Şimdi Ara

1.1 Milyon SPLİ 82 LVL STR İNT VERİLMEMİŞ EU CHAR [SATILDI!]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
4.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Uzun süredir gecemi gündüzüme katarak farmınında kasmasınında yaklaşık 2-3 ay süre zarfında tüm kslere rağmen zar zor kastığım el emeği göz nuru charımı sonunda satışa sunmaya karar verdim.

Forumdan ve guildden şimdiye kadar tanıdığım en kaliteli insanlar olan İbrahim, Süleyman ve Kaan arkadaşlarımında yardımıyla charı buraya kadar getirebildim.. Aslında ks olmasaydı char çoktan 85 olmuştu ama elden bukadar geldi

Char hakkında biraz bilgi vereyim..

Charda 211 silk bulunmaktadır

Nick: MrsWicked

Guild: SultanS

Build: Sadece Cleric mastery açıldı res hariç chardaki tüm skiller kapalı ayrıca, yanlışlıkla 4 mastery Warrior verdim. Kapatmaya üşendiğim için ölece bıraktım

Skill Point Durumu : 1.092.545 ( 3x pre plus görevi duruyor, char kasılmaya devam ettiği sürece artacak sp )

Server: Saturn

Fiyat: Tekliflere göre değerlendireceğim. Sakın 250-300 gibi komik rakamlarla gelmeyin Takas kesinlikle söz konusu değildir.. Ama charın durumuna göre değişebilir. Anlayacağınız gibi trde char fiyatları çok ama çok düşük. Olmazsa yabancı bir arkadaşa satacağım.. Yabancı forumlarda da aynı konuyu açacağız.

Artık resimlere geçmenin zamanı geldi okadar bahsettik bakalım nasıl bir charmış bu MrsWicked

* Resimlerin büyük hali için lütfen üstüne tıklayınız...
    *Teklifleri buradan veya pmden msninizi atarak yapınız..
    *Chara girebilirmiyim vs birşey söz konusu değildir..
    *Serverda 13 yaşında bir çocuğun veletliği tutup charlarımın nicklerine global atıp ortalığı karıştırmıştı, olurda gören olduysa asılsız bir suçlama tüm servera duyuruldu zaten...

Farmdayken çektiğim eski bir resim.. Aslında lvl 1 den bu yana tüm resimler vardı ama formatta gitti

450 TL ye Satılmıştır.. Alan arkadaşa hayırlı uğurlu olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Se®can -- 30 Haziran 2009; 16:20:54 >

• Charda Cok Büyük Emek Vardır Arkadaslar Bunu Nasıl Kasıldıgını Merak Edenler Bilebilirler

Her Neyse Sercanım İnşallah İstediğin Bir Fiyata Satılır Char En Kısa Zamanda Hakkını Alırsın

Edit : Ekleme

Ayrıca Sercana Kefilim Tel Adres Vs Bilgilerini Herşeyi Bende Var 3 Yıldır Tanısıyoruz Herhangi Bir Sorun Colmayacaktır Şimdiden Teşekkürler Görüşürüz Arkadaslar

Not : Güvensizlik Yasayanlar Benimlede Satışı Gercekleştirebilirler

En Kısa Zamanda İl İl Güvendiğim Adamların Adreslerini Elden Satış İcin Ekletecegim Bilginize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DostDeli -- 21 Mayıs 2009; 23:24:15 >
  • 3 aydır bu chara yoğunlaşmış şekilde bu charda emeği çok fazla
    öz abim gibidir zamanında bir sürü alışverişimiz oldu sonuna kadar güvene bilirsiniz
    her hangi bir sorun çıkacağını zannetmiyorum
    sercan abi bu arada harika bir char yapmışsın ve devamda ediyorsun
    başarılar sanada
  • Hayırlı satışlar Sercan.
  • Char gerçekten çok güzel.
    Ayrıca satan arkadasımızda cok güzel bir arkadastır

Sercanla tanısıklıgımız bir takasla baslamıstı daha sonra bir çok alış-verişimiz oldu ve en ufak guvensizlik söz konusu olmadı. Alısverisinizi gözünüz kapalı bile yapabilirsiniz. Zaten sitede referans olarakda takaslarda aracı olarakta bir cok kez Sercan gösterilmiştir. Simdide iyi bir arkadasım dolayısıyla her turlu kefil olabilirim. Benim güvenirliğimide forumlarda biraz arastırma yaparak görebilirsiniz.

