Şimdi Ara

ELF orjinal yağı internetten alabileceğmiz güvenilir link var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elf fe c4 standardı en yuksek standart . Bu yağ bayısıne gittim 1050 tl dedi internette 700 tlye bolca var ama orjıınalını nereden bulabılrız o fıyatlara yınede orjınal bulabırız dıye dusunuyorum?

• Total istasyonunda elf yağ gördüm oradan baksanız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nightbringer kullanıcısına yanıt

Baktım 5 lt 5/30 C4 yağ Total istasyonunda 1050 TL. İnternette bazı resim atanlar orjinal diye almış 700 TL'den nasıl alıyorlar anlamiyorum

• gncl

• takıp?

• İnternetten güvenerek alabileceğiniz bir yağ yok. Elf'in sitesinde yetkili bayi listesi vardır.

Yakınımda olan o bayileri tek tek arıyorum ben. En uygun fiyatı hangisi veriyorsa oradan alıyorum. Size de böyle yapmanızı tavsiye ederim.

• nk061 kullanıcısına yanıt

Bayilerde 5lt 1050 TL den aşağı satan yok. Yine C4 yağ için çok uygun fiyat ama aynı yağı internette 700 TL'ye bile satan var olumlu yorumlar almış ama yorumlarda fake olabilir tabiki yorumlara güvenmiyorum ama satıcılar kayıtlı firma İstanbul'da geneli. İstanbul'da yaşasam adrese gider adresten bakardım misal ama bu şansım yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bakarak bile ayırt edilemeyen sahte yağlar var. Risk almaya değmez.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • nk061 kullanıcısına yanıt

birisi yorumlarda paylaşmış kutularda puntoların boyutları farkından gorulebılıyor sadece. Tabı sanslıysan ıcıne yıne ucuz yag fln doldurdularsa bı nebze adam aldım sıkıntı yok dıye aynı yerden sahte kutuda ucuz yagı almaya devamdda edebılır bılemıyorum. Ama bayıde bıle sahte olma rıskı olabılır oda bayı sonucta gelen orjınalı ayrı yere transferedıp sahteyı satıyorda olabılır. Memlekette akaryakıt ıstasyonlarını bıle denetleyemıyorlar bunları denetlemelerı ımkansız. Alacan laboratuara yollayacan onay gelırse dolduracan o durudayız

• Sanırım tamamı sahte internettekiler

• Orijinal kutuya sahte yağ da konabilir Allah esirgesin bizi bunlardan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.