Dostlar Selamlar, Punto Evo aracım kaza sonucu pert'e çıktı. 120-130 bandında C segment ,hatchback, benzinli(lpgli düşünmüyorum) ,otomatik bir araç bakıyorum.Fiyatlar da malum düşüşte bu aralar alayım diyorum.Eli yüzü düzgün, bana çok fazla sorun yaratmayacak bir araç istiyorum.Tavsiyeleriniz nelerdir ? |
120-130K Araç Tavsiye Hk.
-
-
Aradığın araç focus 2.5
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Clio başka seçenek yok gibi. -
O hangi model yılı oluyor hocam ?
-
Geçmiş olsun hocam. C4 1.4 90 hp
B segment düşünmüyorum hocam.
-
Yok hocam başka araçları düşünmezsen seçenekte dursun -
Otomatiği yok hocam.
-
Accent Blue 136hp akar -
Cliolarıj otomatiği var hem 3 kasa hem de 4 kasada. 3 kasa iyidir kullanıyorum ama benzinli kullanmadım. -
quote:
Orijinalden alıntı: metay51O hangi model yılı oluyor hocam ?
2008 2011 arası collection veya titanium olursa iyi olur
Durmamazlık yapmasın hocam :)
-
Dizel otomatik clio 3 var herhalde sizde hocam ? Araç nasıl genel anlamda?
-
Teşekkürler hocam , inceleyeceğim.
-
Benimki manuel aslında ama hiç otomatiklerini araştırmadım. Zaten dizeli bulunmuyor galiba. -
:) -
-
Mazda 3 serisi ve Opel Astra H nasıldır ?
-
Hocam ben kolay satabilmek ve parça ucuzluğu gerek de yakıttan dolayı Clio öneriyorum. Ama Astra H kullanan yakınlarım da var ve memnunlar (manuel)
Ayrıca dizel tam otomatik Clio da varmış
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-102.000-km-emsalsiz-temizlikte-boyasiz-renault-clio-884711832/detay
Temiz bir arabaya benziyor bakın derim.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Clio 3 falan bakmayın, punto evodan daha kötü bi araba. ( punto evom var, işyeri aracımız clio 3 ) 120-130 fiyat aralığı en kötü aralık. 10 yaşın üzerindeki corollasını, aurisini, focusunu, civicini fahiş fiyatlara satmak isteyenlerin aralığını. Allah yardımcınız olsun. Ben de bir kaç aya puntomu satmayı planlıyorum. Sattıktan sonra aşağı yukarı sizin gibi bütçem olacak. Bunu alırken borçlanmamıştım, ama bu sefer milletin eskisine bir kamyon para vermek yerine biraz borçlanarak sıfır almayı planlıyorum. İmkanınız varsa sıfır clio, polo falan değerlendirin bence. |
Benzer içerikler
- hangi golf alınır
- en iyi h4 led ampul
- dacia sandero stepway alınır mı
- bursa araba sürmek için boş araziler
- turkoil market güvenilir mi
- ssangyong actyon
- toyota hilux 2025
- sodyum iyon batarya
- en az yakan arabalar
- byd shark
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X