Şimdi Ara

120 tlye char alınacaktır (itemsiz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdslar 110 tl ye 80 char alıncaktır .. wizard veya xbow tercihdir.. ama ilk tercih wizarddır... isterseniz 66 wizard (1aylık%100exp sp ticketıyla) (venicede)+ 70 ytl daha werebilirim ... shy_n_lover@hotmail.com ekleyin yada 0506 927 43 20 msj atın yada burdan ulasın ...

• 90 lvl x bow olympus serverinde itemsiz 200tl
    bütün skilleri full.
  • herada 75lv rogue/warrior char var itemli 100TL 2 dress , ölmüş tavşanı var. dagger xbow skilleri hemen hemen max
  • ßnm 76 Lvl Xbow ve 73 Lvl Wizard Var...İkiside Phoenixte Gzl İtemler Gzl Skiller :=)

Xbow 100 TL
    Wizard 90 TL

Düşünürsen Ekle

erdal_sur@hotmail.com
  • 80 lvl full itemli warrior-cleric satyorum acıl itemleri iyi alexanderda ulaşmak istersen bana 05545274186 yı arıyabılırsın
  • İzmir İçi Satılık 69Wizz Takas Poseidonda chn Bowcu ile olur. O da Exl Aracılığı ile veya İzmir İçi Elden Olur.

Nick: KingWizards

Lvl: 69

Özellikler: İtemler Çok İyi Değil Ama +2 +3 İtemler Var.. 68+3 Staff Kullanıyor Bankada 72+5 sTaffı Hazır FB... Angel Wing Dress, White Wolf,Ölü Tavşan,1 Global ve 3te Silk Bulunmakta... Bankada 1 sayfa civarı Elixir var...

Tüm İtemleri Koymadım Ama En İyisini Koydum Diğer iTemler için Buraya Tıkla...
    Fiyat: 50 TL den Açıyorum(Offer)..
    Hemen Satın Al : 80TL

Takas: Poseidonda Yanlızca Chn Bowcu olucak..

İletişim: sly_shadow_94@hotmail.com

Not: Chara Girip Bir Bakayım Gibi Teklifler Yapmayın... Yapacaksanız Hiç Eklemeyin...

• http://forum.donanimhaber.com/m_30181964/tm.htm

bi göz atmanı tavsiye ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BEDAVA 80 LEVEL CHAR HERADA
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://forum.donanimhaber.com/m_29285295/tm.htm

İlgilenirsen Fiyatta Anlaşırız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.