Şimdi Ara

1.1 Milyon SPLİ 82 LVL STR İNT VERİLMEMİŞ EU CHAR [SATILDI!] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
4.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 250-300e komık rakam dıyorsun :D 96ff charlar 200-300 50 100 lıraya dolu 90 char var bence sen kendını guldurtme 1m sp kasıp lvl kasmakta ne var lvl kasmak ıstemeyen herkez yapablır bunu charıyla
  • quote:

Orjinalden alıntı: asmorias

250-300e komık rakam dıyorsun :D 96ff charlar 200-300 50 100 lıraya dolu 90 char var bence sen kendını guldurtme 1m sp kasıp lvl kasmakta ne var lvl kasmak ıstemeyen herkez yapablır bunu charıyla

Yap ozaman sonra kendin değer biç chara.. Bilmiş bilmiş konuşacağına
  • Up hayırlı satışlar
  • Helal Olsun Sana Gerçekten Sabırlı Olmayan Birisi Böyle Bir Char Yapamaz. Herkese Görünüş Kolay Geliyor. Aslında Bunu Kasmayan Bilemez Hayırlı Satışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seymen3333 -- 28 Mayıs 2009; 21:09:12 >
  • Hayırlı satışlar bende neptune de kastım..1.200milyon sp yapıp 80lvl da sattım sadece benımkı blade force fıre dı skıllerın hepsı 80 de maxdı yanı onun ustune 1.200milyon sp wardı..2aylık premıum plus+2aylık %100 sp tıcket aldım tahmın edıyorumkı sende almıssındır..sadece 150 lira silke gıtmıstı charı 300e satmıstım..sonra acaip pişman oldum Sen sen ol ucuza satma acele etme..Emegıne yazık 90 lvl charlar 200 lıraya gıdıo demıs ben 90 lvl ıtemlı charı 175 e satıyorum suan..ama bir deil..bu charı aldıgın zaman herseyını kendın belırlıceksın zevkle kasıcaksın ..Ne diyim fazla söze gerek yok inş satarsın guzel bi fıyata
  • quote:

Orjinalden alıntı: Se®can

quote:

Orjinalden alıntı: MetalGirl35

hayırlı satışlar umarım istediğin ve değerinde bir fiyata satabilirsin.aynısını bende yapmıştım ama değerinde alan bir alıcı çıkmadığından kendim oynamaya başladım ama inş. sen bulursun.hiç pişman da değilim çünkü 100 geldi ve direk farmlı olduğundan sadece level kastım.

Senin charınıda gördüm çok hoş bi chardı Bunu büyük ihtimal yabancı birisine satıcam. Türkiyede hakettiği değeri bulmuyor charlar

yabancilara nasil satiyorsun hocam biraz bilgi verebilirmisin

eger bildigin siteler varsa isimlerini ozelime mesaj atarsan sevinirim

hayirli stislar

• quote:

Orjinalden alıntı: CeFurkan

quote:

Orjinalden alıntı: Se®can

quote:

Orjinalden alıntı: MetalGirl35

hayırlı satışlar umarım istediğin ve değerinde bir fiyata satabilirsin.aynısını bende yapmıştım ama değerinde alan bir alıcı çıkmadığından kendim oynamaya başladım ama inş. sen bulursun.hiç pişman da değilim çünkü 100 geldi ve direk farmlı olduğundan sadece level kastım.

Senin charınıda gördüm çok hoş bi chardı Bunu büyük ihtimal yabancı birisine satıcam. Türkiyede hakettiği değeri bulmuyor charlar

yabancilara nasil satiyorsun hocam biraz bilgi verebilirmisin

eger bildigin siteler varsa isimlerini ozelime mesaj atarsan sevinirim

hayirli stislar

@Mert.34Style Keşke herkez senin benim gibi bu işin bukadar göründüğü kadar kolay olmadığını anlayabilse.. Slotta ksdir pkdır rahat bırakmazlar falan en zor kısmı zaten farmı.. Kısacası çok emek istiyor..

@CeFurkan

Almancam var ve Almanya'da yaşadım, dayımda Almanya'da olduğu için oradaki forumlarda veya arkadaş ortamında satmak zor olmuyor anlayacağın özel bir site yok.

• Bilmezmiyim ya o ks ciler adamı deli ediyor..1hafta aynı ong slotundayken bı bakıosun bırsuru adam gelmış ks yapıyor baska slota gitsen hepsi dolu..Kafayı yediriyolardı..Guzellıkle kardesım gıdermısın dıyınce gıtmezler sert çıkıncada noob ezik dıe deli ederler..Kafayı yiyodum
  • arkadaş tanıdıktır kesinlikle güvenilirdir
    4FreeStyLe
  • quote:

Orjinalden alıntı: spydevil

arkadaş tanıdıktır kesinlikle güvenilirdir
    4FreeStyLe

Hehe Sagolasın
  • Hayırlı Satışlar Sercan..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.