Bir bakayım hocam teşekkürler. |
120-130K Araç Tavsiye Hk. (2. sayfa)
-
-
Öncelikle geçmiş olsun. Eğer manuel kullanabiliyorsanız bu paraya dizel D sedanlar almak mümkün. Dediğiniz şartlarda Astra J ya da 308 bakılabilir.
-
Geçmiş olsun hocam.
Citroen C3 1.4 benzinli olabilir. Ama çok yakıyor. Kız kuzenim severek almıştı. Sonra sattım. Küçük bir araç.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: metay51Bir bakayım hocam teşekkürler.
Clio 3 falan bakmayın, punto evodan daha kötü bi araba. ( punto evom var, işyeri aracımız clio 3 )
120-130 fiyat aralığı en kötü aralık. 10 yaşın üzerindeki corollasını, aurisini, focusunu, civicini fahiş fiyatlara satmak isteyenlerin aralığını. Allah yardımcınız olsun. Ben de bir kaç aya puntomu satmayı planlıyorum. Sattıktan sonra aşağı yukarı sizin gibi bütçem olacak. Bunu alırken borçlanmamıştım, ama bu sefer milletin eskisine bir kamyon para vermek yerine biraz borçlanarak sıfır almayı planlıyorum. İmkanınız varsa sıfır clio, polo falan değerlendirin bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Jazz öneririm.siddetle
Hocam Megane Hatchback tavsiye ederim binme şansım oldu bagajı falan gayet büyüktü, hoş bir araçtı
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-tr.de-tek-sifir-gibi-renault-megan-3-859124769/detay -
Astra H'nin şanzımanı easytronic, karın ağrısı bir şanzıman.
-
Çok güzel araçmış , ama manuel :( dizel otomatiklerine bir bakayım.
-
Ne anlam da hocam ?
-
Tek kavrama yarı otomatik şanzımanların genel sıkıntısı ama bu tarz şanzımanlar içinde en kararsız ve konforsuzlarından biri herhalde easytronic. Gerçi sizde de Dualogic varmış, aynı mantık. Alıştıysanız beğenebilirsiniz. Uzun vadeli Easytronic haricinde robotize yarı otomatik araç kullanmadım. Sadece tek seferlik Bravo tecrübem oldu ama o kadar sıkıntılı gelmemişti.
Fakat uzun süre Easytronic şanzıman kullandım. Işıklarda yavaşlarken 3-2-1 düşüşünde öne doğru selam verdirmesi, sık sık kararsızlık yaşaması falan bir yana bir de arıza çıkarıyor. En son hiçbir şeyi yokken geri vitese geçmeyince sattık, bir daha da tam otomatik harici almam dedim.
-
Anladım hocam , uzun süredir yarı oto araçlar kullanıyorum. Benim gözümde f/p ürünleri, dsg veya eş değer bir vites geçiş konforu aramıyorum.Çıkarabileceği masraflar da her yarı otodaki gibi baskı balata robotize sıkıntılar.Yorumunuz için teşekkürler.
-
quote:
Orijinalden alıntı: metay51Yok mu bu araca yorum yapacak C4 kullanıcısı :) Hiç bilgim yok bu araçla ilgili tasarımı dizaynı çok hoşuma gitti.
-
Hocam sizlik bir şey buldum sanırım
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-renault-megane-3-privilege-degisensiz-orjinal-kacmaz-886327655/detay -
quote:
Orijinalden alıntı: metay51Yok mu bu araca yorum yapacak C4 kullanıcısı :) Hiç bilgim yok bu araçla ilgili tasarımı dizaynı çok hoşuma gitti.
Alıntıları GösterC4 kullanicisiyim ama bendeki 1.6 dizel olanı, hatta ben de satıyorum ilgilenirsen ilan no atarım.
Öncelikle C4 f/p arabasıdır. Hani beğenmediğin yönleri olduğunda ne kadar ekmek o kadar köfte diye düşünüp çok sorun etmezsin, çünkü günün sonunda parasına göre iyi arabadır.
Bana göre en büyük iki sorunu şunlar: Süspansiyon çok sesli çalışıyor, ve rüzgar sesi sorunu var.
Süspansiyonların hem aralığı kısa hemen bitiyor hem de ses yapıyorlar, arkası torsiyon zaten.
Araç 90'dan itibaren yavaş yavaş rüzgar sesi alıyor. Yüksek hızlarda falan baya artıyor kafa şişiriyor diye yavaşlıyorum çoğu zaman. 120-130 takılırım uzun yolda dersen sorun yok ama 150leri geçeceğim dersen biraz kafa şişirir. Senin baktığın 156 HP güçlü bir motor olduğu için uzun yolda basmadan zor gidersin gibi, bu dedigimi göz önünde bulundur. Ben sese aşırı hassas biriyim bazen gıcık oluyorum bu yönüne.
Onun dışında, sorunsuz bir araç. Ne motoru ne şanzımanı üzmez, trimleri iyidir hor kullanilmamissa sağdan soldan ses duymazsın. Benzinlisini bilmem ama ben Istanbul Ankara arasını 4-4.5 ortalamayla gidiyorum ekonomi kasmadan, yani dizeli çok çok az yakıyor. Yazın istanbul içi ortalamam da 5.5di, depoyu bitiremiyorsun şehir içi 1000 km yapıyor trafikli güzergahta bile. Genel olarak tavsiye ederim, ama yukarıda yazdığım iki konuda B sınıfına yakındır standardı eğer bunlar senin için önemliyse elemen sağlıklı olabilir. Sormak istediğin özel birşey varsa özelden veya buradan yazabilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
2011 2013 Arası Volkswagen Jetta 1.4 Tsi Comfortline Dsg 2008 2010 Arası B6 Passat Exclusive Paket 2013 2015 Arası Polo Easy Paket Egea Joy Paket Clio
-
Teşekkürler hocam , seçenekler arasına aldım.
-
110 120 gerçekten sıkıntılı bütçe
Çünkü 10 yıllık saçma sapan araçlar çıkıyor
İmkanınız varsa sıfır bakın
C4 hakkında çok fikrim yok fakat bu motorlar sorunluydu diye biliyorum biraz araştırmak lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UmutBG -- 22 Aralık 2020; 19:59:34 > -
Megane3, Toyota auris-yaris, renoult Clio, Opel Astra(bulması zor), bunlar yani hocam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X