Şimdi Ara

Herada 76 lvl ff war-cleric char 150 tl SATILDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hera serverinde satılık charlar 76 lvlff war-cleric yan charı 74 str bow 152k sp tbot 26 gun dress olu peri 250m gold ve bankadaki itemler ......
    charda 72 ve 73 wolf bulunmakta 300m goldu bulunmakta

ulasmak icin erkoc-06@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkocc -- 20 Nisan 2009; 17:40:16 >

• upppppppppp
  • buyrun sadece sword +4 76 lvl blue birde chesti oyle digerleri hep marketten alınan itemler npc degill

baska bi eksigi varmı ?
  • beyler charın ustundeki oyun goldu satıldıgında verilecektir bankadaki xD baskasına ait xD belki ii bi teklif gelirse kalır
  • uppppppppp
  • msnye ekledım ama onlıne değilsin
  • ok geldim kabul ettim
  • uppppp
  • Itemleri kötü de olsa konuya ekleyiniz.. Kurallar açık ve net..

bkz: SRO BÖLÜMÜ EK KURALLAR - 7.Madde
  • admin murat cope attıgınız halde konustum koydu baktı kabul etti lutfen bisi bulmayınız herseyi var herseyi koyulu altta itemler koyulu kalanlarda normal aldıgım dedim npc diye farzedin ...
  • Ben sizin iyiliğiniz için söylemiştim.. Sonuçta itemler bir charın kolay satılmasındaki en büyük etkendir.. Itemleri eklerseniz en azından insanlar daha çok fikir sahibi olur char hakkında.

Alt tarafı bir kaç kez daha ScreenShot tuşuna basacaksınız ne kadar zor olabilir? Zaten ne kadar basarsanız basın bütün çektiğiniz SS ler Silkroad dosyası içinde ScreenShot klasöründe toplanıyor. Yani önce screenshot a basıp sonra painte yapıştır ardından tekrar screenshot a bas yeniden painte 2.resmi yapıştır gibi bir uğraş vermenize gerek yok.. Itemlerin resmini çekmek fazladan 1 dakika, upload edilmesini beklemek fazladan 1 dakika.. Toplam 2 dakika

2 dakika kaybedersiniz ama çok şey kazanabilirsiniz karşılığında.. Bunu bir türlü anlamıyorsunuz(genel konuşuyorum-forum üyelerine) sanki konulan kurallar sizin kötülüğünüz için konulmuş gibi davranıyorsunuz..

Siz rahat edin, bazı şeyleri daha kolay yapabilin diye ekliyoruz o kuralları ama yine yaranamıyoruz. Kurallarda diyor ki itemler npc bile olsa ekleyin.. Neden? Çünkü itemler npc bile olsa alıcı çıkabilir.. Belki siz oraya itemleri eklemediğinizde alıcılar zannedecek ki o char itemsiz. O yüzden müşteri kaçıracaksınız belki belli mi olur.. Siz her şeyi hazır edin, siz de rahat edin biz de..

Ama yok.. Anlatamıyoruz ya da anlamak istemiyorsunuz.. Neyse yahu, benim satış konum mu sanki. Ben işime bakarım.. Benim işim de konuları kurallarına göre düzenlenmesini sağlamak.

Sizin iyiliğinizi düşünüyoruz ama yok düşünmemeliyiz aslında. Dikdatör gibi yönetmeliyiz forumu. Dediğim dedik çaldığım düdük olmalıyız. Kural dışı konuları uyarmadan silmeliyiz. Yanlış konu açanlara acımadan uyarı puanı vermeliyiz. Aslında kurallar böyle söylüyor.. Ama biz yapmıyoruz.. Acımasız olmuyoruz bazılarınızın deyimiyle dikdatör olmuyoruz.. Ama emin olun bizden(modlardan) şu yukarıda yazdığım gibi olmamız isteniyor.

Diyeceksiniz ki o zaman forumda kimse kalmaz.. İşte bu yanlışbir düşünce.. Siz gitseniz de yeni insanlar gelecektir daima. Siz olmasanız da bu forum dolar.. Kimse size yalvarmıyor nolur DH de takılın diye

@erkocc

Altı çizili yazdıklarımı sadece size değil tüm forum üyelerine yazdım yanlış anlamayın..

Neyse.. Nereden nereye geldik. Konuyu biraz sabote ettim gibi oldu.. İyi forumlar

• biliyorum tum forumdaki uyeler olsun misafir olsun herkesin iyiligi icin bu isi yapıyorsunuz ama siz bu isi hergun ypaıyorsunuz siz kusursuzluk arıyorsunuz otur bisi istediklerinde direk koyuyorum dediniz itemleri gosterin onemli olan itemleri gosterdim 3 kere bastan yaptıgım icin zor geliyo direk kitlendi silindi tskrlr ilginizden dolayııı
  • upppppppppppp
  • upppppppppppppp
  • uppppppp
  • uppppppppppp
  • uppppppppp
  • upppppppppp
  • uppppppppppp
  • upppp
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.