :)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.