Şimdi Ara

1.1 Milyon SPLİ 82 LVL STR İNT VERİLMEMİŞ EU CHAR [SATILDI!] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
4.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tanıştığım Yok ama iyi bilirim Sercanı Kefilim bende
  • quote:

Orjinalden alıntı: AzuRyhmer

Tanıştığım Yok ama iyi bilirim Sercanı Kefilim bende

Sağolun arkadaşlar
  • Char arayan kaçırmasın işte al charı istediğin builde çevir ne kadar güzel olur full farm zaten hayırlı satışlar
  • çar str verirmiş sercan kardeş
  • Para Lazım Değilse Ac Sunu Bard Cleric Baslıyalım Bize Yetişirsin 95 Olmak Üzereyim Nasipse Sabaha ^^

En Kısa Zamanda Bekliyorum Ayrıca Bana da bi Chine Char Plss Benim Hic Chine Charım Olmadı
  • char cidden güzel ciddi sabır işi (chinese olsa ciddi bir tklife hazırdım hep ff bir chi-str bow kasmak istedim ama sabrım gelmediğinden yarı yamalak charlarım oldu )
    hayırlı satışlar bol şanslar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DostDeli

Para Lazım Değilse Ac Sunu Bard Cleric Baslıyalım Bize Yetişirsin 95 Olmak Üzereyim Nasipse Sabaha ^^

En Kısa Zamanda Bekliyorum Ayrıca Bana da bi Chine Char Plss Benim Hic Chine Charım Olmadı

Bıktım Solo Kasmaktan Artık ..
    Bi Bard Daha Olsun Bufflarla Kopalım İşte
  • quote:

Orjinalden alıntı: WarriorGuarD

çar str verirmiş sercan kardeş

Charın elindeki sos cleric rod da str basılı bunu demesini bekliyordum birisinin.. Charda str verilmedi C ekranına bak sos cleric rodsuz çektim
  • adamlar saturnu inletcez diyo

derslere önem vermesem hafif inek olmasam varyaaa

ulan ulan ulan ulan
  • [Deleted by Admins]
  • quote:

Orjinalden alıntı: Se®can

quote:

Orjinalden alıntı: WarriorGuarD

çar str verirmiş sercan kardeş

Charın elindeki sos cleric rod da str basılı bunu demesini bekliyordum birisinin.. Charda str verilmedi C ekranına bak sos cleric rodsuz çektim

@sülo, kaan o chara kastığım spye yazık olur eğer int yaparsam charı... Para lazım şu sıralar çin kascam zaten gene böle 2 tane hemde..

@elwood

teşekkür ederim dostum.. bu yorumları okudukça gerçekten insan çok mutlu oluyor. Okadar emeğe değdiğini daha iyi anlıyorum şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Se®can -- 22 Mayıs 2009; 22:54:40 >

• Up
  • quote:

Orjinalden alıntı: PanadoL

adamlar saturnu inletcez diyo

ulan ulan ulan ulan

Hafif mi ?
  • Sabrın(ıza)a hayran kaldım
  • quote:

Orjinalden alıntı: H^^ERO

quote:

Orjinalden alıntı: PanadoL

adamlar saturnu inletcez diyo

ulan ulan ulan ulan

Hafif mi ?

• Güncel
  • hayırlı satışlar umarım istediğin ve değerinde bir fiyata satabilirsin.aynısını bende yapmıştım ama değerinde alan bir alıcı çıkmadığından kendim oynamaya başladım ama inş. sen bulursun.hiç pişman da değilim çünkü 100 geldi ve direk farmlı olduğundan sadece level kastım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MetalGirl35

hayırlı satışlar umarım istediğin ve değerinde bir fiyata satabilirsin.aynısını bende yapmıştım ama değerinde alan bir alıcı çıkmadığından kendim oynamaya başladım ama inş. sen bulursun.hiç pişman da değilim çünkü 100 geldi ve direk farmlı olduğundan sadece level kastım.

Senin charınıda gördüm çok hoş bi chardı Bunu büyük ihtimal yabancı birisine satıcam. Türkiyede hakettiği değeri bulmuyor charlar
  • emege saygı hayırlı satıslar :D:D:D
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.