motul 5w 30 4 litre yağ almam gerekiyor veya a5 standartlarına uygun olacak şekilde. Motul tr shoptan econergy modeli 3 aydır bakıyorum stoklara düşmüyor ve arabanın bakımı yaklaştı. Yağ çarşısından alıcaktım türkoil market diye yeni bi site gördüm. Sanırım yakıt istasyonu olarakta hizmet veriyorlar aldığımda sahte çıkma durumu vs olabilir mi alıp deneyen oldu mu ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Başlık: Türkoil Market Güvenilir mi?
Giriş: Türkoil Market, Türkiye'nin en büyük otomotiv yan sanayi ürünlerini satan perakendecilerinden biridir. Otomobil parçalarından bakım ürünlerine kadar geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Ancak, Türkoil Market'in güvenilirliği konusunda bazı sorular gündeme gelmiştir.
Şikayetler: Türkoil Market hakkında çeşitli platformlarda şikayetler bulunmaktadır. Bu şikayetler genellikle geç teslimat, hatalı ürünler ve müşteri hizmetleri ile ilgili sorunları kapsamaktadır.
Yağ Soğutucu Arızası Maliyeti: Yağ soğutucu arızası maliyeti, aracın modeline ve arızanın ciddiyetine göre değişebilir. Türkoil Market'in web sitesinde yağ soğutucu fiyatları hakkında bilgi bulunmamaktadır.
En İyi Bijon Anahtarı: Türkoil Market, en iyi bijon anahtarı konusunda tavsiye verecek nitelikte bilgi veya müşteri yorumlarına sahip değildir. Bijon anahtarının seçiminde aracın modeline ve ihtiyaçlarına uygunluğu dikkate alınmalıdır.
Sonuç: Türkoil Market'in güvenilirliği konusunda karışık yorumlar bulunmaktadır. Bazı müşteriler olumlu deneyimler bildirirken, diğerleri şikayetlerde bulunmuştur. Satın almadan önce müşteri yorumlarını incelemek ve ürünü yetkili bir servisten veya bayiiden satın almayı tercih etmek faydalı olabilir. Ayrıca, aracının bakım ve onarımı için güvenilir bir tamirci bulmak da önemlidir.