![konu açıcı](/Static/forum/img/rozet/konu-acici.png)
![çok beğenilen](/Static/forum/img/rozet/cok-begenilen.png)
![müdavim](/Static/forum/img/rozet/mudavim.png)
![mekanın sahibi](/Static/forum/img/rozet/mekanin-sahibi.png)
Jbl Northridge E30 (Bookshelf)-- Alınık
Merhaba arkadaslar, Akai 1040 amfi aldım, bu hoparlörle eşleştiricem, satmayı düşünen olursa iletişime geçiniz. İzmirdeyim.
Kaskodan Ön Cam Değişimi Hakkında :::...:::
Merhaba arkadaslar, aracım çalıştığım iş yerinde park halindeyken cam temizleme firmasının iş bilmezliği sonucu, kendi ifadeleri pril ve su ile temziledik, sıcratmaları sonucu on camımda cam içne nufuz eden lekenmeler oluştu, görüşü sıfıra indirmiyor tabi, ancak dikkatli bakınca gündüz ışığında gözümü alıyor, kaskom sampo japon, sanırım orjinal cam değişimine izin veriyor( muafiyetsiz) ancak burda benim beyan düzenlemem gerekiyor galiba, yoksa cam kırığı yok. sorum şu olucak.
- cam değişimini yetkili servisde yaptırmak istiyorum (orjinal)
- kasko karşılaması sorunsalı var beyanıma istinaden, bu kafamda soru işareti, karşılar mı die=? çünkü kırılması lazım falan diyor konustupum kişiler, ancak bu benim dışımda gelişen bir olay ve camım zarar görmüş durumda.
- karşılayıp değiştiğinde hasar kaydı oluşturuyorlar mı sonucda bu bir cam değişimi (trammer kaydına işlenir mi),
bilgilerinizi aktarırsanız sevinirim.
not: yetkili servis çalışanına gösterdiğimde camımın kırık olmadığından kasko kabul etmez die bilgilendirme yaptı ancak eksper arkadasımla durumu paylaştım , beyan düzenle, olmaz öyle şey dedi, bu benim dışımda gelişen ve camımın zarar gördüğü bir olay, ne yapabilirim ki.
Fiesta (2011) Ön Cam Değişimi- İzmir
Arkadaslar merhaba, her ne kadar dikkatlı baksam da araca, çalıştığım yerde dış pencereleri yıkarlarken kullandıklaeı kimyevi madde ön cam olmak üZere yan ve arka cam a da etki etmiş ve çıkmıyor, ön camda daha belirgin tabi, çıkartmak için 2-3 yere götürdüm maalesef çıkmadı. Kaskolu aracım, izmir arkas a götürdüm onlar da diyoki aracın camı kırık olmadan kasko karşılamaz. Şimdi bu benim tasarrufum dışında gelişmiş bir olay ve dış etken kaynaklı bir olay sorum şu;
- izmirdeyim yetkili serviste değiştirmek istiyorum( ki orjinal camım, kaskoda da engel yok).
- izmirde bu cam değişimi için(ön) hangi yetkili servisteki ustalar işin ehlidir? çünkü cam olayında usta çok önemli dediler.
- bir de 3. Sanayide arel cam var dediler, onlar da ürünü ford dan temin edip takıyolarmıs. Acaba cam konusunda usta bu firmaya mı gitmek gerekir?
ben beyan doldurup vericem sonucta rahatsız ediyor cam, bu şekilde kullanmak istemiyorum. Görüşlerinizi yazarsanız mutlu olurum.
DJI Mavic Air 2
|
Lenovo Thinkbook
|
Çamaşır Makinesi ( 1000 ve 1200 devir?)
|
Çamaşır Makinesi Tavsiye
|
Fiesta 2011 1.4 Tdci ( Yakıt Tüketim Değerinin Yükselmesi)
|
İphone ile Entegre Tavsiye Bluethooth Kulaklık (Boyundan Askılı)
|
Iphone Vatan Bilgisayar garantisi hakkinda 🤔
|
Son Giriş: 9 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 12 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.630
İkinci El Bölümü Mesajları: 119
Konularının görüntülenme sayısı: 32.123 (Bu ay: 534)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 680 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)