Charın gerçekten degeri benim gözümde 1000YTL.. Sercan Turkiye sartlarında makul bir fiyatta anlasılabilir birisidir..

Umarım hakkını verebilecek birisine satılır.

Bolşanş. Hayırlı satışlar kardesim

• Sağolun arkadaşlar Bu char satılsın 2 tane çin char kasıcam aynen böyle olucak
  • Çok güzel olmuş çar hayırlı satışlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hayırlı satışlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: PanadoL

hayırlı satışlar

Sağol çakma binbaşı
  • Bunu ne ile kastın kardeş merak ettimde
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dreatlord

Bunu ne ile kastın kardeş merak ettimde

91 lvl bow ile elimde wizard olsa rahat 90 yapardım bu charı
  • Sercan Dikkat Et Cakallar Cıkacaktır Herkes Benim Kadar Cakal Avcısı Değildir

Nasipse Bizimkilerde Geliyor Sercan 1M Sp Değil ----> En Az 1.5M Sp :D Ve Direk 90 STR İNT Verecem Cünkü Kendim Oynayacam :D İbo Hele Bi Gelsin Dursun Abi Falan Ortalıgı Artık Dagıtmak İstiyorumm
  • up süleyman şu imzan benim için geçerli olmasa:D:D:D bende warrior a karşılık wizard arayacağım bu arkadaş gibi çar kasacağım İnş hayrlı satışlar
  • Sercan'cım canım kardeşim hayırlı satışlar. Bu Charın nasıl kasıldığını ben gayet iyi biliyorum. Gerçekten bu Char'da çok ama çok büyük emek vardır arkadaşlar. Ve bu Charı alan gerçekten bu oyunu zevkle oynayacağından eminim . . .

Ama hiç biri benim '' ZAYON '' umu yani aşkımı geçemez . . .
  • Hayırlı Satışlar Janem..
    Okadar Yaptın Satıyosun Şimdi..
    Hayırlı Satışlar Diyorum..

91 Lvl Bowuda Beğenmiyosun.. Wizard Olsaydı Az Daha Yalvartırdım Seni

Senin İçin Ne Şeylere Girdim Ben..

Uzun Lafın Kısası İnş Satarsın..
    Bide O 500 $ mı Ney O

• hayırlı satışlar sercan
  • bu çar satılır mı be.. oynasana para lazımsa yaparsın bu çarı rahat 100Lv snra sat
  • çok sabırlıymışsınız helal olsun valla
  • HER ZAMAN DEMISIMDIR BU SERCAN GM DEN DAHA IYI SP FARM YAPAR DIE DE KIMSE
    INANMAMISDI :D:D

UP KARDESIM IYI SATISLAR
  • quote:

Orjinalden alıntı: DostDeli

Sercan Dikkat Et Cakallar Cıkacaktır Herkes Benim Kadar Cakal Avcısı Değildir

Nasipse Bizimkilerde Geliyor Sercan 1M Sp Değil ----> En Az 1.5M Sp :D Ve Direk 90 STR İNT Verecem Cünkü Kendim Oynayacam :D İbo Hele Bi Gelsin Dursun Abi Falan Ortalıgı Artık Dagıtmak İstiyorumm

Benle inatlaşma vallaha 5m sp kasarım ayrıca bende farma dönüyorum yavaş yavaş... şuan 600k sp li 2 çin char var biliyorsun charları. Onlara 1.5 yada 2m sp kasıp tekrar plvle geçicem ama bu sefer satmicam charı. İnleticez saturnu

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.