hehe up tarihlerine bak bakalım bi 2 kere ameliyat oldum ne oyuna ne foruma bakabildim ameliyattan sonra 1 ay oyuna hiç giremedim zaten.. Daha yeni fırsat buldum. Satılmazsada Saturnu ezebilecek bir char yapmak zor değil bu şartlarda.. Hiç olmadı kendim takılırım
up
takas varmı ? ( çok cazip bir teklifim var )
quote:
Orjinalden alıntı: |slay|
takas varmı ? ( çok cazip bir teklifim var )
Dediğin kadar cazipse evet var.. Teklife göre değişir.. Birazdan işe gidicem gece yarım gibi gelirim Dost Deli ye pm atabilirsin ben yokken ona ulaşabilirsiniz..
Tekliflerinizi Bana Yapabilirsiniz Arkadaslar Sercan Suan da İşte Telden Ulasırım
Up
(Adam Yazarken Söyler Yaw )
quote:
Orjinalden alıntı: DostDeli
Tekliflerinizi Bana Yapabilirsiniz Arkadaslar Sercan Suan da İşte Telden Ulasırım
Up
(Adam Yazarken Söyler Yaw )
Unutmuşum napam
arkadaşım ben charla ilgileniorum..büyük ihtimallede alıcam ozg_uns@hotmail.com eklersen konuşabilirz
sa arkadaşım bn charla ilgileniorum büyük ihtimallede alıcam ozg_uns@hotmail.com ekle konuşalım
arkadaşım dönücekmisn bana??
quote:
Orjinalden alıntı: 4rm4q3dd0n
arkadaşım dönücekmisn bana??
Ekledim
Up
450 TL ye Satılmıştır.. Alan arkadaşa hayırlı uğurlu olsun
@4rm4q3dd0n isimli arkadaşa satılmıştır..
Sonunda sercan çok sevindim sattığına iyi de vermişsin hayırlı olsun.Gerçi harcadığın zaman ve emeğin karşılıgını iki katı bile veremez de piyasa şartları lanet olsun boyle. (Seraphine)
Evet Char Satıldı :D
Alan Arkadas Eğer Seviyeli Kişiliği Düzgünse Nasipse Guildime Bekliyorum Msn de de Söyledim Ama Bi Düşün Ona Göre Karar Verir :)
Sercan Arkadasa Ulas Gerekirse Alalım Guilde
Yeni Seriyi Bekleyiniz
quote:
Orjinalden alıntı: DostDeli
Evet Char Satıldı :D
Alan Arkadas Eğer Seviyeli Kişiliği Düzgünse Nasipse Guildime Bekliyorum Msn de de Söyledim Ama Bi Düşün Ona Göre Karar Verir :)
Sercan Arkadasa Ulas Gerekirse Alalım Guilde
Yeni Seriyi Bekleyiniz
Haha yeni seri yakında geliyor
Hayırlı olsun Sercan abi.
bende 800 k str int verilmemiş chın var ne kadar eder 24 lwl hale sp kasılmakta
Alan arkadaşa hayırlı uğurlu olsun, satan arkadaş da umarım emeğinin karşılığını almıştır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme