Başlarsın Farma Hedef Belirlersin 1M Sp 500 K Sp Olur Sıkılmaya Başlarsın 750K Sp Olur Bitmek Üzere Devam Edeyim Dersin 1 M sp Olur Gaza Gelirsin Etrafına Koruma Charlar Kor Devam Edersin
Bu Charlar Kasılırken Azmı Traderlik Yaptım :D
Ve LwL Kasmaktan Cok Cok Zordur Sp Kasmak Öyle Koy Bota Git Hesabı Yok Adam Gelir Pk Olur Ks Yaparlar Ne Gelirse Aklına Hepsi Olur
Charın Değeri Benim Gözümde 500+ TL Ama Ne Anlar Ugrasmayan Adam Fiyattan
Charı Aklındaki Her Builde Uygun Olarak Yapabilirsiniz
quote:
Orjinalden alıntı: DostDeli
Başlarsın Farma Hedef Belirlersin 1M Sp 500 K Sp Olur Sıkılmaya Başlarsın 750K Sp Olur Bitmek Üzere Devam Edeyim Dersin 1 M sp Olur Gaza Gelirsin Etrafına Koruma Charlar Kor Devam Edersin
Bu Charlar Kasılırken Azmı Traderlik Yaptım :D
Ve LwL Kasmaktan Cok Cok Zordur Sp Kasmak Öyle Koy Bota Git Hesabı Yok Adam Gelir Pk Olur Ks Yaparlar Ne Gelirse Aklına Hepsi Olur
Charın Değeri Benim Gözümde 500+ TL Ama Ne Anlar Ugrasmayan Adam Fiyattan
Charı Aklındaki Her Builde Uygun Olarak Yapabilirsiniz
Çeken bilir sülo Bu arada o imza benim içinde geçerli
hayırlı satışlar
madem satıcaktınız, nıck ıcın genel bı ısım bulsaydınız
Seçilen skill ağacındaki ne var ne yok, tüm skiller açık haldeyken(90'da)
-Wizard/Cleric için, 1,006,491 sp -Warlock/Cleric için, 1,117,713 sp -Warrior/Cleric için, 1,241,640 sp -Rogue/Cleric için, 1,046,667 sp -Bard/Cleric için, 979,151 sp
gerekiyor.
quote:
Orjinalden alıntı: WizzY_WizarD
Seçilen skill ağacındaki ne var ne yok, tüm skiller açık haldeyken(90'da)
-Wizard/Cleric için, 1,006,491 sp -Warlock/Cleric için, 1,117,713 sp -Warrior/Cleric için, 1,241,640 sp -Rogue/Cleric için, 1,046,667 sp -Bard/Cleric için, 979,151 sp
gerekiyor.
90'a göre niye kıyas alıyorsunuz ki,esas iş 90'dan sonra başlıyor.
Aynılarını birde lv 100 için hesaplayın,arada 10 lvl olmasına rağmen gereken sp hemen hemen 2 katına çıkıyor.Özellikle Warrior / Cleric'te.
Hayırlı Satışlar Sercan abi. Dişlerin ne durumda ? :)
quote:
Orjinalden alıntı: Aras Topuz
Hayırlı Satışlar Sercan abi. Dişlerin ne durumda ? :)
İyi ya nasıl olsun daha iyi oldum Güncel
Güncel
bu charın ederini türkiyede verecek kaç kişi var ki?bence buralarda zaman kaybetme yabancı forumlarda takıl sen :)
Yabancı forumlara daha konu açamadım dayımı bekliyorum rahatsız biraz kendine gelsin hemen başlicaz
Hocam charına gelen hiçbir olumsuz yoruma kafanı takma herşey ortada.Millet kolay zannediyor Ong'da farm bitirmeyi ve böyle str int vermeden kasmayı.
Süper Char Aşağılarda kalmasın Konu
UP ! ..
keşke bu char oyunun cılkı çıkmadan önce elinde olsaydı. ne para ederdi, satmazdın belki de